mlsoun1 Posted August 4 Report Share Posted August 4 před 9 minutami, bohus76 napsal: Jak jsem řekl, byl to jen polotovar odlitek a drážka na klínový řemen se vyrobila až dle řemene . Bohuš ví, v práci se spíše o mašinu opírá jako o starú babu.Ale jinak hlúpý není Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted August 4 Report Share Posted August 4 Hmm ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted August 4 Report Share Posted August 4 před 1 hodinou, warann napsal: Tak to jsme na tom stejne. Kotouc taky nevim, ale @Xenomorfus bude vedet. Proc ja? :-D. Nicmene bych to taky videl na nejaky polotovar, jak uz bylo zmineno. Ovsem klidne i treba pro ozubene kolo, napriklad do obrabecich stroju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted August 4 Report Share Posted August 4 před 25 minutami, Xenomorfus napsal: Proc ja? :-D. Neb jsi zde vyhlasenym odbornikem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted August 4 Report Share Posted August 4 Co tohle - pojezdová kola: https://aukro.cz/stara-litinova-ocelova-pojezdova-kola-prumer-140mm-neposkozena-4ks-6991610864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted August 4 Report Share Posted August 4 Diky za info. Oboji je mi tedy k nicemu, studnu nemam a kolo dam asi jako tezitko na nejakou plachtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted August 4 Report Share Posted August 4 Před hodinou, warann napsal: Neb jsi zde vyhlasenym odbornikem Koho jste potkali? Co vam to nalhali? :-D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobi Posted August 5 Report Share Posted August 5 V 4. 8. 2024 v 14:12, Tobi napsal: Dotaz-měnil jsem mot.olej a nalil jsem o půl litru víc,ujel jsem asi 8km a potom jsem přebytek odsál,doufám že se nic neposralo, je to Peugeot 2008. Nikdo nic neví, tak to ruším. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted August 5 Report Share Posted August 5 Podle me ok, stejne to nezjistis nez casem. P2008 je jeste stary poctivy motor, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobi Posted August 5 Report Share Posted August 5 1,2 PureTech 96kw,r.v.2019, ale už jsem si zjistil že když jsem s půllitrem navíc ujel jen 8km a následně přebytek odsál, nic se neděje. To by se muselo s přebytkem oleje jezdit dlouhodobě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kairos Posted August 6 Report Share Posted August 6 Poptávám - potřeboval bych samolepky, čísla, výška min. 10 cm, celkem 12 jednotlivých čísel neděláte to někdo nebo nevíte o někom? Kdybych si mohl vybrat font, tak to by bylo úplně nejlepší, předem děkuji pink-panther-font-view.webp Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted August 6 Report Share Posted August 6 (edited) Hledej grafické nebo reklamní studio s řezacím plotterem. https://www.google.com/search?q=grafické+studio+řezací+plotter&client=firefox-b-d&sca_esv=e2fa7d0179107c0a&ei=FTmyZqvVJ_-Pxc8P0pXKyAo&ved=0ahUKEwjrs6q8z-CHAxX_R_EDHdKKEqkQ4dUDCBA&uact=5&oq=grafické+studio+řezací+plotter&gs_lp=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&sclient=gws-wiz-serp Edited August 6 by VS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudson10 Posted August 6 Report Share Posted August 6 Ahojte, není zde někdo v okolí Liberce, kdo se vyzná v dotacích na muzejní a podobné činnosti? Znám paní, která je šikovná sběratelka šicich strojů ( má 400 zajímavých kompletů, některé kusy i z roku 1860). Akorát neumi chodit v vyřizování dotaci. Město ji moc nepomohlo a muzeum několikrát stehovala. Pokud je tady někdo, kdo umí pomoci, jak vyřídit dotaci, bylo by to perfektní. Paní do toho vkládá hodně svých peněz, úsilí a znalostí, na té kolekci 400 stroju je to vidět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted August 8 Report Share Posted August 8 Dá se převést dálniční známka na jiné vozidlo? V HR nám kleklo auto, kde byly známky koupeny a náhradní je nemá. Koupit nové?Jedná se o H a SK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted August 8 Report Share Posted August 8 podla vsetkeho je na SK znamka neprenosna "Tak, ako pôvodné papierové, aj tie nové elektronické známky sú neprenosné. Inak povedané, ich kúpa sa neviaže na majiteľa, ale na predmetné auto. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted August 8 Report Share Posted August 8 Obávám se, že to nelze, spíš si myslím, že na druhé auto známky znovu zakoupit Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted August 8 Report Share Posted August 8 Prošel jsem internet a bohužel máš pravdu. Trajekt šel změnit, dálniční známky nové. Pro upřesnění dotazu.Vracíme se z Hvaru náhradním autem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filltos Posted August 12 Report Share Posted August 12 (edited) Ahoj, jdu si sem pro radu ohledně auta. Manželka chce nějaké na rozježdění, dříve chtěla malé, ale i Tourana by prý zvládla. Jediná podmínka je ale automat. Dá se něco rozumného sehnat v cenové relaci kolem 200 000? Provoz by byl primárně pojížděcí po městě. Na jednoho Tourana sme byli kouknout 2012 1.4 TSI. Na motor jsou hodně rozpačité názory - má s ním někdo zkušenosti? Jestli to je vyloženě průšvih a nebrat, nebo se to dá? Díky F. Edited August 12 by filltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCIFI Posted August 12 Report Share Posted August 12 Borci kdo tady z fóra dělal ty hezký kožený pásky? Ideálně z Prahy. Díky. F Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted August 12 Report Share Posted August 12 @SCIFI cau, např. https://forum.chronomag.cz/profile/13975-zrno/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts