prizak Posted November 6, 2020 Author Report Share Posted November 6, 2020 před 26 minutami, Frostie napsal: Moc hezkej nákup! Dík, snažil jsem se Link to post Share on other sites
Frostie Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 před 1 minutou, prizak napsal: Dík, snažil jsem se A povedlo se. Počítám, že ostatní po tvém standardním nákupu jen paběrkovali v odd. salámů a pokladní, ta to doteď nepochopila... Link to post Share on other sites
M3maniac Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 Kdyz není pick v akci tak kousek hovězího Link to post Share on other sites
prizak Posted November 6, 2020 Author Report Share Posted November 6, 2020 před 4 minutami, Frostie napsal: A povedlo se. Počítám, že ostatní po tvém standardním nákupu jen paběrkovali v odd. salámů a pokladní, ta to doteď nepochopila... Tak kamaráde, pokladní v tom KAUFU čuměla jak tří kravky. Link to post Share on other sites
Frostie Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 Právě teď, prizak napsal: Tak kamaráde, pokladní v tom KAUFU čuměla jak tří kravky. umím si to představit. V tom relativně chudém kraji je jakýkoliv nákup nad hundert podezřelý. krajně Link to post Share on other sites
dawe009 Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 před 35 minutami, M3maniac napsal: Kdyz není pick v akci tak kousek hovězího Ale to je moc pěkný.. Teda až na ty tasemnice vlevo. Link to post Share on other sites
Jerryl Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Již teď s ním máme něco společného! Rychle si běžím pro kolečko, možná když dám celou šišku, tak získám jeho postavu Čerpám z nadpisu článku: Sean Connery: Dvě české vzpomínky na charismatického herce, který miloval uherák, Skotsko a golf Link to post Share on other sites
Liqid Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Dneska jsem si prvně koupil PICK, přece když je o něm na magu 82! stránek, tak to musí bejt něco...z rachoty jsem se těšil domů, že konečně ochutnám ten grál...no a co myslíte, nechal jsem ho kuchyňce v lednici, takže si počkám až do pondělí. Link to post Share on other sites
Maxel Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Malá společnost, aby mu tam nebylo smutno. Link to post Share on other sites
Gustaf Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 Tyvle takový aranžování.... podívejte na prizaka... mastný ruce, mastnej volant a vohlodana šiška Link to post Share on other sites
filo-boxer Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 A chybí mlíko. Link to post Share on other sites
Harwey Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 To bola skoda umyvat nozik a dosku od masti, take ciste sa t tam nehodi:) Link to post Share on other sites
Jerryl Posted November 8, 2020 Report Share Posted November 8, 2020 Tvl prej nozik mačeta jak kráva. Ta neni na krájení salámu, ale na obranu, aby mu nikdo neujídal Link to post Share on other sites
prizak Posted November 9, 2020 Author Report Share Posted November 9, 2020 V 8. 11. 2020 v 8:02, Gustaf napsal: Tyvle takový aranžování.... podívejte na prizaka... mastný ruce, mastnej volant a vohlodana šiška Oóó, já se malinko stydím Link to post Share on other sites
Moty Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Kolega příští týden jede na služebku do Magyarországu, jeee jak já se těším co všechno mi přiveze Link to post Share on other sites
Frostie Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Kolega příští týden jede na služebku do Magyarországu, jeee jak já se těším co všechno mi přivezeJj. Eres, Anička, paprika sladká i pálivá, klobasz a samozřejmě Pick Link to post Share on other sites
Geodet Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Viděl jsem v NORMĚ maďarskej uherák KOMÉTA. Zná někdo? Mám takový tušení že jsem ho kdysi dávno koupil a žádnej zázrak se nekonal. Link to post Share on other sites
Kotlick Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Toto fórum je fakt peklo. Když pominu hodinky (aktuálně sedmery) tak jsem v létě zkoušel sous vide, minulý týden naložil utopence a hermelíny a v pátek po 10 letech kouřil perfektní doutník.No a dneska v Kauflandu totok.Kam tohle povede....Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Link to post Share on other sites
Frostie Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 před 30 minutami, Geodet napsal: Viděl jsem v NORMĚ maďarskej uherák KOMÉTA. Zná někdo? Mám takový tušení že jsem ho kdysi dávno koupil a žádnej zázrak se nekonal. Stačila mi jedna zkušenost, abych usoudil, že je to rozdíl asi jako Pick a separátový výrobní salám. Takže za mne ne. Link to post Share on other sites
Geodet Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 před 2 minutami, Frostie napsal: Stačila mi jedna zkušenost, abych usoudil, že je to rozdíl asi jako Pick a separátový výrobní salám. Takže za mne ne. Jo, tak jsem si to zapamatoval dobře. Link to post Share on other sites
Recommended Posts