Přejít na obsah

Nové modely hodinek


t2

Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...
  • Odpovědi 929
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Chilliluk

 

Tak jsem narazil na něco, co tu asi ještě není - Timex Q reissue digital. Konečně to, co jsme chtěli, alespoň za mě jo...pouzdro by mělo být kovové a dají se u nás normálně koupit. Možná je to už v jiném vlákně, ale já prostě právě objevil Ameriku a rovnou si je objednal. 😄

 

https://www.timex.com/q-timex-reissue-digital-lca-32.5mm-stainless-steel-bracelet-watch/Q-Timex-Reissue-Digital-LCA-32.5mm-Stainless-Steel-Bracelet-Watch.html

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Tak další frogy:

gw-8230nt-reprinted-frogman-in-red-color-2.jpg.f898cfaeb79dddd9a7b7f56b0345e619.jpg

Strojový překlad:

Společnost Casio Computer Co., Ltd. vydá v dubnu model "GW-8230NT", který je reprintem modelu "DW-8200NT" s moderními specifikacemi, jako model k 30. výročí potápěčských hodinek "FROGMAN" (Frogman) společnosti G-SHOCK. Cena je 77 000 jenů.

 

Design vychází ze zářivě červených hodinek Frogman "DW-8200NT", které byly vydány jako speciální model v roce 2000 mezi hodinkami Frogman druhé generace. Bude přetištěn s moderními specifikacemi, které zahrnují novou generaci solárního napájení "Tough Solar", zobrazení přílivu a fáze měsíce a vysoce jasné LED podsvícení.

 

Na titanovém zadním krytu je vyryto 30. výročí vzniku hodinek Frogman a při rozsvícení podsvícení LCD displeje se objeví znak "potápějící se žába".

 

Vodotěsné potápěčské hodinky pro potápění do 200 m, které splňují normy ISO pro potápění s konstrukcí odolnou proti nárazům. Umožňují měření času potápění a záznam 10 potápěčských záznamů. Vybaveny světovým časem, stopkami 1/100 sekundy, časovačem, časovým alarmem a plně automatickým LED podsvícením. Střed pouzdra je vyroben z titanu a opatřen úpravou IP. Doba jízdy od plného nabití do vybití solární energie je přibližně 14 měsíců a v úsporném režimu přibližně 36 měsíců. Rozměry jsou 52 x 50,3 x 18 mm a hmotnost 84 g.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

Je to samozřejmě fajn, že je vydali, ale ta vodotěsnost 30M je žalostná - to je taková škoda, fakt. Ale možná si nechávají prostor pro nějaké další kovové digi s lepší vodotěsností. I tak bych je ale bral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...