Přejít na obsah

Dotazy - pelmel


Doporučené příspěvky

někdo nějaký tip na pořádný holící strojek na vlasy ? u nás na vesnici to všichni dodržují a moje vlasy už jsou řekněme... no nepříjemně dlouhé.

nepotřebuji žádné nástavce na trhání chlupů z uší a jiných partií, nepotřebuji aby z toho byl holící strojek na fousy a design fousů - nepotřebuji ani aby vznikla míchačka, nebo hodinky s vodotryskem.

"stříhání vlasů", aby to vydrželo všechno, nemuselo se o to nějak mega starat a umělo to stříhat i s kabýlkem v zásuvce i bez něj (neplánuju si s tím lézt do vany)

díky za nakopnutí správným směrem.

P:S Pokud se tohle má dát jinam prosím adminy o přesunutí do správného vlákna

Díky

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nekdo: Já používám roky tenhle: https://www.philips.cz/c-p/QC5120_15/hairclipper-series-3000-zastrihovac-vlasu

Je lehký, v podstatě bezúdržbový a má dlouhý kabel, který drží a nevypadává. Bohužel už ho asi neseženeš, ale asi bych se nebál jeho nástupce: https://www.philips.cz/c-p/HC3510_15/hairclipper-series-3000-zastrihovac-vlasu

EDIT: Teď jsem si všiml, že hledáš asi bateriový. Tak to bohužel, tenhle je jen do sítě. Já mám ještě bateriový, respektive 2, ale nevyhovují mi vzhledem k určité neohrabanosti (jsou těžší) a protože se nestříhám pravidelně, nevzpomenu si je nabít.

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je právě to, co mně na těch "moderních" zastřihávačích vadí - hmotnost. Ten můj starý hmotí jen 128g i s nástavcem. Takže je obratný jako lasička :-D. A stál tenkrát asi 5 stovek. Už sem s ním taky pár hlav ostříhal (kromě sebe) a mám ho téměř 10 let. A furt jede bez zaváhání. 

Wella je určitě super top, ale váží 260g, což je více, než 2x tolik. A stojí teda balík ;-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiez mam tu 7000 od philipsu a po necelom polroku sa zlomil kus tenkeho plastu v najpouzivanejsom nastavci.
Servis to "v ramci zachovania dobrych vztahov" vymenil za novy, pretože na "plastove suciastky sa zaruka nevztahuje" alebo daky taky blabol...
Takze drziak to nebude.

Sent via IPoAC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám Philips (netuším jakou serii, jen na kábl) 9 let, střihá mě nakrátko 2x týdně. Samotnej stroj považuju za držák, posuvnej nástavec definující délku vlasů ale ne, už mám druhej, první prasknul. Nicméně to může být i můj problém, mám tvrdý kudrnatý vlasy. Diky tomu se rychle zanáší prostor mezi "hřebínkem" nastavce a mezi břity, takže během stříhání musím nástavec několikrát sundavat a čistit. Jednou, zrovna když jsem ho sundal, přišly děti kdy už si s nima půjdu hrát, a jak mě vyrušily, zapomněl jsem pak nástavec nandat... a bzuuum... kua proč to na hlavě tak studí??

Zkrátka - Philips drží už leta, a s nástavcem vopatrně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pánové nejde mi platit na ebay, už druhý den to zkoušim a pořád to nejde. Zadám platbu PayPal, odkáže mě to na přihlašovací okýnko PayPalu, ale pak to pořád načítá a objeví se tam obrázek jako že stránka nelze načíst. Prohlížeč mám gůgl. Neví někdo co s tim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím kam s tím, tak to dám sem. Není tady někdo, kdo se zabývá realizacemi plotů z 3D pletivových panelů? Samozřejmě to potřebuji v Jihlavě, takže buďto někdo z blízkého okolí nebo někdo, kdo realizuje po celé ČR. Nemyslím tím odkaz na nějakou firmu, těch je plný internet, ale někdo "zdejší".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě se vrátím k těm strojkům na vlasy. Chodím hodně na krátko a nástavce pro mě vlastně nemají cenu, protože moje vlasy nenechám dorůst ani do prvního z nich. Musím tedy používat strojek, co umí regulovat délku střihu přímo ostřím. 

Umí ten Wella Xpert HS 71 regulovat odstup od palice přímo hlavicí bez nástavců?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...