t2 Odesláno 2. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 (upraveno) Nojono, přehodili se mi písmenka No ty plastovky se už rozmnožily: Upraveno 2. října 2020 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Nové retro digi od Timexu. Teda spíš by se asi slušelo říct kopie. Tělo nerez. Stříbrné a zlaté. WR 3 ATM. Dýnko zaklapávačka.150 doláčů. Zdroj. A prodejní cena. Se nám ty retro modely nějak rozjíždějí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 To je dobře. Konečně si výrobci všimli zvyšující se poptávky. poptávky.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Pěkné. Ale nepřekousnu, že minutovka a sekundovka vypadají stejně. Nepoznám kolik je hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Dobry počin, jen je po www mnoho stiznosti, ze s cenou to trochu prehnali a ze meli drzet cenu vice mene jako u T80 Pac-Mana ... €149.00 vs $149.00 uvazuju..l , ze bych je za $ vzal ? - no nevim, nevim kdyz uz mam orig.verzi nebo prave proto? T80 Pac-Man V prodeji asi uz dele - dostupna je jen tato verze... (pokud to tu uz nekde je tak sem prehledl ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Já nevím, mít originální předlohu, asi už by se mi do nich nechtělo. Mám pár AW-500 a do nových nepůjdu. I když se mi nové líbí, ale originál má ducha doby. No a taky jsem je koupil za dost nízké ceny. Chybí mi na nich jen timer, světlo bych i oželel. U Timexu sice nemám některou z předloh, ale taky mi to přijde už trochu ohraná písnička. Z novějších modelů digin se mi líbí třeba Nixon Regulus. Nevezou se na retro vlně a mají pěkné jednoduché a přehledné ovládání. A přitom celkem vymyšlené. Ale na mě už jsou moc velké a jediná varianta s pozitivním displejem má zelený podklad displeje a je v nějaké khaki či jaké barvě. A taky jsou to plasťáky, byť vypadají bytelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Ty Timexy....jsou pěkný, ale za tu cenu? Už tam mohli dát indiglo, tohle je co za pomstu? Když už chtěli retro dojem, tak tu ledku mohli vybrat aspoň žlutou. Tenhle bílý flíček je naprd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 W 737H: 10 let baterka, 100M WR plus levná cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Nová verze A 1000 RBW ale ta cena!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 nový model klasických levných digi - casio MWD-100H. https://www.casio-europe.com/euro/products/watches/collection/mwd-100hd-1avef/ akorát mají chybu v popisu - sklo není minerál, ale plast. líbí se mi varianta na plechovém náramku, asi do nich půjdu. samozřejmě neočekávám žádný luxus, ale design se mi líbí - podobné pojetí jako na nových modelech edifice. tady u těchto mi přijde povedená kombinace černého plastu a ocelové lunety, s modrým akcentem na displeji. doteď nebylo moc živých foto + čekal jsem na první video - to mě přesvědčilo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Nové dvě barevné varianty GBD-H 1000-1A4 GBD-H 1000-7A9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Tak už dorazily. Vypadají celkem hezky. Modrá je dost tmavá, ale není šedivá. Inverzní displej nic moc čitelnost. Ale nosit je nebudu (možná jen minimálně), takže ve vitríně to vadit nebude a budou se tam vyjímat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 MTG-B2000D-1AJF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 MTG-B1000WLP-1AJR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 (upraveno) Zlatky kterým nikdy neodejde bezel. Asi ideál pro generála M. Bisona: Upraveno 29. prosince 2020 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 I Sekonda sahá do sedmdesátek :-DD https://www.amazon.co.uk/Sekonda-Classic-Digital-Display-Stainless/dp/B08DV94RQY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Šak toto je čisté Casio, totálka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Tohle by šlo, jestli je to v kovu.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 asi hej :"silver coloured stainless steel bracelet" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se