Přejít na obsah

Dotazy - pelmel


Doporučené příspěvky

já se podělim o reklamaci bot v Adidasu Na Příkopě cca nějakej rok zpátky. Většinou jsem si kupoval boty u autorizovaných prodejců jako Adidas, Nike atd. samozřejmě když zde nebylo, tak i jinde, ale právě z důvodu lepšího přístupu a servisu k zákazníkovi až do těchto bot. Koupil jsem si tam Adidas Superstar a asi po půl roce nepravidelnýho nošení (protože bot mám mraky) se roztrhla vnitřní podšívka mezi gumovou špičkou a zadní koženou částí, tak sem to tam odnesl osobně na prodejnu, jako že tutovka uznaná reklamace... ani sem nechtěl prachy, ale nový boty. Za 14 mi přišlo, že se mám stavit a že nasrat... ani nevyndali tkaničky z bot aby se podívali dovnitř... Ty boty byly jak nový párkrát nošený a prostě nemožný je nošením takhle zkurvit. Normálně sem se nasral tak, že sem si řek, že to udělám přes znalce a nakonec i přes soud i kdybych to měl prohrát, ale tady to prostě prohrát nešlo. Kontaktoval jsem znalce v oblasti bot ať se na to mrkne a dal mi za pravdu, taková počáteční konzultace zdarma i když jsem měl v plánu mu za tu konzultaci něco zaplatit. Znalec poslat doporučeně poštou na firmu. Ty mě znova poslali do prdele a poslali mi to poštou zpět. Znalec výborně to sme potřebovali. Takže sem boty musel poslat k němu doporučeně do zkušebny kde vypracoval posudek, že chyba na straně výrobce, ještě tam mimochodem objevil něco navíc co bylo špatně. Pak mi řiká, heleďte měl bych ještě výbornýho právníka s kterým dlouhodobě spolupracuju. Já mu řikám heleďte já bych nerad platil ještě právníka a znalec nebojte nemaj šanci :). Stálo to Adidas nakonec asi 12litrů a k soudu to nedošlo. Já dostal částku za boty a kluci si nechali zbytek. Vůbec se nebát a nenechat si nasrat na hlavu. Nebudu to dělat už jinak :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udělám to následovně. Nakoupím Silichrom, Sitol, i ten ocet zkusím, asi i Cape Cod zkusím a ucidíme.

Ona jinak funguje skvěle, jako nová a stejná značka, co je u vany, ta je furt jak nová.

Nejde o cenu baterie, jde o tu výměnu, která se mi opravdu nechce. A navíc už jsem machroval, že to prostě musí jít, takže...

Pak dám vědět:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Americkej Tvl tak to je síla teda. Já tam teda nakupoval často nejenom boty. Superstáry jedu hrozně dlouho a je fakt, že kvalitou sou ty modely podle roku hodně rozdílný, ale ty starší mi vždycky vydržely dýl než ty poslední. Jak si poznal že byly levý?

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Srovnáním. Kamarád je přinesl z tržnice pod litr. Já vysypal v prodejně čtyřnásobek. Hned mi bylo divný, že je mi cítit noha po půldenním nošení. Do té doby nepoznaná věc. Pak jsem je potkal u kámoše v předsíni, náhoda. Rovnou mi řekl, že je má od vietnamců za pár korun. O nepravém původu nepochyboval. Já jsem si je od něj půjčil a podrobil srovnání pod lupou. Výsledek byl, že jsem buďto já koupil Na Příkopech levý, anebo rákosníci v tržnici mají originály za sedmset. Tak, určitě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám připomínku k té baterií. Vyřešil to jinak. Mě se stalo to stejný. Šel jsem čistit baterii od vodního kamene, ale předtím jsem pouštěl teplou vodu, baterka teda byla vřelá a já ji nastříkal silným prostředkem na vodní kámen a šel se sprchovat, jako že to nechám působit. Stojím ve sprše, kouknu na baterku a ta byla černá, modrá a další barvy duhy. Nějaký rok jsem to nechal a pak jsem vzal Sitol, brusnou pastu, leštící kotouč a baterku vyleštil. Úplně suprový to nebylo, ale dalo se a slouží dál. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, bandicoot napsal:

Nemáte někdo pls šikovného zedníka na jednodenní fušku? Potřebuju jen “zalepit” protékající balkon - někde to od vnější hrany pod dlažbou zatéká a cestičkama vede až ke zdi a prolíná dovnitř.

Zednika v Praze nemam, ale tyhle prusery se spis resi komplet renovaci - rozebrat a udelat komplet znovu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...