Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

já mám teda zkušenost, že pokud jsi byl tlustej, tak sixpack mít pěkný nebudeš, ta vytahaná kůže tam bude překážet, nemá zase až takovou elasticitu

Odesláno

no, u hodně tlustejch lidí to je problém, tam kolikrát se musí nechat ta kůže odoperovat. U "normálních" tlouštíků (tzn lidí se špekem třeba 20-25%) se ta kůže vrátí, pokud nehubnou moc rychle. Moc rychle je víc než řekněme 1-2kila za měsíc. Zase na druhou stranu hubnout kilo tejdně je perfektně motivační!

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak mi skončilo období flákání a hodování. Naštěstí sem přibral za srpen jen něco přes kilo.

Nastavil sem kalorickej příjem pro příštích 14 dní, kdy už začnou tréninky i kardio, po tom to přehodnotím snížím/zvýším podle potřeby. Víc jak půl kila dolu týdně už jít nechci.

Zhubnout fakt není tak těžký, chce to jen 4 věci:

• nastavit kalorickej příjem (kalorickej deficit 200-500kcal orientačně) a každý týden vyhodnotit = přeměřit pupek, případně zvážit
  • nastavit příjem bílkovin alespoň na 1,5g bílkovin/ kg hmotnosti
  • silový trénink (stačí třeba 2-3x týdně) nebo aspoň kardio
  • trošku disciplíny - kontrolovat makra nebo kalorie, vážit a měřit se, trénovat

E: trénink není nutný pro hubnutí, ale je nejlepší pro zamezení úbytků svalstva a pro zlepšení zdraví

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

Chlapi, koľko kalórií spotrebuje také hodinové šnorchlovanie?

Totiž po každej dovolenke v Egypte mám o také 3-4 kilá dole. Na opasku o jednu dierku.

A to si furt myslím, že po dvoch týždňoch All inclusive budem vypasený ako brav.

Kilo dávam na vrub cestovaniu, menej jedla, takže to sa nepočíta.

Pritom pred a po každom jedle exnem tak 1.5 deci tej ich slabej pálenky. Zdravotne, ako prevenciu.

Odesláno (upraveno)

No, tak po prvním týdnu (po-pá) na hlídaným příjmu mám zas o kilo a o ceňták a půl v pase míň. Musím vyhodnotit i příští týden a kdyžtak přidat řízek...(jak sem psal, víc jak půl kila týdně nechci padat)

E: on to ten víkend trošku nažene..

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

Tak to tu pročítám a gratuluji všem, kterým se daří.

Já jsem si na jaře taky řekl, že sundám 10 kilo. Teď si jdu tvrdě za svým a už mi k cíli chybí posledních 13 kilo....

Odesláno

Já myslim, že si ze mě váha dělá asi nějakou švandu. V neděli jsem se na váze doma zhrozil, pak v pondělí na nefrologii při vážení o 4 kila míň, doma pak zase jinak...

Jestli já na ni nelezu nějak moc často. Asi jsem ji ošlapal...

Odesláno

važ se zásadně ráno a pak teprve porovnávej, zásadně před snídaní a po všech ranních potřebách:-)

Odesláno

Mě už neroste nikde nic :-))

Ale vážně, mě se hubnutí zastavilo, spíš 2 kila zpátky nahoru. Ale pas stejný, tak uvidím co podzim (nabírání sádla na zimu).

Ještě jeden poznatek, jestli těch pár kilo (+-8) může mít vliv na to, že jsem zmrzlej víc než drahá polovička ? :-/

Návštěvník Oplt
Odesláno

To si piš, já šel taky s váhou dolu a mrznu. Dřív jsem vypínal topení a teď jsem navlečenej jak pumpa.

Odesláno

Mě už neroste nikde nic :-))

Ale vážně, mě se hubnutí zastavilo, spíš 2 kila zpátky nahoru. Ale pas stejný, tak uvidím co podzim (nabírání sádla na zimu).

Ještě jeden poznatek, jestli těch pár kilo (+-8) může mít vliv na to, že jsem zmrzlej víc než drahá polovička ? :-/

zastavilo? Si v kalorickým deficitu pořád? Dostatek bílkovin máš?

Odesláno

To si piš, já šel taky s váhou dolu a mrznu. Dřív jsem vypínal topení a teď jsem navlečenej jak pumpa.

Mě přišlo že to není o tolik, ale asi to na zmrzlíka stačí. Do toho mám nízkej tlak a menší tep, to s tím možná taky souvisí...

Odesláno

zastavilo? Si v kalorickým deficitu pořád? Dostatek bílkovin máš?

Když já jsem lempl a spočítaný to nemám. Jen "pocitově" :-(

Odesláno

Když já jsem lempl a spočítaný to nemám. Jen "pocitově" :-(

pocitove jsem hubenour, ale relne pekne tlusty prase :D

Odesláno

Hele, já se nijak neměřím a nevážím....mám lehký tukový test: Postavím se před zrcadlo, zatnu celé tělo a zatřesu, pokud se to třepe je tam :)

Teď záleží jak moc se to třepe a jak douho :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...