Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

tak jsem dnes koupil v Kaufu v akci 400g Picku. Tak snad to bude dobrá německá kvalitka. Za 7,5 ojro...neber to  :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

není to značka Unger? Nebo Ungar? Teď nevím... ale klasická maďarská trikolóra všude a voní i přes obal :) Dostal jsem ho tento týden od jedné pacientky a vzadu na štítku je právě uveden výrobce Pick. A jak jsem přímo Pick nikdy nejedl a nemám srovnání, tak tento uherák je moc dobrý :)

Odkaz ke komentáři

Koukám, žes rovnou vyřešil dilema a určil standard-viz Německa etiketa;)

400g=16 porci

:D

jj, aspoň vím, jak to mám žrát  :lol2:  :lol2:  ale já si krájím tak 1mm plátky, takže to budu mít na dýl. Jinak jsem porovnával složení našeho a německého Picku a je totožné. Tak snad stejná kvalitka....

Odkaz ke komentáři

Našel jsem včera v botníku nějaké zapadlé stravenky platné do konce roku, tak si říkám, ty jo, co s nima tak narychlo. Dnes šel do obchodu, kde je berou a zeptal se na Pick, protože tam okoralá čtvrtka visela. Pán šéf, jo jo, objednáme, jo jo, můžete platit stravenkami, slovo dalo slovo a šest čahounů je na cestě :-) Udělají známým k vánocům radost a mě konec konců také ... :-)

Odkaz ke komentáři

Našel jsem včera v botníku nějaké zapadlé stravenky platné do konce roku, tak si říkám, ty jo, co s nima tak narychlo. Dnes šel do obchodu, kde je berou a zeptal se na Pick, protože tam okoralá čtvrtka visela. Pán šéf, jo jo, objednáme, jo jo, můžete platit stravenkami, slovo dalo slovo a šest čahounů je na cestě :-) Udělají známým k vánocům radost a mě konec konců také ... :-)

Chceš adresu?  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Chceš adresu?  :lol2:

:-) Klidně do SZ, ale pošlu ti k vánocům místo salámu, který koupíš kdekoliv za stravenky Africkou sošku kterých mám plný sklep. Ale bacha na to, jednoho místního člena taková soška uhranula, byl z toho František tenkrát nějakej divnej, prý jsem mu zničil život nebo co mě to pak psal v sz :-)

Odkaz ke komentáři

Afiko, ty seš dobrej týpek! :)

Odkaz ke komentáři

:-) Klidně do SZ, ale pošlu ti k vánocům místo salámu, který koupíš kdekoliv za stravenky Africkou sošku kterých mám plný sklep. Ale bacha na to, jednoho místního člena taková soška uhranula, byl z toho František tenkrát nějakej divnej, prý jsem mu zničil život nebo co mě to pak psal v sz :-)

Jako že bych měl v obýváku miniaturu Africana plnou černý magie?  :D raději né , ale díky za nabídku. Uherák je uherák  :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...