spineshank Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Jsem objednal ten "Zmizíkův Chorizo set" a už mi volali, že je nějaký druh z toho vykoupený, tak musím čekat do příštího týdne...se nediv, celej chronomag to vykoupil kdo to tady četl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Jen pro představu jak vypadá ten Chorizo set, 1,4kg, ochutnávat teprve budu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Super, pak se poděl jak chutnalo. Já zatim koupil druhýho Picka, první nepřežil ani tři večery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 tak jsem dnes koupil v Kaufu v akci 400g Picku. Tak snad to bude dobrá německá kvalitka. Za 7,5 ojro...neber to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 tak jsem dnes koupil v Kaufu v akci 400g Picku. Tak snad to bude dobrá německá kvalitka. Za 7,5 ojro...neber to kdyby ne,tak to pošli, já to ekologicky zlikviduju. ....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 to já se o něj postarám:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Já si včera všimnul v Kauflandu uheráku, který nemá přímo značku Pick, ale výrobce je dle štítku a popisu Pick.šiška 380g za 109,-kreditůcelkem dobrá cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 není to značka Unger? Nebo Ungar? Teď nevím... ale klasická maďarská trikolóra všude a voní i přes obal Dostal jsem ho tento týden od jedné pacientky a vzadu na štítku je právě uveden výrobce Pick. A jak jsem přímo Pick nikdy nejedl a nemám srovnání, tak tento uherák je moc dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 to já se o něj postarám:DKoukám, žes rovnou vyřešil dilema a určil standard-viz Německa etiketa;)400g=16 porci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Koukám, žes rovnou vyřešil dilema a určil standard-viz Německa etiketa;)400g=16 porci to jsou ty jejich teorie...Já to mám např. na 3 porce... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Dnes koupeno v Makru , ještě před zakrojením. Pick mangalica. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Koukám, žes rovnou vyřešil dilema a určil standard-viz Německa etiketa;)400g=16 porci jj, aspoň vím, jak to mám žrát ale já si krájím tak 1mm plátky, takže to budu mít na dýl. Jinak jsem porovnával složení našeho a německého Picku a je totožné. Tak snad stejná kvalitka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Chlapi já jsem asi před 5ti dny prodal svou sedmu do Uher a byl jsem pozván na uherák, čabajku a barack pálenku k Balatonu pěkně si dáváte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Našel jsem včera v botníku nějaké zapadlé stravenky platné do konce roku, tak si říkám, ty jo, co s nima tak narychlo. Dnes šel do obchodu, kde je berou a zeptal se na Pick, protože tam okoralá čtvrtka visela. Pán šéf, jo jo, objednáme, jo jo, můžete platit stravenkami, slovo dalo slovo a šest čahounů je na cestě :-) Udělají známým k vánocům radost a mě konec konců také ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Myslím že s tím uděláš víc radosti jak s flaskou. ...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Našel jsem včera v botníku nějaké zapadlé stravenky platné do konce roku, tak si říkám, ty jo, co s nima tak narychlo. Dnes šel do obchodu, kde je berou a zeptal se na Pick, protože tam okoralá čtvrtka visela. Pán šéf, jo jo, objednáme, jo jo, můžete platit stravenkami, slovo dalo slovo a šest čahounů je na cestě :-) Udělají známým k vánocům radost a mě konec konců také ... :-)Chceš adresu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Jojo, ty stravenky řeším teď taky:-) Vyřešil jsem to nákupem dýňového oleje v Bille v akci.Toho se nepřežeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Chceš adresu? :-) Klidně do SZ, ale pošlu ti k vánocům místo salámu, který koupíš kdekoliv za stravenky Africkou sošku kterých mám plný sklep. Ale bacha na to, jednoho místního člena taková soška uhranula, byl z toho František tenkrát nějakej divnej, prý jsem mu zničil život nebo co mě to pak psal v sz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Našel jsem včera v botníku nějaké zapadlé stravenky platné do konce roku, tak si říkám, ty jo, co s nima tak narychlo. Dnes šel do obchodu, kde je berou a zeptal se na Pick, protože tam okoralá čtvrtka visela. Pán šéf, jo jo, objednáme, jo jo, můžete platit stravenkami, slovo dalo slovo a šest čahounů je na cestě :-) Udělají známým k vánocům radost a mě konec konců také ... :-)Afiko, ty seš dobrej týpek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 :-) Klidně do SZ, ale pošlu ti k vánocům místo salámu, který koupíš kdekoliv za stravenky Africkou sošku kterých mám plný sklep. Ale bacha na to, jednoho místního člena taková soška uhranula, byl z toho František tenkrát nějakej divnej, prý jsem mu zničil život nebo co mě to pak psal v sz :-)Jako že bych měl v obýváku miniaturu Africana plnou černý magie? raději né , ale díky za nabídku. Uherák je uherák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se