Přejít na obsah

Invicta jako první levné hodinky


Doporučené příspěvky

Chtěl bych se zeptat na značku Invicta.Co říkáte na jejich kvalitu,přesnost atd.??

 

Jinak se mi velmi líbí tyhle hodinky,ale jelikož se v hodinkách vůbec,ale vůbec nevyznám,hlavně které se k čemu hodí,rád bych vás,zkušené uživatele požádal o radu.Hodí se následující hodinky pro sportovně založeného člověka,který chodí oblékaný hlavně ležérně,čili rifle,tričko,občas svetr a nějaké to divadlo?Rád bychelegantní hodinky pro každou příležitost,za které bych se nemusel stydět.Popřípadě rád uvítám nějaké návrhy.Cenu bych rád co nejnižší,ale maximálně chci dát (pro vás asi zcela nepochopitelná částka) tak 1500 kč.Dají se za tuto cenu pořídit kvalitnější hodinky,za které bych se nemusel stydět?

 

Zde jsou mnou vybrané http://www.sharkstores.com/invicta/invicta-1773-pro-diver-chronograph-blue-dial-two-tone-mens-watch/71876

 

Ještě pro upřesnění dodám,že se mi nelíbí hodinky s koženýma páskama.Líbí se mi "celokovové".

 

Děkuji za případné rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja mam invicty od Vanoc a zatim sama chvala ;) az na malej skrabanec :( a lumi taky neni nic moc..... Ale jinak naprosta spokojenost ;) presnost je cca 15 sec./den do plusu (mam model pro diver - automat) a zpracovani taky pekny... No proste za malo penez hodne muziky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle me škoda vyhozenejch peněz. Za prve jakákoli částka za značku Invicta je vyhozena a za druhé limit 1500 korun je skutečně málo, za to v podstatě zádné slusne hodinky nekoupis. Zkus ten limit zdvojnásobit a pak by uz šlo něco vybrat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozna se poohlednout po necem starsim ale to bude pro cloveka, co se v techhle vodach nepohybuje, (fora, atd . ..) asi tezky..

EDIT: Co to tady blabolim - jak rika Franta... neco prihod a urcite neco sezenes... :D

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proc na ne vsichni nadavate? :D ja sem s nima zatim spokojenej....

 

To je v poradku, to je nejdulezitejsi. Pokud od hodinek ocekavas, ze budou merit čas, nejakou dobu vydrzej a stojí pár stokorun, tak je to v pohode Posted Image Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak prvně všem děkuji za prozatimní reakce.

 

Jinak ještě upřesním,k čemu mají hlavně sloužit.Jde mi především o to,aby hodinky byly trošku reprezentativní a nemusel se za ně prostě stydět.Pokud budou po každém dni o pár sekund rozladěné,to už není tak důležité.Stačí,když budou ukazovat přibližný čas.Jde mi hlavně o vzhled,musí se mi líbit a chci,aby to nebyly úplné šunty a nemusel se bát,když je někdo uvidí.

 

Jinak,za kytaru,kterou jsem onehdá kupoval,jsem taky chtěl dát maximálně 2000 kč a nakonec jsem dal necelých 4000 kč :-).

 

Pokud vás můžu poprosit a okrást vás o pár minut,můžete mi doporučit nějaké hodinky v mém,či o fous vyšším limitu,které by byly vhodné pro člověka,který chodí převážně v teniskách,jeanech a tričku,občas v obleku do divadla??A ještě radši znovu napíšu,že musí být tzv. "celokovové",s koženým řemínkem se mi nelíbí,nebo-li myslím,že kožený řemínek bere hodinkám eleganci a šmrnc.

 

Děkuji za případné rady,či tipy na typy hodinek:-)

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele ver ze Invicta neni ani reprezentativni, ani pekny kus.........udelas jen dobre, kdyz na ne zapomenes. Ted v prodejni sekci jsou docela pekny Seiko Atlas http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44626-seiko-atlas/ nebo Orient Pepsi http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44591-orient-pepsi-mako/, pak trochu drazsi, ale superexoticky Fortis http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38225-fortis-spaceman-audacieuse/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odkazy,ty Orienty se mi velice líbí,navíc jsou přímo z méhé bydliště:-).Takže ještě trošku pohledám a kouknu co se nabízí a případně majitele kontaktuju.

 

Co třeba tyhle,byla by to pro mě špatná volba?http://www.ebay.com/itm/Casio-EDIFICE-Chronograph-Watch-EF527D-EF-527D-1AV-/110679493191?pt=Wristwatches&hash=item19c5030a47#ht_2393wt_1270

 

Opravdu vůbec nevím,které typ designu se k čemu hodí,takže nevím,jestli nejsem úplně mimo,ale přijdou mi pohledné a zajímavé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale zase nebuďte k Invictě tak přísní. Spousta nás tady na ní začínalo ( myslím tí starší kusy) a model 8926 tady jednu dobu docela frčel.

Poslední modelové ročníky jdou sice docela mimo, to jo, ale není to žádný extrašunt, Myiota ( automat) šlape obstojně a zpracování, co si pamatuju, nemělo vadu.

Nevím, jak si na tom teď stojí cenově, ale už jdou, mám ten dojem, zakoupit oficiálně i u nás. ( asi ale za "český" peníz)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seiko má velikou škálu výběru hodinek za příznivou cenu. Zejména 5ky. Já bych je osobně upřednostňoval před Orienty (tam bych neskousl to logo) Tak zkusím jen nástřel

 

http://www.ebay.co.uk/itm/Mens-SEIKO-5-CARBON-BLACK-FACE-DAY-DATE-AUTO-SNKF51K1-/360401052163?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item53e993a203#ht_3591wt_1185

 

nebo nějaké Zodiac

http://www.ebay.co.u...#ht_3428wt_1185

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jo, ono to půjde :-) Co tohle? Pro sportovně založeného borce krásný kousek. Akorat do divadla asi ne, ale jinak mi nevadí vzít je kamkoli.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/44482-oranzady-na-tahu/page__pid__688693#entry688693 Ted si je zrovna beru do postele :-) Protože krásně svítí.

Jinak ty Orienty Mako, co nabízí ggrand, pokud bys chtěl neco decentnejsiho, jsou opravdu nádherné a za ty prachy kvalitní hodiny. Kdyz říká, ze ta modrá je boží, muzes tomu věřit. Shodou okolností je mám od něho taky, jsou to moje druhé mechanické hodinky a, přestože jsem od te doby nakoupil spoustu dalších a v řádově jiných cenách, Maka me porad baví.

Upraveno uživatelem Petr Svenda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...