organic Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Ze špeků se netloustne jako z chlastu, jen člověk musí kočírovat ty chutě potom
odjinud Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Drží tady někdo Paleo dietu? Byl jsem na přednášce co to obnáší a zavrhl jsem to. Znamená to furt doma vařit a do práce si nosit krabičky s jídlem.Ne že bych to teď při dietě stejně nedělal, ovšem nehodlám se při mím bídným kuch. umění ještě učit paleo jídla.
nividic Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 Takhle jsem letos dopadl ja... bladyhel!
tyfo Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 (upraveno) Africane jestli máš hlad,tak jíš špatně.Na rohlíky se vys.er,to ti nic nedá.Dyť je to jednoduchý-ráno bílej jogurt s lupínkama,za dvě hodiny banán,k obědu biftek/kuřecí steak/rýže,brambory,odpoledne svačina-celozrnej rohlík s tofu a jabko,k večeři ryba se zeleninou,druhá večeře-kousek šunky,nebo něco.K tomu pak dva litry suchýcho bílýho vína a seš happy:-) Kecy, jezek v kleci. Ja mam hlad uz od 21.12.2011 co jsem diky tomuto vlaknu a "Zagorce" zacal hubnout a verte mi nebo ne mam hlad porad a jak jsem psal jiz pred nejakym rokem tak po cca 10 mesicich jsem se dostal ze 128 kg na 86 kg (-40 kg) tak jsem zacal udrzovat vahu pod 90 kg a to se mi celkem dari jiz vice nez rok. Pro mne je jidlo droga a nedokazu prestat ZRAT takze to fakt musim porad hlidat. Jinymi slovy jidelnicek pri kterem nebudu mit hlad a nebudu pribirat neexistuje je to ciste individualni zalezitost. Jak tu mluvite o te tepove frekvenci a zonach tak ja to take jiz vice jak rok pouzivam a je to dobre a dle mne to funguje, jen je potreba spravne urcit MTF (max tepovou frekvenci) aby vedel kde ty zony ma to urcuje lekar a nebo zjednodusene vypoctem, mne se z mnoha jinych vyhovuje tento : 210-(0,5*Vek)-0,05*Vaha+4 PS: Znovu diky "Zagorko" zlepsil se mi zrak, astma jako by jsem skoro uz nemel a prasky na vysoky tlak take uz nemusim brat. Upraveno 11. ledna 2014 uživatelem tyfo
FrantisekH Odesláno 11. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2014 tyfo já tomu říkam patologický hlad.. mam to taky
IzTaPa Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 (upraveno) Sandra Aamodt: Why dieting doesn't usually workhttp://www.ted.com/talks/sandra_aamodt_why_dieting_doesn_t_usually_work.html (sorry, nejde mi sem vlozit flash video...) Sandra Aamodt is a neuroscientist and science writer, who takes the complexities of neuroscience research and whips them into fun reads that give people a better understanding of their minds and behavior. Upraveno 14. ledna 2014 uživatelem IzTaPa
tobtob Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Pro mne je jidlo droga a nedokazu prestat ZRAT takze to fakt musim porad hlidat. Jinymi slovy jidelnicek pri kterem nebudu mit hlad a nebudu pribirat neexistuje je to ciste individualni zalezitost.Ved zer, ale zer zdravo, pridaj k tomu aktivitu a len ti to prospeje. Nemusia rast tuky, mozu aj svaly. IMHO je aj velky rozdiel medzi tym byt realne hladny a mat chut na nieco co ma clovek rad, cokolada, mastne, pivo, etc. Ja s tym druhym bojujem tak, ze som vyskusal plno zdravych sraciek a nasiel som proste tie, co mi chutia:-) S tym prvym zase tak, ze zeriem 7-8x denne a hodne, ale davam si s rozumnou mierou bacha co a na oplatku cvicim. Najvacsi srac je cukor, ten je dnes uplne vsade. To zosekat na minimum a je to o poznanie lepsie.
Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 helejte, poraďte mi nekdo zaručený cviky na zhubnutí břicha. stačí denně delat zkracovacky po sériích neto tohle je spíše na posílení svalů a nikoliv na odbouravani tukovyho polstare?
SCIFI Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Nic takového neexistuje. Je prokázány ze tělo spaluje tuk na tech místech kde samo chce. Ovlivnit to nejde. Stejně jako chtít ovlivnit kam bude ukládat.
franus Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 helejte, poraďte mi nekdo zaručený cviky na zhubnutí břicha. stačí denně delat zkracovacky po sériích neto tohle je spíše na posílení svalů a nikoliv na odbouravani tukovyho polstare?Telo spaluje resp. hubne celkove , takže něco jako izolované hubnutí daných partií neexistuje. Vem si že by někdo měl podbradek po úroveň ramen, ale na břichu by měl vysekané kostky
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 helejte, poraďte mi nekdo zaručený cviky na zhubnutí břicha. stačí denně delat zkracovacky po sériích neto tohle je spíše na posílení svalů a nikoliv na odbouravani tukovyho polstare? Ahoj, kazdej den delám cca 150 lehů sedů ( ne najednou ) a nějak výsledek nepozoruju ( břicho je teda odolnější, svaly posílené, ale bohužel vánočka je v nedohlednu :-((). Taky se rád přiučím, kde dělám chybu.
utrejch Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Chce to prijmout mene kalorii nez vydas ... a jeste poskladat to mene kalorii tak, aby vodesli tuky a ne svaly ... takze nejednodusi si je nekoho najmout, kdo vam udela jidelnicek a rekne jak se hejbat ... jo a pak to dodrzovat Ja jsem zacal zrat paleo a trenovat na triatlon.
tobtob Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 v skratke takmer uplne prestat jest cukry, prisun zlozitejsich sacharidov obmedzit podla spalenej energie a jest vela bielkovin, dost leucinu v priebehu celeho dna. Do toho cvicit cele telo a ono sa ta hmotnost bude z brucha presuvat inam. Chce to ale trpezlivost a zodpovednost Osobne mam skusenost ze samostatne cvicenie velkeho brucha ho robi este vacsim. Pod tukom totiz zacnu rast este aj svaly:-)
shotik Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 no vanocku urcite z lehsedu neudelas. kdyz mas cejchu .) nejdriv ji musis shodit. Pod tukem samo svaly jsou a citis je zpevneny ale nevylezou. Je potreba delat trosku toho kardia:) pry se dobre hubne skakanim pres svihadlo. ja to nastolim od pondeli
Gustaf Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 hmm, tak já zase nemám cejchu jako prase. Ale právě se mi začíná od spodu vytvářet a tukovy varhanky mivhelin se zvetsujou tak s tím chci něco dělat. teď jsem stoupnul na váhu a o 5kilo navíc...zkusím možná to svihadlo, resp skákat jakoby přes nej instrumentalne a ty zkracovacky a kmitani nohama v luftu na spodní svaly. Snad to léta trochu splaskne
panedge Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 hmm, tak já zase nemám cejchu jako prase. Ale právě se mi začíná od spodu vytvářet a tukovy varhanky mivhelin se zvetsujou tak s tím chci něco dělat. teď jsem stoupnul na váhu a o 5kilo navíc...zkusím možná to svihadlo, resp skákat jakoby přes nej instrumentalne a ty zkracovacky a kmitani nohama v luftu na spodní svaly. Snad to léta trochu splaskne Měl by si trénovat pětkrát tejdně minimálně 45 minut,myslíš,že tě to švihadlo bude bavit?Jestli tě nebude bavit cvičit,tak za dva tejdny se na to vyser.eš.Zkracovačky ti rozhodně špeky z břicha nevezmou.
Tomas_2002 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 , dost leucinu v priebehu celeho dna. A to je co a kde to roste ? :-)
tobtob Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 A to je co a kde to roste ? :-)v kravicke:-) je to typ bielkoviny, hodne pomaha k tomu, aby telo dokazalo tie bielkoviny spracovat do svalov. Niekde je ho ale viac a niekde menej. Potom su aj rozne doplnky, ci uz samostatne alebo ako BCAA. Tam zalezi kto sa ako chce dopovat chemiou
Tomas_2002 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 v kravicke:-) je to typ bielkoviny, hodne pomaha k tomu, aby telo dokazalo tie bielkoviny spracovat do svalov. Niekde je ho ale viac a niekde menej. Potom su aj rozne doplnky, ci uz samostatne alebo ako BCAA. Tam zalezi kto sa ako chce dopovat chemiou A co bys doporučil, pro maximální účinek za cenu mírné devastace organismu chemií ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se