Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

Po přečtení této diskuze, dostala manželka dnes jasný úkol co má koupit. Plus čerstvé rohlíky.

PS: Už mám na něj strašnou chuť

No, kdyz uz rohliky, tak hlavne zivocisne maslo, zadnou ramu. Brou chut, ale lepsi je vcelku i s papirem az k provazku. No, musim se stavit v MAKRU.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako ty přívěšky v autobuse dobrý, ale ten stromeček vedle je bída. Místo něj tam má viset štangle toho salámku. Já takhle kdysi použil půl štangle lovečáku a mělo to velikej úspěch. Nejdřív lidi divně koukali co mi to visí na zrcátku a pak si to chodili fotit. Bohužel fotka už se někde potratila. Pak jsem to komentoval že nápad dávám k dispozici pro svobodné nekomerční šíření, že může být používán a modifikován dle potřeby s tím že zůstane zachován původní smysl, účel a kvalita. Né aby někoho napadlo použít třeba vegetariánskou klobásu, což kupodivu opravdu existuje.

Odkaz ke komentáři

jako ty přívěšky v autobuse dobrý, ale ten stromeček vedle je bída. Místo něj tam má viset štangle toho salámku. Já takhle kdysi použil půl štangle lovečáku a mělo to velikej úspěch. Nejdřív lidi divně koukali co mi to visí na zrcátku a pak si to chodili fotit. Bohužel fotka už se někde potratila. Pak jsem to komentoval že nápad dávám k dispozici pro svobodné nekomerční šíření, že může být používán a modifikován dle potřeby s tím že zůstane zachován původní smysl, účel a kvalita. Né aby někoho napadlo použít třeba vegetariánskou klobásu, což kupodivu opravdu existuje.

Mas pravdu, jeste dnes stromecek pujde pa. Lidi taky obcas cumi, co to tam visi. Zrovna dnes mi tam pribyla dalsi znamka, bo jsem si misto obeda v MAKRU koupil 400g za 172,-Kc a v autonuse jsem se kralovsky naobedval, vlastne navecerel. Fotku prilozim, az prijedu domu. Sezral jsem to samozrejme i se slupkou, bo tu ja velmi rad.
Odkaz ke komentáři

To je panečku marketing - prodej toho salámu rázem stoupl o 100%

Uherák se bude prodávat i bez reklamy.

Marek Eben jednou řekl:"Rád bych dělal reklamu na piána Steinway,ale ony to nepotřebují".

Spíše by mne zajímalo,co na to prizakův žaludek a ostatní orgány a zuby.Na jedné straně tu máme hlídače nanokalorií Františka a na straně druhé takovéhle"zvíře".Posted Image

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odkaz ke komentáři

Maj ho v tescu v akci 400g za 169,-...

Za 15 minut koncim a jedu do Hanychov pro mou fenku, je po operaci, ale nejdriv se stavim v TESCU, bo jsem jeste nevecerel. Dik za tipa a dalsi znamka pribude na privesek. Cest, musim s sebou hnout, aby tam nebyla fronta az k Jestedu a same tlamy s mega hodinkama na rukach. To by mi jeblo. :-)
Odkaz ke komentáři

Nevím, jestli se to jméno tady může vyslovit ale: Kaufland, 380g/99,-Kč. To je hrůza, za chvíli bude stát uherák stejně jako tlačenka. Člověk už nemůže bejt hogo fogo ani s uherákem.

PS: Už jsem ho sežral za cca 50,-Kč, je mně divně a začínám mít výčitky svědomí.

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odkaz ke komentáři

U nás v Netolicích si tuhle pochoutku dopřávám už asi tři roky. Místní řezník co maká v Říši nám je sem tam přiveze za 70kč. Už asi 3x jsem porovnával obal a pečeť v Globusu, je to stejný. Pokaždý beru tak 4-5ks, vyjde to stejně jako 400g obyčejnýho salámu. Akorát si ho teda loupu a krájim na hodně tenký kolečka. Zase tenhle hřích kompenzuju tím, že si k salámu X krát denně čuchám. Ta vůně mě prostě dostává a nemá konkurenci.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...