Přejít na obsah

Jaký akušroubovák


abbot

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Taky váhám jaký, ale dle hodnocení na youtube, stačí běžnému smrtelníkovi ten parkside. Jen mám dilema jestli 12V který vychází s baterií za 999Kč, nebo ten silnější 20V který je cca o 350Kč dražší.   Možná nakonec objednám oba a ten co mi lépe sedne si nechám.  

 

Může mi někdo doporučit jakou koupit sadu bitů? Ideálně aby to obsahovalo křížáky pozidriv i philips + nějaké torxy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bity taky parkside, maji tam nekolik ruznych sad - klasiku, prodlouzene, specialni... mam ty prodlouzene a drzi mi na rozdil od jinych uz nekolik let. opravdu zvaz jeste tu cernou bezuhlikovou za 2 litry, proti te zakladni je to opravdu vyrazny posun vys a da se s ni v pohode vrtat i do zdi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jinak s tou cernou jsem na zahrade postavil detem houpacky, vrtal jsem do smrku az 12 cm s vrtakem 12mm, ani nefnukla a projela to, vydrzela mi pul dne prace. tipl bych, ze ma kovovy prevody, stejne taky je supr to sklicidlo, ktery se da utahnout jen jednou rukou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Roberto, suhlas. Parkside bity v zelenej krabicky (cca 15eur) su naozaj velmi slusne.

Len by som podotkol ze cierna parkside performance 20v ktoru som tu asi postoval ja nema priklep. Takze do betonu si neprdnes, a vlastne ani do tehly.

Oproti uhlilovemu motoru nieje bezuhlikovy vykonnejsi. Len ma signifikantne nizsiu spotrebu energie. Takisto, ako bolo spomenute, je kratsia. To sklucidlo je spica a same ma hodnotu cca 20e.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo, kdyby mela priklep, tak by to bylo bezkonkurencni. to, ze ma vetsi silu je mozna dano tema 20v a celkovou konstrukci, do ty doby jsem mel aku nejakej pooloplastovej kram 14V.
muzu potvrdit, ze sice z nouze, ale s dobrym vrtakem i beton zvladne (minuly vikend jsem na zahrade potreboval dostat do probetonovaneho ztraceneho bedneni 2 hmozdenky 6mm a v pohode)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekne mi někdo jaký je mezi nimi rozdíl? 32dílná sada, krom toho že jedna je vyprodaná v tom žádný rozdíl nevidím....
https://www.lidl-shop.cz/PARKSIDE-Sada-profesionalnich-bitu-PBS-2-A2/p100274862
https://www.lidl-shop.cz/PARKSIDE-Sada-bitu-a-nastrcnych-klicu-PBS-3-B2/p100289298

taky bych rekl, ze je to stejny, mam ty delsi z prvniho odkazu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam doma Lidl, v karosarne modry Boschky, v motorarne, kde neni tak casto potreba, tez Lidl, a nereknu ja ani motorar krivyho slova. Za ty love gut.

https://www.lidl-shop.cz/PARKSIDE-Aku-vrtaci-sroubovak-PABS-20-Li-D5-2x-2-Ah/p100302480

https://www.lidl-shop.cz/PARKSIDE-Aku-vrtaci-sroubovak-PABS-20-Li-D4/p100267303?from=recommendation&scenario=also_clicked

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím Lidlem nic nepokazíš. Kupoval jsem , úhlovou brusku tu černou řadu 20 v. Potřeboval jsem to na jeden kšeft, pak mi to bylo jedno. Ta moje sice už od novoty měla problémy s rozběhem,ale cca rok práce vydržela.  Zkusil jsem to reklamovat, tak jsem psal na Lídl /kupováno přes eshop/ , dali mi číslo na nějakého dodavatele, tak jsem čekal opruzy.  Telefon mi zvedl nějaký čechobulhar, zeptal se na problém, řekl, že už to neopravují a za dva dny mi poslali peníze. Rozbitá bruska mi zůstala. Takže v pohodě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
V 26. 6. 2020 v 20:47, bandicoot napsal:

Ja mám menší modrou Boschku a už nikdy nechci hobby. Muzu předvést. Na nábytek je supr stopka na to točení. Vymacknes cudl a okamžitě se zastaví, takže hned naberes další šroub a jedes dal. U nabytku nedocenitelny. Krouťák jak hovado, momenťák supr, vydrž na celej byt.

nebyla za tři ale s dobrým vrtakem zastane vše. A s menší baterkou (malá velká v balení) je velmi obratná. I to přisvícení oceňuju.

Tak abych podal report o vysledku - zustal jsem nakonec u Bosche, jasny, trochu pres budget, ale okolo baraku je furt co delat.

Skvele vybavena, navic priklep - na normalni zdi naprosto dostacujici (prave jsem dostal za ukol povesit obrazky 🙂). A jednu skrinku uz ma take za sebou. Jo a ty “cerny bity” Parkside z Lidlu jsou na to domaci kuteni super.

D58632DD-A00D-4D80-8DBE-E8DEF501D8B0.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...