Jump to content

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Recommended Posts

Mám od pondělka šišku Picku v lednici a ještě jsem ji nenačal. Normálně bych řekl, že to je sebemrskačstvi, ale dožírám Vysočinu od Kasardů z Koulína, tvrdou jak kámen a víc nic moc ke štěstí nepotrebuju 

před 15 hodinami, Horhe napsal:

Mám od pondělka šišku Picku v lednici a ještě jsem ji nenačal. Normálně bych řekl, že to je sebemrskačstvi, ale dožírám Vysočinu od Kasardů z Koulína, tvrdou jak kámen a víc nic moc ke štěstí nepotrebuju 

Kamaráde, nenenene, uherák v lednici nééééé, úplně zabíjíš proces plísní 😞

před 50 minutami, jovani napsal:

aj v obchode byva v "lednici"
v byte moc kde nemas uskladnit ... :(

Já mám šišky vždy ve špajzu, nebo v ložnici na skříni a je vždy lepší, než z lednice. Ale, to te věc názoru. 🙂

Na podzim jsem si zakoupil štangli, trvanlivost do 24.12. Říkal jsem si fajn, na Vánoce zakrojím. Pak jsem si nevzpomněl a v lednu jsem držel lehčí dietu a suchej leden, kvůli jaterním testům, abych měl klid od doktorky. Takže jsem zakrojil cca 2 měsíce po trvanlivosti a musím říci, že snad lepší Pick jsem nejedl 🙂

@lub moc ne. Něco mi tam na nich vadí (asi koření a ta navinulá chuť) a je to moc tvrdé. Ale každý dle své chuti. Asi je to i dobré, ale mně to moc nejede

V 27. 2. 2021 v 21:32, lub napsal:

mě víc než pick uspokojuje tenhle fuet z lídlu, nemůžu si pomoct. taky na něm někdo ujíždíte?

Víc než Pick asi ne, ale chutná mi a mám naskladněno. Výš zmíněná mangalice taky momentálně v ledničce...