XXXfazerXXX Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Chtěl jsem jí tady z fóra koupit k Vánocum sklípkana, ale pražská sociálka ještě neposlala nemocenskou a tak nedostane nic... Jinak k tématu - uherák moc nemusim. protože celej život žiješ jako bengo za státní(víceméně moje) prachy,tak tvoje životní uroven dosáhla takového stupně,že seš schopnej nakecat sám sobě,že uherák je hnusnej. :boxing: kdy přijedeš na pivo,ty lázenská veverko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) Vesele vanoce fazere , vazim si tveho pratelstvi jsem rad , ze jsem diky foru poznal cloveka jako jsi ty. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 uzeniny už skoro nejím, nechutná mi to. kvalita šla dolů, i taková dunajka není co bývala.jediná výjimka je chorizo, po tom bych se utloukl.pick jsem nejedl, zkusím tady u nás sehnat. dík za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 +1 ! chorizo je opravdu nejlepší salám ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Vesele vanoce fazere , vazim si tveho pratelstvi jsem rad , ze jsem diky foru poznal cloveka jako jsi ty. I tobě přeji veselé prožití svátku vánočních.Mimochodem,co tvuj vleklý zánět vejcovodu?Doufám,že současné chladné počasí,nemá na tvou rekonvalescenci negativní vlif. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 že je až na Vánoce. My máme teď všechno až na Vánoce. To znamená, že teď hladovíme a až to vypukne tak se strhneme. tyve, u nás je teď taky všechno "až na Vánoce" ...to je holt úděl žití ve společnosti zatížený mesiánskými náboženstvími...až na Vánoce, až budem všichni atd. a člověk aby sušil hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 protože celej život žiješ jako bengo za státní(víceméně moje) prachy,tak tvoje životní uroven dosáhla takového stupně,že seš schopnej nakecat sám sobě,že uherák je hnusnej. :boxing: kdy přijedeš na pivo,ty lázenská veverko? Nejlepčí uherák je je fošna u tebe Na sraz? Co takhle mezi svátkama? Děti maj neštovice, můžu vám tam něco nadělit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Uherák je dobrý vlákno. Zrovna ho máme v lednici, ale manželka my ho zakázala, že je až na Vánoce. My máme teď všechno až na Vánoce. To znamená, že teď hladovíme a až to vypukne tak se strhneme. Twl nemame spolecnou manzelku? U nas stejny :-))))))))))))))) ja jsem to v zivote nejedl. takze si to nadelim k vanocum. beda vam, pokud to bude hnusny Pokud to bude PICK, stanes se zavislakem, jako my, ver mi :-) Beru to jako dobry protipol k Frantiskovu vlaknu o hubnuti ktere ja a Tada neocenime ..... Tyyyjo, kdes to byl na exkurzi? Ja tam chci taky do Segedu. A schoval bych se tam a parazitoval :-( Nejlepčí uherák je je fošna u tebe Na sraz? Co takhle mezi svátkama? Děti maj neštovice, můžu vám tam něco nadělit... On je tu nekdo bengo? Ja bejvalej, ze bychom si mohli tykat:-) kontrolní otázka jen pro prizaka: - je lepší Pick nebo Herz? Tak ti vim naprosto presne soudruzi, HERZ se da pouzivat treba jako obusek, kmivo pro sojky, ale na PICK nema a nema z nej ani molekulu kvality. Teda pro me, to ovsem neznamena, ze kdyby se mi dostal do rukou, ze bych ho dal sojce :-) uzeniny už skoro nejím, nechutná mi to. kvalita šla dolů, i taková dunajka není co bývala. jediná výjimka je chorizo, po tom bych se utloukl. pick jsem nejedl, zkusím tady u nás sehnat. dík za tip. Nebudes litovat a dam ti jeste jeden tip. V MAKRU zacala jedna firma prodavat lovecak podle receptury z r. 1975 a mohu potvrdit, ze nekecaji, kdyz tam pisou, ze na 100g vyrobku spotrebuji 130g masa. Je tmavy a uvnitr cerveny presne jako za komancu i dle chuti. Jasne, ze na PICK nema, ale to nema zadny salam v nasi slunecni soustave. Na fejsu jsem pred nedavnem povesil ,,Klub pratel uheraku PICK, jste vitani. Staci zadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Prizak,zkus kdyžtak po pročtení použít toto tlačítko: Vícenásobný citát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Prizak,zkus kdyžtak po pročtení použít toto tlačítko: Vícenásobný citátDik za radu, ale vzhledem k tomu, ze mam mimo jine i policejni skolu, tak me trkni o co to tlacitko vlastne GO. Nejak jsem to nenasel, asi nahodou :-) Ale fakt, co to je????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Je to vpravo dole,označkuješ příspěvky,které chceš citovat a pak klikneš na přidat odpověď.Celé se to smrskne do jediného příspěvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Je to vpravo dole,označkuješ příspěvky,které chceš citovat a pak klikneš na přidat odpověď.Celé se to smrskne do jediného příspěvku. Dik, zkusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Tak ti vim naprosto presne soudruzi, HERZ se da pouzivat treba jako obusek, kmivo pro sojky, ale na PICK nema a nema z nej ani molekulu kvality. Teda pro me, to ovsem neznamena, ze kdyby se mi dostal do rukou, ze bych ho dal sojce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Ty příspěvky nahoře jsem šoupnul do jednoho, aby prizak viděl, jak to vypadá. Dej si příště tu práci sám prosím, vypadá to o dost lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 I tobě přeji veselé prožití svátku vánočních.Mimochodem,co tvuj vleklý zánět vejcovodu?Doufám,že současné chladné počasí,nemá na tvou rekonvalescenci negativní vlif. Dekuji za optani, uz je to mnohem lepsi. Akorat ted mam pro zmenu rymu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Prizak never retazcom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) prizak: Když jsi teda z Liberce, zajdi si k do masny k Proškovi u cyklostezky. Prodávaj tam lovečák od Kloučka z Raspenavy, to je teda pořádný žrádlo. Dělá je jednou za čas, když mu dojdou zásoby. Nejlepší jsou těsně před tím než dojdou. To když ho vezmeš do ruky a třískneš s ním o stůl, zůstane ve stolu rejha. Už bejvaj tak vyschlý, že štangle vychází kolem 50 korun. Kupoval jsem v úterý a ještě nejsou úplně vysušený, ale už jsou víc než poživatelný. Ještě tejden bych je nechal viset. Každopádně tam má vynikající čabajky, to jsem teda včera nevěřil vlastním chuťovejm buňkám, jak něco může bejt takhle dobrý. Když tam vejdeš, postavíš se proti hákům se salámama, tak to jsou ty klobásy úplně vpravo.Jo a mám pocit, že pick tam maj taky, jen tak mimochodem Kdybys návštěvu nestihl dnes nebo zítra, tak otevřeno maj až příští čtvrtek. Já se těma lovečákama (a gulášofkou z pytlíku) živil když byla žena v porodnici Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 HERZ se da pouzivat treba jako obusek, kmivo pro sojky, ale na PICK nemaA co takhle že je to jedna firma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Tak za sebe můžu říct, že Luštěla s tím nemá nic společnýho. Ale jinak mně vlákno připadne v pohodě. Díky němu jsem náhodou narazil na článek o výrobě Picku a bylo to zajímavý. Ano, nebyt italskeho zajatce z WW1, PICK by nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Ty příspěvky nahoře jsem šoupnul do jednoho, aby prizak viděl, jak to vypadá. Dej si příště tu práci sám prosím, vypadá to o dost lépe. No, zjistil jsem, ze to muzu delat jen na PC, ale na mobilu tu nabidku nemam:-( Tak snad se nic nestane. Na PC to bude OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se