Přejít na obsah

Butik Omega v Praze


Matthew

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 4 týdnech...
  • po měsících...

tak nejak mrtvo, osvezime ... vcera navsteva s cumendou a vyzdvednuti pul-clanku na speedy, po telefonicke domluve rovno prislibena instalace ... bohuzel vetsinou muzu az po seste, a ne jinak i vcera, takze klasicky Dusak servis je mimo casovou dostupnost (operace napockani), dovalil jsem se v pul sedme, slecna me pozdravila, kdyz prisla k pultu, ze co si preju. tak jsem vysvetlil, po co jsem prisel, nacez jemne spraskla ruce, ze to tady neni kolega, ze je sikovnejsi ... no skratim to, po pul hodine a jemneho sakrovani zezadu se zjevila i se prodlouzenym tahem a jeste s komentarem, ze by je chtelo vic cistit, jinak se to neda vyndat ... ultrazvuk teda nemam, ale piny zatuhle fakt nejsou, tah je cistej jak se patri ...

 

zkratim to, doma jsem musel dotlacit jeden pin, co couhal pul milimetru a po duslednejsi kontrole jsem zistil, ze slecna zapomela vlozit trubicku do sousedniho clanku, takze tam vesele viklal a pin sel vystrcit paratkem (jestlipak by nahradili skodu, kdybych s nima pozdravil beton???), tudiz vlozeni trubky a zajisteni pinem, operace mi v domacich podminkach trvala asi 5 minut i s dobehnutim po spalik a naradi.

takze jsem bohatsi o zkusenost, ze ochotni jsou, ale mensi servis tahu si budu delat uz radsi doma.

Upraveno uživatelem Toams
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • Po letech...

Ted me tak napadlo... :)

 

Kdyz byly v breznu 2017 v Baselu predstaveny Omegy Speedmaster 60th Ann, jeste ten den jsem volal do Omega Butiku, ze o ne mam zajem.

Pani mi rekla, ze jsem prvni, a ze me napise na seznam, pokusi se hodinky sehnat, atd. Slibila, ze za tyden se nekdo ozve.

 

Za tyden se ozvala jina pani, zacala dokonce popisovat hodinky, na coz jsem ji rekl, ze to neni nutne, ze veskere informace o nich mam uz nactene/zjistene. Potvrdil jsem vazny zajem o hodinky, pani si vzala moje udaje, kontakt a rekla mi, ze jsem na seznamu, ze se hodinky pokusi sehnat a budou me informovat. Na coz jsem ji sdelil, ze minuly tyden mi pani rekla, ze jsem prvni, na coz mi tato pani zacala vysvetlovat, ze to asi ne, ze doslo asi k omylu, jestli mi to rekla - ze prvni urcite nejsu, ze jsem mozna byl prvni u jeji smeny, atd... Podekoval jsem a hovor skoncil.

 

Je mi jasny, ze kdyz jsem u nich nikdy nic nekupoval, nebudou me uprednostnovat, takze i chapu ze me pravdepodobne posunuli v poradniku dolu, ale od te doby az doted jsem od OB nic neslysel, ani se neozvali, takze dekuju za nic, uz nikdy se tam nic koupit nepokusim. Nevim, aspon ozvat se myslim mohli.

Hodinky jsem nakonec poridil jinde.

 

Na druhou stranu musim pochvalit AD Hanák Brno, resili jsme tam s nimi v posledni dobe par veci, at uz to byl nakup ATecek, oprava zapadky na lunete, kontrola pravosti pred nakupem,... a vzdy spokojenost na 100%, takze i takhle moc díky

 

PS: Ted si vzpominam, ze jeste nez jsem volal do OB, tak jsem jim psal mail, na ktery ani neodpovedeli.

Upraveno uživatelem brownwld
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...