Přejít na obsah

Dotazy - pelmel


Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...
V 30. 1. 2021 v 11:39, Liqid napsal:

Používám VLC a vyhovuje.

 

V 30. 1. 2021 v 11:42, Lynx12 napsal:

 

V 30. 1. 2021 v 14:19, siwi napsal:

Už dlouhá léta Poweramp

Díky kluci. Omrknul jsem to, vyzkoušel a nakonec budu používat něco jinýho - Pulsar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.pulsar

Je jednoduchoučkej a mě to stačí. Téměř stejnej je Omnia od stejnýho vývojáře, akorát prej používá snad svoje knihovny https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.omnia

Třeba to někomu pomuže, kdo je takovej offline, jako já 🙂  Na PC jedu furt Winamp, ten snad muže zaříznout jenom to, že je 32 bitovej a takový aplikace třeba nebudou mít v budoucnu podporu.

Edit: Jo ještě jsem koukal na AIMP, tam se mi líbilo, že je jak pro widle, tak pro droida, ale nějak nemám rád ruský věci (asi osobní předsudky, v tomhle případě asi i neopodstatněný).

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj pánové, potřeboval bych radu ohledně psacího stolu do bytu. Potřebuju aby mě ladil s obyvákem, který mám celý ve stylu Boknas nábytku, kde mam velkou americkou knihovnu. Ten jejich psací stůl se mi moc nelíbí. Na druhou stranu mám menší byt něco subtilního, kvalitního.

Pokud možno bych chtěl polohovací, ale není to nutně podmínkou. 

Rozměr desky 125x70 cm asi

Líbí se mi toto, ale rodina, všechno, to co se mi líbí sabotuje a říká, že se to nehodí:-(

Bata (je veliký), kdyby to někdo vyrobil v menším
 
Já fakt nevím 🤔, PROSIM PORADTE
 
Upraveno uživatelem knihomol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
před 1 hodinou, Kapo napsal:

Značka není důležitá, záleží na tom, kam to foukáš. Zda krátce přes zeď, na to stačí jakýkoliv axiální. Pokud do svislého dlouhého vedení tak bych volil radiální nebo semiradiální kvůli tlakovému spádu. 

Je to do bytu(wc a koupelna), kde je to vyústěno nejspíše do společné roury co vede napříč patry, takže to jde dle mě za zeď a pak do svislého dlouhého 🙂 Nemám s tím ale zkušenosti jak to soudruzi vedou ty trubky (byt z roku 2012).  Poslední dobou si manželka stěžovala, že když pustí v kuchyni digestoř, tak to jde cítit i na wc, tak musí pouštět i ventilátor na wc. 

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom případě nechápu, že si paní stěžuje až poslední dobou? Ta vlastnoj je tam od počátku. Zajímá mne to, protože právě řeším stejné zadání. Vlastně podobné... WC + Sprcháč spojený 100 mm, 6m vodorovně, pak 2,5m svisle. Časáky dva pod samostatné vypínače. WC mám samostatné, nejsem příznivce koupelno-hajzlíků. Ventilátor bych chtěl ideálně na konci před prostupem střechou. Digestoř mám samostatné krátké vedení ve 150 mm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáme tady prosím znalce vážné hudby. Snažím se dohledat jméno této půvabné houslistky... záběr je z koncertu Michala Hrůzy v Rudolfinu a tím pádem by se dalo tipnout, že bude členkou České Filharmonie, ale nedohledal jsem ji tam.

Díky 🙂

image.thumb.png.642145315926dd2660341f17a4fd4879.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidím že to je nějaký bazmek na foťák, k čemu přesně to slouží? 

Edit, aha už jsem si dal vyhledat obrázek, otvírák :)

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...