Sedlin Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) Ony ty 47 měli na obchodě v Chronoshopu? Před pár dny jsem si je u Chronoshopu objednal přes net a bylo mi zděleno, že na skladě nejsou a musím čekat několik týdnů, teda pokud je mají a mohli klidně odeslat, nevím co říct, to by mne fakt hodně sra.., na hodinky se nemůzu dočkat, ani spát pořádně nemůžu, a to mně asi čekají další týdny čekání. Nevěřím tomu, že by je měli k dispozici a lhali (kluci v Chronoshopu), že nemají. Mám s nimi jen nejlepší zkušenosti, opravdu udělají, co na očích uvidí. Je možné, že ?skladem? nemají, ale musejí mít nějaké předváděcí kousky pro ?náhodné kolemjdoucí?, právě z důvodů dlouhých dodacích dob ze Steinhartu. (občas se to tu na fóru objevuje, že poptávka jejich zboží zřejmě silně převyšuje jejich výrobní kapacity) Samozřejmě, že výše uvedené pramení ze sympatií,které k chronoshopu chovám na základě skvělých zkušeností a je tedy zřejmé, že zde prezentuju pouze subjektivní postoj a možná se na tebe opravdu ?vykašlali? Však oni ti dorazí, neboj. Já čekám nastěžejky a řemen už taky měsíc a alespoň se mám nač těšit Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem Sedlinarkrage
R4B4 Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Ono mi ani nic jiného nezbývá, než čekat. Hodinky jsou ke čtyřicítce, takhle nebudou včas předány, bohužel. Já taky věřím v poctivost kluků z Chronoshopu, ale někdy se prostě stává, že člověka napadnou různé myšlenky.
Z. Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Pánové, to co bylo viděno u nás v obchodě, jsou použité hodinky, které tu máme v komisním prodeji. Viz: http://www.chronoshop.cz/bazar/ Bohužel již ani tento bazarový kus není k dispozici - někdo si ho již objednal, takže je v rezervaci, než vyměníme pro zákazníka u hodinek těsnění, které již nebylo v dobrém stavu. Takže tak za Chronoshop. Na nové kusy čekáme stejně netrpělivě jako vy...
shotik Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 omlouvam se za kvalitu ale pod UV to tak hezky svitilo )
R4B4 Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) Pánové, to co bylo viděno u nás v obchodě, jsou použité hodinky, které tu máme v komisním prodeji. Viz: http://www.chronoshop.cz/bazar/ Bohužel již ani tento bazarový kus není k dispozici - někdo si ho již objednal, takže je v rezervaci, než vyměníme pro zákazníka u hodinek těsnění, které již nebylo v dobrém stavu. Takže tak za Chronoshop. Na nové kusy čekáme stejně netrpělivě jako vy... Já děkuji za vysvětlení. Těšme se na ně tedy společně(ale fakt nevím jestli to vydržím).Pokud jsem se dotknul chlapců z Chronoshopu, tak se jim samozřejmě omlouvám, v žádném případě v tom nebyla myšlenka je poškodit, právě naopak važme si takovýchto poctivců, je jich fakt málo. Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem R4B4
Ondoni Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 A uz je mám zase :-P Inu, kdo jednou zkusil, nechce jinak... ...stáhnul jsi z oběhu své původní nebo máš jiné?
Exiztence Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) Ony ty 47 měli na obchodě v Chronoshopu? Před pár dny jsem si je u Chronoshopu objednal přes net a bylo mi zděleno, že na skladě nejsou a musím čekat několik týdnů, teda pokud je mají a mohli klidně odeslat, nevím co říct, to by mne fakt hodně sra.., na hodinky se nemůzu dočkat, ani spát pořádně nemůžu, a to mně asi čekají další týdny čekání. Když koukneš na Chronoshop tak tam maj nyní bazarové 2010 47mm na překlápěčce za něco pod 7 tisíc, kvůli nich jsem tam byl víceméně s ideií že je koupím, ale bohužel byly moc velké tak jsem je skusil aspoň, vypadaly jak úplně nové stejně. Edit: Aha nevšiml jsem si reakcí omlouvám se za tento post. Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem Exiztence
Ondrej71 Odesláno 23. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) Inu, kdo jednou zkusil, nechce jinak... ...stáhnul jsi z oběhu své původní nebo máš jiné? Máš naprostou pravdu. Byly to moje první mechaniky, pak jsem je prodal, koupil a nosil troje ruzne pilotky od Archimedu, manuály, automaty, 47 Steiny, a hromadu dalších hodinek, a jsem zpět u těch prvních, vyhovují mi nejvíce. Koupil jsem použité ale v dobrém stavu, jen pár stop na pouzdře, sklo super a navíc s diamantovou korunkou. Ty svoje původní jsem už nehledal A než našetřím na pilotky co nosí Karel, tak si je nechám ( snad ) Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem Ondrej71
Hatan Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Ahoj, hodně nad něma poslední dobou přemýšlím a teď o to víc, když vidím, kolika lidem dělají radost. Není tu náhodou někdo z okolí Brna nebo Uh.Haradiště, kdo by byl ochoten mi je ukázat?Mám na mysli velikost 44mm.
Ondoni Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Tak taky jsem onehdy koketoval s myšlenkou že podstoupím nějaký prodej nebo výměnu...dokonce jsem měl už od jednoho zdejšího člena zajímavou nabídku na prohoz...ale nakonec mi to rozmluvil, že bychom stejně oba časem byli nešťastní ...no a poté, co jsem vyměnil korunku (cibule za diamant), tak nevidím jediný důvod, proč je pouštět do světa...ještě určitě nakoupím spoustu hodinek a dražších, respektovanějších...ale tohle vypadá, že by třeba mohly být ty definitivní...inu, jsem skromný chlapec...ale jeden míní, BP mění... ...a kdo je Karel ? osobně mi solidně zvyšují tep Bandiho flígrchrona...ty jsou kulervoucí...
Ondrej71 Odesláno 25. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Tak taky jsem onehdy koketoval s myšlenkou že podstoupím nějaký prodej nebo výměnu...dokonce jsem měl už od jednoho zdejšího člena zajímavou nabídku na prohoz...ale nakonec mi to rozmluvil, že bychom stejně oba časem byli nešťastní ...no a poté, co jsem vyměnil korunku (cibule za diamant), tak nevidím jediný důvod, proč je pouštět do světa...ještě určitě nakoupím spoustu hodinek a dražších, respektovanějších...ale tohle vypadá, že by třeba mohly být ty definitivní...inu, jsem skromný chlapec...ale jeden míní, BP mění... ...a kdo je Karel ? osobně mi solidně zvyšují tep Bandiho flígrchrona...ty jsou kulervoucí... Divam se na to stejne. At koupím co koupím dalšího, tYhle si nechám. Karel je jeden z tech dvou kandidátu na prezidenta
Ondoni Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Karel je jeden z tech dvou kandidátu na prezidenta ...jo tenhle Karel...tak ten má vkus, o tom žádná... ...já už víc jak 14 dní hledám origo hnědý řemen na svoje štajny a ne a ne najít...ztratil se i s přehazovákem od Bergeonu...mám trochu obavy, že si to dcerka někam ulila na hraní...řemen budiž, ale ten Bergeon, to je v rukou tříletýho děcka zbraň
shotik Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 hnedej mam a parada a premejslim o necem v kombinaci s cervenou niti ale netusim zda se to hodi ke steinum
Ondoni Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 hnedej mam a parada a premejslim o necem v kombinaci s cervenou niti ale netusim zda se to hodi ke steinum ...je to věc vkusu, ale podle mého se k tomu červené prošití hodit nebude...já zastávám názor, že prošití by mělo reflektovat barvu, která je někde na hodinkách nebo dialu zastoupená...a někdo zase zastává názor, že prošití by mohlo ladit s hadrama...ale zkus to a hoď sem pak foto
R4B4 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Prošití každopádně bílé. Když už o řemenech,jaké máte zkušenosti s odíráním řemene o pouzdro mezi nožkama? Docela často vidím na fotografiích řemen odřený, bohužel ještě čekám na ty své, tak nemám vlastní zkušenost.
Ondoni Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Prošití každopádně bílé. Když už o řemenech,jaké máte zkušenosti s odíráním řemene o pouzdro mezi nožkama? Docela často vidím na fotografiích řemen odřený, bohužel ještě čekám na ty své, tak nemám vlastní zkušenost. Nejsem si úplně jistý, které místo řemenu máš na mysli...protože řemen se pouzdra nedotýká, teda rozhodně ne u Štajnů...je tam docela mezera, nemám je teď u sebe, ale určitě tam pár mm je...to co si někde viděl může být třeba zlom kůže, pokud by byla tvrdá a nekvalitní například...střídám dva řemeny - jeden origo, druhý od mistra Zrna (světle šedé prošití) a řekl bych, že mi bez větší úhony oba nějaký rok vydrží (ten pokud ten origo najdu )
Ondoni Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 (upraveno) Nedivil bych se, kdyby to bylo "fake" ošoupání aby to dostalo správný vintage look...ale je možné, že při použití hrubější kůže k tomu dojít může...ale i tak, vypadá to chlapácky edit: omrknu doma večer tu moji kožku, kterou mám a dám report... Upraveno 29. ledna 2013 uživatelem Ondoni
shotik Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 nafotil jsem a mezirka tam je. nicmene verim ze kdyz hodinky lezi na stole nebo policce tak se remen dotkne pouzdra . a jedna ze sychraveho dne na semaforech
R4B4 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Moc pěkné,hlavně ta druhá fotografie, zřejmě se bude odírat asi hodně silný řemen.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se