neuromancer Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 Před hodinou, Muffik napsal: Proč, když je tu (zatím!) řada Original? Ty, co utáhnou na Vertuo, jim budou muset platit. Už si to vyzkoušeli s Originalem, taky dost bojovali do roku 2012 za zachování původních patentů a není se divit, Nespresso bylo/je nejziskovější část Nestlé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 To je jednoduché. Buďto skončíte v pekle, nebo tady: https://forum.chronomag.cz/topic/7430-káva/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffik Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 před 4 hodinami, neuromancer napsal: Ty, co utáhnou na Vertuo, jim budou muset platit. Už si to vyzkoušeli s Originalem, taky dost bojovali do roku 2012 za zachování původních patentů a není se divit, Nespresso bylo/je nejziskovější část Nestlé. To jsem zvědavý, jestli někoho přetáhnou na licenci Vertua, když je tady free Original. Spíš bych řekl, že ne, ta přidaná hodnota mi přijde hrozně malá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 (edited) Kávu z Vertua jsme zkoušeli v Avionu minulý týden a vůbec nám nechutnala. První bylo klasické espresso, druhé nějaké lungo, ale to byla řídká hořká břečka. To espresso byl těžký průměr a slečna co to připravovala neměla to srdce lhát a tak nám na férovku řekla, že už vyzkoušela všechny druhy a žádné jí nechutnalo. Pokud prý chceme dobré Nespresso, tak jedině Original. Edited November 21, 2021 by tombas Link to comment Share on other sites More sharing options...
14titi Posted November 22, 2021 Report Share Posted November 22, 2021 Nezkoušeli jste někdo kapsle od doubleshotu? Vyskočila na mě reklama, že tato vyhlášená pražírna dělá i kapsle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobisky Posted November 23, 2021 Report Share Posted November 23, 2021 Nová limitka Jamaica, ale asi vynechám https://www.nespresso.com/cz/cs/order/capsules/original/jamaica-blue-mountain-kavove-kapsle Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted November 23, 2021 Report Share Posted November 23, 2021 Já ne..... protože tuhle jsem si kdysi v zimě objednával... vždy kilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dez123 Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 Já budu brát sváteční limitku Starbucks, měl jsem i minulý rok a byla super Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 @Dez123 dík za tip, vyzkouším. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 Tak jsem zakoupil, vyzkoušel a chutná mi. Cena je teda trochu vyšší i na Starbucks, ale je to jednou za rok, tak proč ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dez123 Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 Za kolik jsi bral? Na Alze mají při 4 štanglích 89 Kč, což je běžná cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 Vzal jsem jednu krabičku přímo ve Starbucksu za 149,-. Nedíval jsem se, jestli to mají někde levnější. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan79 Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 (edited) . Edited November 26, 2021 by milan79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oplt Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 Pánové potřebuji poradit. Manželka by chtěla pro dceru automat na kapsle Nespresso. Nějaký kvalitní i pro přípravu mléčných nápojů. Prosím nějaké doporučení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oplt Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 Koukal jsem na NESPRESSO DE'LONGHI EN650.B GRAN LATTISSIMA Co vy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 (edited) Nevím, jestli má Nespresso nějaký automat, který umí mléčné nápoje jedním tlačítkem, ale já bych možná sáhl po klasickém kávovaru na zrnkovou kávu. EDIT: ta Lattissima vypadá dobře, ono je to všechno na stejném principu, takže asi OK. Edited January 31, 2022 by tombas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oplt Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 Já taky. Ale děvčata chtějí na kapsle Nespresso. Tím je to daný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oplt Posted February 3, 2022 Report Share Posted February 3, 2022 Vyřešeno. Koupena Lattissima Link to comment Share on other sites More sharing options...
busmil Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 Dnes to mě vyskočilo po přihlášení, tak jsem objednal… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 Borci dotaz. Potřebuji do dodávky, kterou budu používat jako základnu pro astropozorování nějakou sranda kafe mašinu. Opravdu nebudu nahřívat Rocketa půl hodiny. Takže vyhraje nějaká instantní srágora. Zatím asi toto: NESPRESSO Krups Essenza Mini XN110B. Nemlíkuju, kafe piju malý, takže bude stačit. A teď k meritu věci: kapsle vhodné pro 40ml a uvnitř aspoň 30 procent robusty. Našel jsem něco od Jacobs, a pak ještě toto: https://www.nejkafe.cz/kapsle-deciso-kompatibilni-s-nespresso/ Pls, dejte mi ještě pár tipů. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts