petr4612 Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 Také se přidám s kladným hodnocením. Rychlá domluva i odeslání a hodinky perfektně zabalené. Těším se na nějaký příští obchod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asus Posted November 9, 2022 Report Share Posted November 9, 2022 Vše proběhlo bez sebemenšího problému. Rychlá a věčná domluva a hodinky dorazily za pár hodin pečlivě zabalené. Co víc si přát?! Za všechno děkuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.B. Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 Dalsi uspesny obchod. Bolo mi potesenim. F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimidalvlark Posted November 24, 2022 Report Share Posted November 24, 2022 Super domluva, perfektní zabalení a rychlé odeslání. Díky. L. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Varan Posted January 5 Report Share Posted January 5 Přiznám se, že jsem nějak přehlédl hodnocení prodávajících/kupujících, ale nedá mi to, byť se značným zpožděním (za které se omlouvám), vyjádřit své díky za první nákup, který jsem udělal přes Chronomag (díky za možnost). Šlo o mé vytoužené hodinky a díky moc Snakeovi za jejich prodej. Vše proběhlo hladce a podle domluvy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted January 6 Report Share Posted January 6 Pohodový, jednoduchý a rychlý obchod. Díky a doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted January 16 Report Share Posted January 16 V krátkém sledu další obchod. Opět vše perfektní. Děkuji a doporučuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasb515 Posted January 19 Report Share Posted January 19 Vsetko prebehlo hladko, tak ako bolo dohodnute, s vybornou komunikaciou a rychlostou. Dakujem a doporucujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted January 20 Report Share Posted January 20 V krátkém sledu další obchod. Velmi vstřícné chování, ochota a rychlost. Děkuji a doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek Posted February 28 Report Share Posted February 28 Žádné zbytečné řeči, rychlá domluva. Díky za obchod a pokec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorianovic Posted March 18 Report Share Posted March 18 Pridávam sa k rade spokojných členov, ktorí došli so Snakeom do kontaktu.. ukážkový prístup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Šaloun Posted May 24 Report Share Posted May 24 Díky za obchod Honzo, rychlá a pohodová komunikace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts