Přejít na obsah

Dotazy - pelmel


Doporučené příspěvky

Dá se do manželky nahrát nějakej lepší softváre ? Nebo radši reset ?

To mi pripomelo jeden starej...

 

OTAZ : 
Dobrý den, loni jsem provedl upgrade Přítelkyně 1.0 na verzi MANŽELKA 1.0 a nový program nečekaně spustil proces Děti, s mimořádně velkou potřebou paměti a systémových zdrojů. V manuálu není tato funkce zmiňována. Mimo to Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například Hospoda 1.8, Fotbal 1.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstranit ze systému, jelikož nemá funkci remove. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyni 1.0, ale restore skončil neúspěšně a systém byl zablokován. Můžete mi někdo poradit? 
 
 
ODPOVĚĎ: 
Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodný upgrade. Ale Manželka 1.0 je operační systém navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 vede k vážnému poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0, resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiňuje konflikty s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům, je vůbec neinstalovat software Manželka, ale používat jen verze Přítelkyně. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Ve Vašem případě je již pozdě, můžete jen varovat své známé. Jestliže jste tedy již nepromyšleně provedl upgrade na Manželka jakékoli verze, důsledky částečně zmírníte utilitkou Kutil 2.1. Softwarová záplata Podpantofel není doporučena, přináší riziko Spyware Milenec. Stejný problém může někdy ale přinést i instalace Kutila. Ještě varujeme: dejte si velký pozor na nedokumentovanou parazitní instalaci virového programu Tchýně 1.0 !!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi, je vás tu spousta, tak třeba bude mít někdo tip nebo tu i někdo takový bude: Sháním "asi" zahradního architekta/jiného architekta (nejsem si jist na koho se obrátit spíše), Nejde přímo o sázení stromečků ale jde o návrh (a event. realizaci) komplikovanějšího dvoru za řadovým RD, kůlny, průchodu do zahrady a samotné neužitkové části zahrady. Brno (a okolí). Kdyby někdo něco, budu rád za SZ. Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

tommas4: Ty tvé požadované rozměry jsou prý tak na velikost keře. Nicméně kámoš jako první doporučil habr nebo dub, ale podobným způsobem že jde i borovice, případně spousta druhů javorů. Že asi nemá cenu být úplně konkrétní, protože to záleží především na tobě, resp. na tom, co se ti tam bude líbit a hodit. Důležité je zastříhávat to ve stylu bonsaje (tyhle stromy se prý běžně jako bonsaje pěstují) do požadovaných rozměrů a nenechat to proschnout, aby ten strom nedostával šoky, takže hlavní je zajistit relativně pravidelnou zálivku. 60 litrů prý proschne jako nic a navíc je to na jih. Bonsaje se prý zalévají několikrát denně.

 

A samozřejmě by to chtělo nechat si od někoho poradit, jak to prostříhávat - tohle dodávám já.

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za tipy, je to betonový plácek, tak to s tím přehříváním budu muset fakt vzít hodně v potaz.

Ještě mě napadá v Makru jsem viděl velký, byť plastový, květináč, odhadem tak 120 litrů, asi 80cm

vysoký, tak vzít ten a rostlinu pak menší, která by tím pádem měla více místa na kořeny.

Současný plán je asi blbě, tedy zcela naopak, velká rostlina a malá nádoba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

android 6.0.1. - když chci změnit vyzváněcí tón na nějakou mp3, tak ji přidám přes zvuky?zvonění? "+přidat z paměti zařízení" - jenže ona se mi v tom seznamu neobjeví, sou tam furt jenom ty defaultní tóny, netušíte někdo proč?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udělej si (pokud je tam už nemáš) v interní paměti složky "Ringtones" a "Notifications" a podle toho, na co chceš ten zvuk použít, tak ho dej do příslušné složky a ten zvuk, co tam vložíš, by se ti měl objevit v nabídce zvuků...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víte o někom, kdo rozumí oknům Velux?

Trochu nám sem při dešti teče a potřebovali bychom ho přetěsnit.

Asi by šlo o odstranění těch horních lišt, vyndání skla a výměnu těsnění. Určitě nad sklem, ale asi rovnou i pod ním.

Kdysi tu už někdo byl, ale brblal už jen že musí vyjít schody a tohle bych potřeboval udělat na poprvé.

Praha západ. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...