Přejít na obsah

Dotazy - pelmel


Doporučené příspěvky

Zkusím to tady- pánové, není tu někdo z Mohelnice, nebo nejlépe z vesničky Studená Loučka? Něco velice nutného bych potřeboval, více bych řekl v SZ ( nejedná se vůbec o nic hodinkového ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takove horni kridlo ma Polikarpov I-153. Tam je to tedy napojeno na trup pred kabinou. Takze to jsou vlastne dve kridla.

Ano, chapu, osobne bych to videl na fantazii tvoritele one hracky. Co tak nekde videl a utkvelo mu, to pouzil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše Xenomorfus, ta hračka je udělaná podle předlohy hned několika reálných letadel  :D Je tam mix ruských a britských tvarů a barva německého Red Barona, ale to byl trojplošník... ale společné ty předlohy mají, že jsou všechny z 1. světové války, to autor zvládl správně  :lol:

Upraveno uživatelem Filip.J
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přítelkyně koupila v Pá nový polobotky. V Ne prvně na nohou na Národní, museli jsme zastavit v drogerii pro leukoplast, jak ji dřely do pat. Dneska bez náplasti a má to do krve. Nebyly úplně levný, cca 2300, tak přemejšlíme co s tím. Bohužel to kupovala v jednom malém krámku, kde nějaké výměně nebudou moc naklonění, tím spíš, že je měla už na sobě... jinak podobnýma puchýřema netrpí. Boty mají být údajně zdravotní obuv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prožil jsem si to taky , že prej ručně šité od Bati .Jedna bota asi šitá těsně před fajrontem .No nic , jebat ,to přece rozchodím .... Skoro jsem se plazil jak Meresjev ....Nakonec jo , ale mezitím se mi osvědčily náplasti , něco jako tady https://naplasti.heureka.cz/compeed-naplast-na-puchyre-stredni-5-ks/specifikace/#section

Ale bacha ,nesundávají se ,až se odlepí samy ,mají tam něco na hojení .Kámoš to nevěděl a večer si ji strhnul , pak dva dny v Tatrách chodil v papučích....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvl, jít do krámu měnit boty, protože tě dřou :D vlákno o RW znáš? Tip na hydrokolidní náplasti je dobrej, dokonce v lékárně na Národní je to jeden z nejprodávanějších artiklů, turisti si neumí vybrat na šlapkání po Praze botky.

Upraveno uživatelem Liqid
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...