Přejít na obsah

Dotazy - pelmel


Doporučené příspěvky

Priatelia, mate niekto skusenosti s tvorom zvanym Sametka Podzimni (trombicula autumnalis)? Uvitam vsetky navody ako s bestiou na zahrade zatocit. Na uvod by som teda rad skusil nieco aspon trochu viac BIO nez u nas vraj hodne oblubeny BIO-KILL.

 

Zatial som nakloneny postrekom na bazi siry, ale nazory sa roznia, niekto tvrdi ze to pomaha niekto zas ze vobec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ahoj, nevyzná se někdo ve světlech a lampách. Před nějakou dobou jsem viděl v nějakém českém obchodě prodávat stolní lampu. Byla tam taková zvláštní žárovka, která dávala takové kouřové světlo. Ta technologie byla nějak sulf něco. Nevím jak se to jmenuje a ani podle čeho to najít. Neporadíte?

Upraveno uživatelem knihomol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vůbec nevím, co mám dělat. Potřeboval sem někam tuhle uložit maso, tak sem si pučil od bráchy starej mražák. Vodvez sem to do práce, dal tam to maso a von asi někdy trošku přestal mrazit, zkrátka to maso se tam úplně zkazilo. Tuhle to otevřela ze zvědavosti uklízečka, poblila se a musela hodinu větrat + mně častovala výrazy. Takže mám v plánu obalit ho potravinovou (!) fólií, opatrně naložit a někde to celý pěkně vyhodit. Ale sakra kde???

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, já když tam jezdím, tak normálně nahlásím, že vezu staré spotřebiče. Oni mi řeknou, kam jim to mám na dvoře složit, a taky mě s autem zváží. Víc se neřeší, taky tam lidi vozí smradlavý matrace a nikdo je před tím asi nečistí.

 

edit: je to prostě odpad a tam se smradu nemůže nikdo divit

Upraveno uživatelem Liqid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...