Jump to content

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Recommended Posts

V 26. 10. 2020 v 19:21, bandicoot napsal:

Když chceš 6 štanglí, tak jo. Jinak v Makru beru u nejdelší. Vždycky čumím na dýlku a ohmatávám... To mě rajcuje.

To znám, to je pocit, jak držet špuntovku v dětství 🙂

Tohle je úžasný vlákno, zasmál jsem se včera až k slzám.

Salámisti jste všichni a rozhodili jste mi ranní rozvrh, neboť za minutu sedm jsem už parkoval před Billem a šel se podívat, zda tam visí to maďarské štěstí.

Výsledek jak ve škole - za tři.

IMG_20201027_074924.thumb.jpg.798a59d05206ec9c4e34cff69003a464.jpg

před 21 minutami, Army11 napsal:

Tohle je úžasný vlákno, zasmál jsem se včera až k slzám.

Salámisti jste všichni a rozhodili jste mi ranní rozvrh, neboť za minutu sedm jsem už parkoval před Billem a šel se podívat, zda tam visí to maďarské štěstí.

Taky jsem se   :lol2:

S překvapením zjišťuji, že jsou zde tací, kteří ten nejlepší salám ochutnali až na základě tohoto vlákna. :)

U nás se objevil vždy na Silvestra, už za komančů. Tehdy to byl fakt luxus. Když ještě k tomu přidám originál čabajku, tak tu máme mou svatou dvojici uzenin. Teď už to takový luxus není, taky mám štangličku v lednici, ale nekupuji jich šest najednou, to by pro mě vyprchal ten pocit gurmetského zážitku. Nechci mít z uheráku gothaj...
Tohle vlákno mám rád, bavím se tu. Králem vlákna je samozřejmě @prizak, ale korunním princem je určitě @bandicoot. :)

P.S. Jediné, co mě štve, je připomínka zajebaného Opinelu. Taky jsem ním zakrajoval Pick, naposledy letos v létě v Chorvatsku. Asi jsem ho nechal někde v kuchyni v apartmánu na Hvaru.

před 36 minutami, marosh napsal:

S překvapením zjišťuji, že jsou zde tací, kteří ten nejlepší salám ochutnali až na základě tohoto vlákna. :)

U nás se objevil vždy na Silvestra, už za komančů. Tehdy to byl fakt luxus. Když ještě k tomu přidám originál čabajku, tak tu máme mou svatou dvojici uzenin. Teď už to takový luxus není, taky mám štangličku v lednici, ale nekupuji jich šest najednou, to by pro mě vyprchal ten pocit gurmetského zážitku. Nechci mít z uheráku gothaj...
Tohle vlákno mám rád, bavím se tu. Králem vlákna je samozřejmě @prizak, ale korunním princem je určitě @bandicoot. :)

P.S. Jediné, co mě štve, je připomínka zajebaného Opinelu. Taky jsem ním zakrajoval Pick, naposledy letos v létě v Chorvatsku. Asi jsem ho nechal někde v kuchyni v apartmánu na Hvaru.

Tak s tím Silvestrem jsme to měli stejné za komančů, ale i tak to nebylo pravidlo. Bohužel z pravé čabajky jsem zklamaný, koupil jsem si ji 2x za sebou předloni a vymlátil jsem si tuby o jakési křupky, od té doby je seru. Jinak dnes jsem Pick zradil šunkou 😀

Před hodinou, nickolas napsal:

@marosh hm, hogo fogo rodina, na Silvestra uherak. My jsme dostavali na Vanoce jabko a na Stepana jsme ho museli vratit...

Njn, matka dělala vedoucí drogerie a čenžovala uherák, banány za hajzlák, zubní pastu nebo mýdlo Diplomat.