Přejít na obsah

Kila dolů


Doporučené příspěvky

Je to tak jak pise Trutnovak. Brambory v diete jsou mnohem lepsi nez rýže ale to neznamena ze se rýže uplne vyřadi z jidelničku. Jinak nezapominat na zdrave tuky dopoledne v podobe ořisku: kešu,vlašske ořechy,para apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

S oriskama jsem hodne opatrnej,neni problem se dostat na 500 kalorii za vetsi hrst.A to uz s dennim prijmem seredne zamava.K tomu dvakrat kousnes do susenky,lzicka nutelly, velky ice cappuccino a pres 1000 kalorii sezeres a ani si vlastne nejedl:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásná práce! jsem na tom obdobně, -10 šlo dolů docela rychle ( 2,5 měsíce) a teď lítám nahoru dolů cca 2kg, nicméně už atakuju "120" :) Tento týden ji chci zlomit.  a potom už jen 10-15kg a budu spokojen.

Hlavně vydržet a nepolevit, ty zahradní práce jsou skvělé, sice po víkendu necítím rucenohyzáda, ale už jen ten dobrý pocit..

Tak pevné nervy a silnou vůli!   Než tu půjdou SZ, budou z nás modelky!

Tak jsem se posunul o kousek dál, jsem na 118Kg  a je mi skvěle.

Nejedu podle žádné diety, ani podle žádných tabulek, jím střídmě, nejím pečivo,( nebo aspoň jen minimálně), spíš krekry a suchary, zeleniny už tradičně hodně, luštěniny, maso...a docela to jde. Snad to nezakřiknu, ale prostě jsem dobrej!

I vínečko si doma  dopřeju, a sem tam i na pivko zajdeme..

Tak ještě těch 10 až 15...

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Koukám, že už to je docela dlouho, dnes jsem na 100kg. Trvalo to déle, ale dělám to pro sebe.

 

Začali grilovačky, pivo venku, polevil jsem v běhu, ale o to víc se hejbu na zahradě. Občas se utrhnu večer a sežeru toho víc, než by asi bylo vhodný.

 

V půlce června jedeme k moři, když budu mít 98 budu spokojenej. 

 

Co se začíná projevovat, mám nasvalený nohy a předloktí, možná to jen vylezlo z tuku, ale je to vidět :-)

 

Hodně lidí si už všimlo změny, těch 22 mínus je znát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

gunman-velkej uspech!jen bacha abys vydrzel a byl konzistentni.Grilovackama a pivkem to zacina a v srpnu je to v hajzlu vsechno:-)Z vlastni zkusenosti vim,ze je tezsi si vahu udrzet nez ten proces zhubnuti.Idealne najit si sport,kterej te bude hodne bavit.

 

Ja osobne posledni dobou zarazuju hodne svihadlo a vubec spis treninky typu HIT.Takze treba vcera 45 minut:

3 minuty svihadlo

30 kliku

Vydech

5 opakovani

 

3 minuty svihadlo

Kliku kolik zvladnes

20 zabaku

Vydech

5 opakovani

 

A nakonec 160 sklapovacek

 

Vybornej venkovni trenink

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

delší dobu jsem tu nebyl, teď jsem četl asi 15 stránek naráz a tohle vlákno je hrozná deprese... samý tabulky, tepovky, aerobní, kalorie, jídelníčky, tréninky..  sportovní výkony, které si neumím ani představit, natož abych je zkoušel ... polovičce věcí vůbec nerozumím :-)

 

Každopádně k tématu, protože se má váha nebezpečně začala blížit 150kg a přestávám se líbit i sám sobě, řekl jsem si, že se sebou musím začít něco dělat. Na cvičení jsem nikdy moc nebyl, běhat mě nebaví a asi bych si s tou váhou hodně rychle odrovnal klouby a tak jsem začal  po večerech aspoň chodit. Snažím se jít rychle, většinou chodím kolem 45 min...   Žádná hitparáda, ale pořád si říkám, že je to lepší než ležet doma u TV.

 

Nějaký rady a tipy?

 

Jak dlouho, jak rychle, jakou vzdálenost atd., aby to mělo ještě i nějaký jiný smysl, než že se večer projdu na čerstvým vzduchu. Zatím teda bojuju hlavně z puchýřema, nutit se nějak moc nemusím a daří se mi najít těch 45min každý den. Jsem úplně na začátku, chodím takhle zhruba týden, ale chtěl bych to zařadit nastálo, tak uvidíme jak dlouho to vydrží a jestli to vůbec může mít nějaký přínos pro hubnutí a zlepšení kondice.

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chůzi bych začal, trochu upravil jídelníček. Už tady toho je spousta... Pečivo, alkohol atd.. Jíst menší porce a hlavně pravidelně. Ikdyz nemáš hlad, tak si to jídlo dát. Tělo si zvykne na pravidelný režim a nebude ukládat do zásoby. Můžeš koupit na chůzi i ty hůlky a ono to půjde...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný, nějak to půjde. Spíš mi jde o rady k chůzi samotné. Něco ve smyslu, abys vůbec začal spalovat tuky, musíš chodit min. hodinu a rychlost by měla být min. 6km za hodinu... něco v tom smyslu... ty údaje si cucám z prstu, protože fakt nevím, ale pochopil jsem, že tu je docela dost kluků, co tomu rozumí, tak si chci nechat poradit, ať se vyhnu zbytečně začátečnickým chybám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To chozeni s hulkama je dobry napad. Zapojis i horni cast tela, spalujes vic a setris nohy (klouby). No a co se tyce te min.doby a frekvence - cim vic, tim lip. Za sebe si pocitam na podobne aktivity 45 min. nez to zacne spalovat (pokud se to deje driv, tim lepe), takze cvicim vzdy min. hodku.

 

A jak pise Duke, kalorie neprecvicis :-) takze postelovat stravu je nezbytne. Ne hladovet, ale jist kvalitneji. Vic bilkovin, kvalinejsi tuky a sacharidy, omezit "junk" (fast food atd.), alkohol, sladkosti... chce to si to udelat cas, nakupovat ty spravne suroviny, naucit se trochu varit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na začátku bych se vykašlal na jakékoliv cvičení, max plavání a jízda na kole, nejdůležitější je fakt ta strava no a chůze 45-60 min denně je taky určitě fajn. Stoupnul bych si nějaký svůj čas co máš teď na tvůj okruh a postupně se snažil zrychlovat. Co nejvíc bych vynechal přílohy, pečivo, alkohol a co nejvíc to vše nahradit zeleninou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...