zekon7302 Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 setkali jste se někdo s těmito značkami,oluvte kvalitu,foceno mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 setkali jste se někdo s těmito značkami,oluvte kvalitu,foceno mobilem Ano Santus je stejná značka jako Bourbon a kupoval jsem je za 600 kč a za stejně prodával před cca 1/2 rokem JDI OD TOHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Ano Santus je stejná značka jako Bourbon a kupoval jsem je za 600 kč a za stejně prodával před cca 1/2 rokem JDI OD TOHO. o.k,dík to jsem tušil ale co ty Arsa?Jsou plně funkční,otevřít mi je ale nedovolil s cenou by šel na 7000kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 o.k,dík to jsem tušil ale co ty Arsa?Jsou plně funkční,otevřít mi je ale nedovolil s cenou by šel na 7000kč TEĎ TI NEVÍM JSI TADY JIŽ DOCELA DLOUHO a když se podíváš třeba na Aukro tak za 7000 koupíš zlaté, ale proti gustu (viš jak se to říká) :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 je mi to jasné,jen jsem se trápil dohledáním nějakých informací,nebyla mi jasná historie,nic konkrétního jsem nemohl najít,já na něco natrefím tak se o tom snažím něco zjistit a když to nezvládám tak zneužiju znalostí fora,jinak nejsou podle mého vkusu,tvé poznámky mně ujistili že není potřeba s tím strácet čas,dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Watch fan Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 (upraveno) V tech Arsa bude pravdepodobne nejaky Landeron - 51 nebo 48? Ciselnik vypada dobre zachovaly. Takhle nepoznam, jestli je pouzdro zlate, ale spis asi jen double, v tom pripade by cena byla na hrane. Za zlate by to bylo OK. Upraveno 13. prosince 2011 uživatelem Watch fan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 V tech Arsa bude pravdepodobne nejaky Landeron - 51 nebo 48? Ciselnik vypada dobre zachovaly. Takhle nepoznam, jestli je pouzdro zlate, ale spis asi jen double, v tom pripade by cena byla na hrane. Za zlate by to bylo OK. Zlaté ani náhodou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 (upraveno) Arsa - 180-250USD, Santus 60-120USD za podmínky jdoucí, ale bez záruky k servisu. (edit - to bych za ně dal max. já, ale musel bych vidět strojek)Ani jeden strojek pravděpodobně nebude ničím moc vyjmečným, taková solidní konfekce k běžnému užívání. Upraveno 13. prosince 2011 uživatelem Rs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Neco o znacce ARSA Název Arsa je zkratka pro Auguste Reymond Société Anonymethe: "A" a "R" jsou pro zakladatele společnosti, Auguste Reymond, a "S" a "A" jsou pro švýcarský termín Société Anonyme, nebo "anonymní společnosti". Společnost byla založena v roce 1898. V roce 1932 vzniklo oddělení společnosti pod názvem Ebauche A. Reymond SA, které se posléze stalo součástí Ebauches Group as Fabrique d'Ebauches Unitas SA. Kompletní hodinky byly vyrobeny pod značkou Arsa. Vzniklo mnoho různých verzí hodinek s funkcí chronografu i speciální hodinky pro nevidomé. Všechny tyto ručně zhotovené modely byly vybaveny vysoce kvalitními kalibry Unitas. Vzhledem k tomu, že Unitas neprodukoval automatické nebo chronografické strojky, musela se společnost Arsa uchýlit ke kalibrům z jejích sesterských společností ve skupině Ebauches - ETA a Valjoux. Firma zkrachovala v roce 1970 z důvodu nástupu strojků quartz. Starý člen představenstva James Choffa zachránil to, co zbylo z této firmy, a dokonce produkoval i několik quartz hodinek pod názvem Arsa. Teprve až v roce 1989 Thomas Loosli, který převzal značku, se znovu vracejí mechanické hodinky. V současné době se hodinky prodávají pod značkou jejich zakladatele - Auguste Reymond. Modelové řady: Alertic, ARSAMATIC, Ballad, Boogie, Braille, Charleston, Chrono Blues, Cotton Club, Dixieland, Encore, Evergreen, Extra, Fusion, In the Mood, Jazz Age, Low Vision, Mega Boogie, Perfora, Ragtime, Rumba, Springmaster. to zekon7302: sedmicku za tohle je nejak moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 setkali jste se někdo s těmito značkami,oluvte kvalitu,foceno mobilem Na autoburze v Ostravě ty BURBONY nebo co to je prodával jeden důchodce za 230kč,když půjdeš od toho ušetříš si peníze ,jinak budeš velmi drahou špatnou zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 dík za informace,narazil jsem na to u vetešníka který mi tvrdil jak mooooc jsou to kvalitní hodinky a ta cena za kterou to nabízí je zlomková,neměl jsem o té značce ani páru tak mě to prostě donutilo pátrat,ještě jednou dík za váš čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 dík za informace,narazil jsem na to u vetešníka který mi tvrdil jak mooooc jsou to kvalitní hodinky a ta cena za kterou to nabízí je zlomková,neměl jsem o té značce ani páru tak mě to prostě donutilo pátrat,ještě jednou dík za váš čas BURBONY nevim, ale znacka Arsa drive platila za spise ty lepsi... Ve dvacatych az tricatych letech byl zakladatel Auguste Reymond velice uznavany hodinar - nebo spis velmi dobry businessman, coz doklada, jak prezentoval sve hodinky na ruznych spolecenskych akcich - dnes by se dalo rici VIP spolecnosti. Po valce to uz tak slavne nebylo, ale i nadale znacka drzela nejakou tu vyzsi uroven. Vazne pekne kousky jsou treba z sedesatych let a i v dnesni dobe si docela drzici cenovou hladinu - hlavne chroma (Valjoux), ale i nektere jine modelove rady o kterych jsem uz psal. Bohuzel smutny konec teto znacky a pak luzne paberkovani dalo na tuto znacku zapomenout. Sice v soucasne dobe je snaha o nejakou tu reinkarnaci pod znackou / jmenem davneho zakladatele "Auguste Reymond", ale spise ne moc dustojnem. V Cesku se muzete treba s temito hodinkami setkat v retezci Tchibo ... jak smutne. Spis by me zajimalo, co o tech hodinkach vetesnik vi, kdyz rika, ze je nabizi za zlomek ceny... keca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 on se vždy tváři jako znalec,monstra mi chtěl prodat za desítku,já je zde pořídil za dvě,pak jsem mu je ukázal,vysvětlil mu kolik stojí nové,on pohotově že v těch co tam měl je něco zvláštního,ještě jsem od něho nic nekoupil,chodím tam jenom pro to že vedle mám holiče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 on se vždy tváři jako znalec,monstra mi chtěl prodat za desítku,já je zde pořídil za dvě,pak jsem mu je ukázal,vysvětlil mu kolik stojí nové,on pohotově že v těch co tam měl je něco zvláštního,ještě jsem od něho nic nekoupil,chodím tam jenom pro to že vedle mám holiče holt chce vydelat... nebo chce konkurovat holici a sve zakazniky take "oskubat" No jasne, monstra s vodotryskem kolem te desitky vazne stoji... ale v seikach se tak nevyznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 holt chce vydelat... nebo chce konkurovat holici a sve zakazniky take "oskubat" No jasne, monstra s vodotryskem kolem te desitky vazne stoji... ale v seikach se tak nevyznam. Hele kluci teď v dobrém po pár pivech ze srazu, Na tuhle diskusi máte S,Z. To: LIBOR 2002 Také umíme hledat na Google , ale tazatel se ptal na ty jedny konkrétné hodinky které vyfotil, jestli mají tu cenu. Znovu odpovídám : NEMAJÍ a basta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se