Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?


prizak

Doporučené příspěvky

Spíš sou nasraný, že to vymysleli Maďaři a né voni. Štúr se prostě tenkrát vožral a zapomněl vytvořit Slovenskej salám.

Nicméně si to Slováci vynahradili u Bekescsaby Csabaiskou klobásou  :)

 

Edit: https://cs.wikipedia.org/wiki/Čabajská_klobása

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, vyzkousel jsem nedavno tento salamek. I kdyz je to v obalu Albert market, tak je to vyrobene v Madarsku. A jako bonus to dela muj oblibeny vyrobce klobas, firma Gyula.

Schvalne ho vyzkousejte, je pekne pikatni ;)post-30673-0-95920900-1576506822_thumb.jpg

post-30673-0-18716400-1576506864_thumb.jpg

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jste někdo na festivalu klobás v Békéscsabě? A stojí to za to?

Bol som a nestojí to zato / úroveň Rumunsko /

Jedine plus bol nákup , organizácia /akcie/show stala za ..... keď tak na otočku a nákup fajn ináč celé zle

 

Bol som min rok

 

 

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Odborníci, jaký používáte nářezák, nebo krájite jen rukou?

Zvažuji nákup v Makru Profi 250, ale je bez uvedení výrobce.

Tak tomu moc nevěřím, ještě mám vyhlídnutý Hendi 250 z Německa za cca 350? nebo Bartscher 250 ale ten je už přes 400?

 

Nahoďte nějaké tipy. Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...