prischera Posted July 2, 2024 Report Share Posted July 2, 2024 No a to je ta vyhoda digitalizace, protoze kdyby ti to nenapsal do papirovyho, musel bys to cely resit behanim po uradech . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted July 2, 2024 Report Share Posted July 2, 2024 (edited) Kdyby mi ten papírovej německej nesebral, měl bych v ruce bezchybný původní zápis. E: ale chápu Tvůj point, tedy co lze snadno pos.at, lze i snadno opravit. Podotýkám, pokud je k tomu dobrá vůle! Edited July 2, 2024 by Americkej Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted July 2, 2024 Report Share Posted July 2, 2024 Já si všechno takovýhle, než dám z ruky, kopíruju/skenuju, abych měl alespoň nějakej doklad kdyby něco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted July 2, 2024 Report Share Posted July 2, 2024 Já většinou taky. Tentokrát jsem to neudělal, nevím proč. Asi začínám ten život flákat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepino777 Posted July 2, 2024 Report Share Posted July 2, 2024 Překvapuje mě, že Ti ho vzali. Při přepisu v rámci ČR jen ustřihnou růžek a označí jako neplatný. Tak nechápu, proč je tomu při dotažení z venku jinak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted July 2, 2024 Report Share Posted July 2, 2024 To je těžký, přepisuješ auto z Prahy, za hodinu vyřízeno. Přepisuješ auto z Regensburgu (tříletý, platná STK), a maj na to měsíc. Hlavně že jsme v unii. Čert aby se v těch státních xindlech vyznal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted July 3, 2024 Report Share Posted July 3, 2024 před 19 hodinami, Pepino777 napsal: Překvapuje mě, že Ti ho vzali. Při přepisu v rámci ČR jen ustřihnou růžek a označí jako neplatný. Tak nechápu, proč je tomu při dotažení z venku jinak. Taky úřad od úřadu a pracovník od pracovníka - někde ustřihnou a nechají ti ho, někde ti ho nevrátěj a někde stačí si říct a zneplatněnej a vrátěj ( zkušenost u tří aut co mám, přepisována adresa bydliště, jedno pracoviště, různé termíny ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepino777 Posted July 3, 2024 Report Share Posted July 3, 2024 My když jsme to řešili, rovnou jsme na přepážce řekli že ho chceme zpět a jestli si ho musejí nechávat, tak ať ho rovnou považuje za ztracený. Při ztrátě velkého TP prý provedou přepis pouze s malým a nic víc se neřeší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted July 3, 2024 Report Share Posted July 3, 2024 Já byl právě "namlsanej" první návštěvou, kdy jsem dostal na výběr ( chtěl jsem si ho nechat na památku ). Druhá návštěva byla vystřízlivění ( teoreticky nejzajímavější historie v TP ) a na výběr jsem nedostal. Třetí návštěva - řekl jsem si při předání a dostal ho zpět. "Ztracení" lze ( ptal jsem se metodičky ) a je to bez nějakého postihu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted July 3, 2024 Report Share Posted July 3, 2024 Mně velkej techničák nechali, když jsme nechával dělat novou RZ. Udělali kartičku ORV a prej jestli ho chci zpět. Já říkám, jestliže ho oni nepotřebujou, tak jo. Stejně to prý jen založí do složky.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
par-pa Posted July 3, 2024 Report Share Posted July 3, 2024 Taky jsem přihlašoval auto z dovozu a původní techničák jsem nedostal, prý aby ho mohli vrátit kdyby si ho z Německa vyžádali... Při přepisu starýho paní ustřihla roh, prdla tam razítko zrušeno a dostal jsem ho na památku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudson10 Posted July 3, 2024 Report Share Posted July 3, 2024 Zajímavý, některý ty originální techničaky mají cenu i 100 000,-( sto tisic). Tak to si člověk dá opravdu pozor, aby úřad s tím nic neprovedl..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted July 4, 2024 Report Share Posted July 4, 2024 Nojo, ale k tomu je nejspíš i to auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted July 4, 2024 Report Share Posted July 4, 2024 Používá někdo chytré hodinky spíš z důvodu zdravotního ? Nějaký tip na malé, ale fuknční, tlak, tep, atd. co bych i já digilama pak někde vyčetl v aplikaci. Mám snížený tep a mít nějaké info při návštěvě lékaře by se možná hodilo. Hypochondrii zdar díky. Pokud je vlákno, díky za nasměrování Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted July 6, 2024 Report Share Posted July 6, 2024 Kluci kde sehnat Corduru multicam cca 400gr/ m ? , viz obrázek . 3-4m čtvereční ( max5). Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted July 7, 2024 Report Share Posted July 7, 2024 (edited) Kluci, někdo koho znám s ověřeným aukro účtem? Po letech chci koupit na Aukru blbůstku jako dárek, aukce končí za 6 hodin a když chci zadat automatický příhoz, chce to po mě ověření účtu... které trvá 2-3 dny... uaaa! Šlo by jen o jedno přihození s max stropem, a v připadě výhry přehození prodejce na mne. Kdo mne zná, tak ví, že rating mu určitě nezkazím Edited July 7, 2024 by martar Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted July 7, 2024 Report Share Posted July 7, 2024 Díky všem, vyřešeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudson10 Posted July 7, 2024 Report Share Posted July 7, 2024 V 4. 7. 2024 v 7:30, DavidLC napsal: Nojo, ale k tomu je nejspíš i to auto Ne, auto je zvlášť.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted July 8, 2024 Report Share Posted July 8, 2024 V 4. 7. 2024 v 17:14, DavidLC napsal: Používá někdo chytré hodinky spíš z důvodu zdravotního ? Nějaký tip na malé, ale fuknční, tlak, tep, atd. co bych i já digilama pak někde vyčetl v aplikaci. Mám snížený tep a mít nějaké info při návštěvě lékaře by se možná hodilo. Hypochondrii zdar díky. Pokud je vlákno, díky za nasměrování Já mám taky nízký tep. v noci i pod 40, koupil sem tehdy kvůli tomu apple watche, ukázal doktorce data z noci a z kola a byla v klidu, tak sme to přestal řešit Link to comment Share on other sites More sharing options...
baracuda Posted July 8, 2024 Report Share Posted July 8, 2024 V 4. 7. 2024 v 17:14, DavidLC napsal: Používá někdo chytré hodinky spíš z důvodu zdravotního ? Používám náramek Fitbit inspire 3. Solidní přesnost údajů, baterie vydrží několik dní, velikost v pohodě, apka bez problémů. Jako levné zařízení pro sledování zdravotních metrik a používání v " pasivním" režimu, kdy ho prostě jen nosím, nic po mě nechce a když chci tak se podívám na údaje co mi naměřil je to za mě super volba. Moc dalších funkcí od něj, ale nečekej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts