Jump to content

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?


Recommended Posts

před 6 hodinami, mamenec napsal:

Kolik musím sežrat štanglí Picku abych si přečetl srovnávací test v maďarštině? ;)))

 

👍:lol2: Mně to přeložil Chrome😉 Ale i bez toho je to jasné, jediné Pick a Herz😎👍🇭🇺

Edited by neuromancer
Link to post
Share on other sites
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Já na uzeniny moc nejsem, ale když to má vlastní vlákno na Chronomagu (a byl ve slevě), tak jsem mu dal šanci... No že bych bez toho do budoucna nemoh bejt, to určitě ne, ale je to prostě dobrej salám

Zkoušeli, ale ten patří do skupiny Co mne právě nasralo, protože nesahá Picku ani po kotníky

před 2 hodinami, pebe napsal:

já mám rád uherák nebo lovečák na vánočce s pomazánkovým máslem, ale v rodině si nikdo nemyslí že jsem normální 😄

 

s pomazánkovým máslem je pro mě jediná verze když to mám s pečivem

Link to post
Share on other sites

filo to máš recht, slané se sladkým je fantazie , rohlík s čokoládou ( nutelou ), preclik v čokoládě, u vás třeba mikado tyčinky v čokoládě,miluji sežrat křupavé kuřátko a potom jako dezert pařížský dort, to vše chápu, ale zkurvit pick mlékem?😂 manželka se ptá jestli nejsi pozitivní, bez chuti a čichu 😂

Link to post
Share on other sites
před 10 minutami, M3maniac napsal:

Ještě vřele doporučím bramborový placek pořádně mastný namáčet do krystalu, zní to šíleně ale je to dobré😉 prosím nezapíjet mlékem😂

tohle je zcela běžná německá praxe, jíst bramborák (předpokládám, že to je onen placek 😃), namáčený do sladkého jablečného protlaku. Ovšem nutno podotknout, že v Německu je česnek sprosté slovo a téměř tabu...

 

Bambes_in_Plauen_1.jpg

Edited by Frostie
Link to post
Share on other sites
před 4 minutami, M3maniac napsal:

Tak bramborák bez česneku a majoránky je katastrofa😀

tak o tom žádná, samozřejmě smažený na sádle ne na nějakém pochybném oleji😃. Smažit na oliváči mi příjde škoda

Link to post
Share on other sites

Tady už jen chybí specialita kterou jsem zachytil pod Tatrami, a to pocukrovaná topinka . . .

Link to post
Share on other sites
Placek je asi myšlena klasická bramborová placka ne? Ta se dá jíst s paštikou i povidlama.
Já to právě nedokážu identifikovat, je to pro mne víc neznámé slovo, než mongolský chušúr
Link to post
Share on other sites
V 26. 10. 2020 v 9:19, bandicoot napsal:

Úplně jak bych to dělal já. Rohlík, máslo, uherák a 6 kousků. Já je teda sežeru najednou, neumim to rozprostřít do dne.

Ty krávo, šest rohlíku už nedám, 2-3 max na jednou 😀

Link to post
Share on other sites
před 5 hodinami, bandicoot napsal:

Placek je asi myšlena klasická bramborová placka ne? Ta se dá jíst s paštikou i povidlama.

Jj, u nás doma se bežně říká uděláme bramborové placky. Jinak dnes jsem vařil ze zbytků, vařený brambor opékaný na slanině s cibulkou a k tomu filova dobrota studené mléko 😉 Brambory s mlékem nebo kyškou jsme doma za totáče měli docela často.

P.S. pick v tom není, ale když mléko je tu tak populární😂

226BA067-CE46-4BA9-B3D6-9060967ED299.jpeg

Link to post
Share on other sites
před 41 minutami, M3maniac napsal:

Ty krávo, šest rohlíku už nedám, 2-3 max na jednou 😀

Nebylo myšleno 6 kousků jako 6 piv?? 6 rohlíků si taky neumim představit (piva vpoho) 🙂

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...