Jump to content

Dotazy - pelmel

ricous

Recommended Posts

před 9 minutami, bohus76 napsal:

Jak jsem řekl, byl to jen polotovar odlitek a drážka na klínový řemen se vyrobila až dle řemene . 

Bohuš ví, v práci se spíše o mašinu opírá jako o starú babu.Ale jinak hlúpý není😃😉

před 1 hodinou, warann napsal:

Tak to jsme na tom stejne. Kotouc taky nevim, ale

@Xenomorfus

bude vedet. 

Proc ja? :-D.

Nicmene bych to taky videl na nejaky  polotovar, jak uz bylo zmineno. Ovsem klidne i treba pro ozubene kolo, napriklad do obrabecich stroju....

160073-0-sada-vymennych-kol-modul-1-5.jpg

DSC_0250.jpg

V 4. 8. 2024 v 14:12, Tobi napsal:

Dotaz-měnil jsem mot.olej a nalil jsem o půl litru víc,ujel jsem asi 8km a potom jsem přebytek odsál,doufám že se nic neposralo, je to Peugeot 2008😨.

Nikdo nic neví, tak to ruším.

1,2 PureTech 96kw,r.v.2019, ale už jsem si zjistil že když jsem s půllitrem navíc ujel jen 8km a následně přebytek odsál, nic se neděje. To by se muselo s přebytkem oleje jezdit dlouhodobě.

Ahojte, není zde někdo v okolí Liberce, kdo se vyzná v dotacích na muzejní a podobné činnosti? Znám paní, která je šikovná sběratelka šicich strojů ( má 400 zajímavých kompletů, některé kusy i z roku 1860). Akorát neumi chodit v vyřizování  dotaci. Město ji moc nepomohlo a muzeum několikrát stehovala. Pokud je tady někdo,  kdo umí pomoci, jak vyřídit dotaci, bylo by to perfektní. Paní do toho vkládá hodně svých  peněz,  úsilí a znalostí, na té kolekci 400 stroju je to vidět. 

Dá se převést dálniční známka na jiné vozidlo? V HR nám kleklo auto, kde byly známky koupeny a náhradní je nemá. Koupit nové?Jedná se o H a SK.

podla vsetkeho je na SK znamka neprenosna

"Tak, ako pôvodné papierové, aj tie nové elektronické známky sú neprenosné. Inak povedané, ich kúpa sa neviaže na majiteľa, ale na predmetné auto. "

Prošel jsem internet a bohužel máš pravdu. Trajekt šel změnit, dálniční známky nové. Pro upřesnění dotazu.Vracíme se z Hvaru  náhradním autem.

Ahoj, jdu si sem pro radu ohledně auta.

Manželka chce nějaké na rozježdění, dříve chtěla malé, ale i Tourana by prý zvládla. Jediná podmínka je ale automat. Dá se něco rozumného sehnat v cenové relaci kolem 200 000? Provoz by byl primárně pojížděcí po městě.

Na jednoho Tourana sme byli kouknout 2012 1.4 TSI. Na motor jsou hodně rozpačité názory - má s ním někdo zkušenosti? Jestli to je vyloženě průšvih a nebrat, nebo se to dá?

Díky

F.

Edited by filltos