bandicoot Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Hoj, kolegyně má v depozitu u PČR revolver z dědictví. Nechci sem dávat detaily toho kvéru, ať mě někdo nenařkne z prodeje Už jí upomínaj ať s tim něco udělá. Poradíte co s tím? Dá se to někde vystavit jako inzerát? Odepsat to je škoda, kvér je v pohodě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 (edited) Já myslím, že inzerát může dát úplně klidně - kupec si pak kvér s nákupním povolením vyzvedne u PČR. Případně může krochnu dát někomu s licencí na prodej do komise, to dělá snad každej obchod se zbraněma. Edited May 29, 2018 by Klotzman Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Mate nekdo prosim zkusenost s prazskymi parkovacimi zonami a autem z pujcovny (docasne za sluzebni auto)? Jde mi o to, ze mi u baraku udelali modrou zonu a presne od dne, kdy plati, dostanu auto z pujcovny na par mesicu. V metodice je: iii. žadatel má vozidlo nejméně na dobu platnosti vystaveného parkovacího oprávnění/karty zapůjčeno od právnické osoby nebo od fyzické osoby podnikající, která má oprávnění k půjčování věcí movitých (autopůjčovny). Kdyz bude ve smlouve platnost treba 4 mesice, muzou mi odmitnout vydat parkovaci kartu? Pokud tam platnost smlouvy nebude, muzou to rozporovat a zase kartu nevydat? Podminky kratkodobe karty nesplnuju, a pak budu hlavne potrebovat kartu na novy auto na trvalo. Diky!Dle mého máš smůlu, nicméně, jak ti píšu v SZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoyStick Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Tohle zařídit jde, ale je s tim sraní. Dostaneš na magistrátu nebo příslušné městské části náhradní kartu s omezenou platností. Měl by jim stačit předávák tvého a přebírák náhradního auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokan Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Hoj, kolegyně má v depozitu u PČR revolver z dědictví. Nechci sem dávat detaily toho kvéru, ať mě někdo nenařkne z prodeje Už jí upomínaj ať s tim něco udělá.Poradíte co s tím? Dá se to někde vystavit jako inzerát? Odepsat to je škoda, kvér je v pohodě. Nebo sehnat mezi známými někoho se ZP, ať si vyřídí nákupku na revolver a policajti mu ho na základě instrukcí od kolegyně vydají. Následně můžou řešit prodej mnohem pružněji než když kvér leží u PČR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 ZP mam já. Moh bych si vyřídit nákupku a jít tam s ní a koupit ho na sebe. Ale nechci jí natáhnout, na BVS se stejnej prodává za 6 (což bych jí poctivě řekl) a až tak ho asi nepotřebuju Nějakej voser s komisí taky řešit nechci, nemam čas vůbec na nic. Fakt je, že na PČR bych měl jít stejně, páč potřebuju úředně znehodnotit jednu rozbitou kozlici, tak bych si to povolení mohl udělat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokan Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Jasné. Ještě je možnost vybrat si prodejce, dohodnout se s ním a PČR by měla prodejci kvér donést. Alespoň tak předpokládá zákon o zbraních, kde podle par. 6, odst. 1 c) může dědic "požádat příslušný útvar policie o předání zbraně kategorie A, B nebo C nebo střeliva do této zbraně podnikateli v oboru zbraní a střeliva za účelem jejího prodeje nebo úschovy." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricous Posted May 30, 2018 Author Report Share Posted May 30, 2018 Není tu prosím notář, který by poradil ohledně vypořádání společného jmění manželů...? Za případnou SZ děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCIFI Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Přítelkyně chce nový diopt brýle a jdem koupit skla. Je jedno co koupíme nebo jsou rozdíly v něčem? Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Přítelkyně chce nový diopt brýle a jdem koupit skla. Je jedno co koupíme nebo jsou rozdíly v něčem? DikyHodne zalezi, jestli to ma na dalku nebo na blizko a pak taky tzv. dioptrie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Mate nekdo prosim zkusenost s prazskymi parkovacimi zonami a autem z pujcovny (docasne za sluzebni auto)? Jde mi o to, ze mi u baraku udelali modrou zonu a presne od dne, kdy plati, dostanu auto z pujcovny na par mesicu. V metodice je: iii. žadatel má vozidlo nejméně na dobu platnosti vystaveného parkovacího oprávnění/karty zapůjčeno od právnické osoby nebo od fyzické osoby podnikající, která má oprávnění k půjčování věcí movitých (autopůjčovny). Kdyz bude ve smlouve platnost treba 4 mesice, muzou mi odmitnout vydat parkovaci kartu? Pokud tam platnost smlouvy nebude, muzou to rozporovat a zase kartu nevydat? Podminky kratkodobe karty nesplnuju, a pak budu hlavne potrebovat kartu na novy auto na trvalo. Diky!Na Praze 7 mi rikali, ze od rozjezdu elektronickych parkovacich karet jde po nastaveni prihlaseni uzivatele menit SPZ a nahradit docasne puvodni auto jinym. Pry si to muze clovek po vytvoreni registrace na uradu delat sam. Ale uz jsem mimo Prahu tak to nemam vyzkouseny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eskimak Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Hodne zalezi, jestli to ma na dalku nebo na blizko a pak taky tzv. dioptrie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Zmizík zabil :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Přítelkyně chce nový diopt brýle a jdem koupit skla. Je jedno co koupíme nebo jsou rozdíly v něčem? DikyRodíly jsou v typu a úpravě (tenký, lehký, nerozbitný atd). Osobně beru jen se základním antireflexem, bez něj se to leskne. Jinak co jsem měl lepší skla (kvůli bezobroučkovým brýlím), tak jsem nijaký rozdíl (kromě značného nárůstu ceny) nepozoroval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCIFI Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Ona chce zatmavovaci takže asi vyřešeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 (edited) Nejhorší možná volba btw... Mel jsem to na brylich jednou a nikdy vic. Když mají být tmavě tak nikdy nejsou tak, aby mohly suplovat sluneční brýle. A stejně tak naopak. Když mají být čiré, tak nikdy úplně nejsou... Proste špatné v obou případech... Edited June 3, 2018 by mAra_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Ty zatmavovaci jsem mel taky a naštěstí jsem je ztratil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 AhojJakou měnu upřednostnit při návštěvě Číny? Euro/Usd. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 AhojJakou měnu upřednostnit při návštěvě Číny? Euro/Usd.Díky.CNY, ale jinak je to jedno nebo kartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 CNY, ale jinak je to jedno nebo kartu.CNY budou a počítal jsem,že spíš ještě doláče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts