prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Něco jsem vymazal. Za to se v Mníšku zítra naliju jako mrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Hele ty jsi dobrej šoumen. Kam chodíš v lbc do hospody? Ja do Mnisku na hriste, mrkni na youtube na videa uzivatele ,,mnisek111? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Po přečtení této diskuze, dostala manželka dnes jasný úkol co má koupit. Plus čerstvé rohlíky. PS: Už mám na něj strašnou chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Po přečtení této diskuze, dostala manželka dnes jasný úkol co má koupit. Plus čerstvé rohlíky. PS: Už mám na něj strašnou chuť No, kdyz uz rohliky, tak hlavne zivocisne maslo, zadnou ramu. Brou chut, ale lepsi je vcelku i s papirem az k provazku. No, musim se stavit v MAKRU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Já bych všechny tyhle vlákna o žrádle a pití zakázal Už jsem musel taky běžet k řezníkovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Já bych všechny tyhle vlákna o žrádle a pití zakázal Už jsem musel taky běžet k řezníkovi... Mám dvě šišky v lednici,ale je to dárek.Takže smůla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 jako ty přívěšky v autobuse dobrý, ale ten stromeček vedle je bída. Místo něj tam má viset štangle toho salámku. Já takhle kdysi použil půl štangle lovečáku a mělo to velikej úspěch. Nejdřív lidi divně koukali co mi to visí na zrcátku a pak si to chodili fotit. Bohužel fotka už se někde potratila. Pak jsem to komentoval že nápad dávám k dispozici pro svobodné nekomerční šíření, že může být používán a modifikován dle potřeby s tím že zůstane zachován původní smysl, účel a kvalita. Né aby někoho napadlo použít třeba vegetariánskou klobásu, což kupodivu opravdu existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 tak jsem koupil u nás v bille 400g/250,-. jsem zvědavej, doufám, že mi dá otec ochutnat..teda řeknu vám, těch lidí, to je k blití. a všichni narvaný koše srágorama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 jako ty přívěšky v autobuse dobrý, ale ten stromeček vedle je bída. Místo něj tam má viset štangle toho salámku. Já takhle kdysi použil půl štangle lovečáku a mělo to velikej úspěch. Nejdřív lidi divně koukali co mi to visí na zrcátku a pak si to chodili fotit. Bohužel fotka už se někde potratila. Pak jsem to komentoval že nápad dávám k dispozici pro svobodné nekomerční šíření, že může být používán a modifikován dle potřeby s tím že zůstane zachován původní smysl, účel a kvalita. Né aby někoho napadlo použít třeba vegetariánskou klobásu, což kupodivu opravdu existuje. Mas pravdu, jeste dnes stromecek pujde pa. Lidi taky obcas cumi, co to tam visi. Zrovna dnes mi tam pribyla dalsi znamka, bo jsem si misto obeda v MAKRU koupil 400g za 172,-Kc a v autonuse jsem se kralovsky naobedval, vlastne navecerel. Fotku prilozim, az prijedu domu. Sezral jsem to samozrejme i se slupkou, bo tu ja velmi rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Mám dvě šišky v lednici,ale je to dárek.Takže smůla. Ty mas pro me darek, jo? Ale, vzdyt nevis, kde bydlim, to musime dopilovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 To je panečku marketing - prodej toho salámu rázem stoupl o 100% - a to stačí malá zmínka na foru:rolleyes:No nic, asi si ho taky zítra koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) To je panečku marketing - prodej toho salámu rázem stoupl o 100% Uherák se bude prodávat i bez reklamy. Marek Eben jednou řekl:"Rád bych dělal reklamu na piána Steinway,ale ony to nepotřebují". Spíše by mne zajímalo,co na to prizakův žaludek a ostatní orgány a zuby.Na jedné straně tu máme hlídače nanokalorií Františka a na straně druhé takovéhle"zvíře". Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Za chvíli vyrážím k rodicum na svatky ... cestou se pro nej tedy take stavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Maj ho v tescu v akci 400g za 169,-... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Ty jo v tescu bude naval jako prase, spis se mi pozdava ta billa, nekdo psal 400g/250,-. Uvidime jak to bude v Koline vypadat, za chvilku vyjizdim z Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Maj ho v tescu v akci 400g za 169,-... Za 15 minut koncim a jedu do Hanychov pro mou fenku, je po operaci, ale nejdriv se stavim v TESCU, bo jsem jeste nevecerel. Dik za tipa a dalsi znamka pribude na privesek. Cest, musim s sebou hnout, aby tam nebyla fronta az k Jestedu a same tlamy s mega hodinkama na rukach. To by mi jeblo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) Nevím, jestli se to jméno tady může vyslovit ale: Kaufland, 380g/99,-Kč. To je hrůza, za chvíli bude stát uherák stejně jako tlačenka. Člověk už nemůže bejt hogo fogo ani s uherákem. PS: Už jsem ho sežral za cca 50,-Kč, je mně divně a začínám mít výčitky svědomí. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 U nás v Netolicích si tuhle pochoutku dopřávám už asi tři roky. Místní řezník co maká v Říši nám je sem tam přiveze za 70kč. Už asi 3x jsem porovnával obal a pečeť v Globusu, je to stejný. Pokaždý beru tak 4-5ks, vyjde to stejně jako 400g obyčejnýho salámu. Akorát si ho teda loupu a krájim na hodně tenký kolečka. Zase tenhle hřích kompenzuju tím, že si k salámu X krát denně čuchám. Ta vůně mě prostě dostává a nemá konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) no jo, uheráky .... Pick je vopravdu klasa, ale já přísahám na rumunský Sibiu. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 To musím zkusit. Kde to mají? Jinak já miluju salámky, co maj u nás u Holanďánka. K praseti míchají buď koně nebo osla, bažanta, pštrosa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se