Přejít na obsah

Co pijete?


31682

Doporučené příspěvky

Můj favorit....

A není moc kokosovej? :) Mě dlouho hrozně chutnal, ale přestalo nám to klapat. Z toho, co jsem od nich měl, mám v současnosti asi nejradši tenhle:

post-38718-0-92908400-1512852392_thumb.jpg

Ja konakovy moc nie som, ked uz tak sa nechytam nicoho co nezrelo dlho (jedine ze by som urazil spolusediaceho, tak to zase zvladnem). Ararat 20 je pre mna take naozaj slusne poctive brandy, mam ho v bare ako stalu polozku. Pil som aj 25 aj 30, tie su uz na urovni lieku na zivot ale cenovka je uhlobaronska.

Dík, já se ptal proto, že mi A20 přijde být dost specifický - popis na krabici moc nelže s tím opečeným chlebem a zejména balsamikem, které se tam s ostatními chutěmi podle mě docela třískalo. Zajímavý pití to je, to jo, ale asi mi to jednou stačilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To dr.sphinx : Kokos, možná trochu, mě přišlo že v oválných lahvích je lepší jak v téhle,normální, ale asi blbnu....

Podívám se po tom "tvém" <_<. Dopil jsem A.H RIISE, to je rozinkovej cumel, chci pár různých lahví téhle značky a vybírat.

Hledání, práce jako každá jiná :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já žádný AH Riise snad zatím snad ani neochutnával, taky je předchází ta cumlovitá reputace, na kterou jsi narazil.

Výhoda tý Guatemaly taky je, že to moc nestojí, není teda úplně suchý, ale hřejivý, lehčí a zároveň hodně komplexní, pokud máš rád třeba barbadoské rumy, neměl by zklamat.

 

Flor de Cana 18 co postnul psycho.path je třeba taky zajímavá věc, nenápadný, ale hodně dobrý, nepřeslazený a taky cenově přijatelný.

 

edit: jen mě teda trochu krkají tím, jak ty jejich čísla nejsou age statement, uvádějí lidi záměrně v omyl. Na tohle je přeborník i tahle značka bourbonu (10 jo, ale stars, jinak je to mimochodem super):

post-38718-0-28430000-1512898585_thumb.png

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosba do pléna. Pražáci/jihočeši-pijani Žufánkovic lahodných moků, potřeboval bych pár jeho prázdných lahví. Budu dělat vaječňák a asi malibu, a v těch jeho lahvích to jednak skvěle vypadá (povedly se) a druhak je to akurátní objemově. Dejte mi pls vědět do SZ, kdo byste měl prázdné flašky nebo před dopitím a domluvíme detaily. Moc díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kterej konkrétní to byl?

 

Dík.

 

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Já už vyhodil flašku :-( ale kupoval jsem v La-vinu cca kolem litru,chci tam zkusit ty další.Ta chuť i sladkost je pro značku daná.

Je to jsk píše J.e.n.i.k 82 místo zákusku a já dorty rád:-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych ti to rád řekl, ale popravdě nevím.. každopádně to byl jediný zástupce téhle značky v Taverně v Rychnově nad Kněžnou.. :-D

Zkusím to poptat u bývalých kolegů, jestli tam v dohledné době pojedou :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pivko kozlíka alebo krušovice, úpná topka však Guinness

tvrdé, dobrú domácu slivku, alebo borovičku ( som gurmán),

z whiskey Tulamorku a Jamesona lebo sú jemné, Jacka som nikdy nedokázal vypiť bez dobrej politrovej brzdy

víno najlepšie červené merlooot

a sem tam... všetko dokopy,

miešaný white russian

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem ho vcera koupil a musim rict, ze to rozhodne neni spatny pitivo, diky za tip. Proti whisky je to tedy jeste nezvyk, ale dam tomu cas a uvidim, jak si s rumem sedneme :-)

 

Btw, do me rucky je ta flaska lehce neergonomicka a taky se z ni dost blbe naliva. No ale ten kozeny pytlik je fajn, zrovna jsem potreboval neco takoveho na naradi do auta :-)

 

Těžkou soudit, jaké máš chutě, ale dám tip na Pampero Aniversario, což už je rum na patřičné úrovni (vyšší dívčí). Poměr cena/kvalita je výborný. (Vím, nestojí 300 Kč, každopádně zodpovědně pravím, že i za těch cca 500 Kč jde o suprovou koupi.)

 

https://destilaty.heureka.cz/pampero-aniversario-0_7-l/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, rum je trošku jiné pití než whisky. Každé má ale své. Určitě nedej na dojem z první skleničky, zkoumej dál. :) (Zrovna od Pampera jsem po úvodním přivonění očekával, že bude v chuti více sladší. Teprve později jsem si uvědomil, že ta kombinace vůně a chutě se mi vlastně hodně líbí.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doplňování zásob začalo...

 

attachicon.gifWP_20171212_21_13_39_Pro_re.jpg

 

Začalo, začalo a stále nic v baru nevidím, kdy od tebe můžu čekat ono doplnění pitiva? Pro začátek by mi stačila Laphoro :-). Už jsem ji držel, v krámě, v ruce. nakonec jsem skončil s jemnější Glen Grant.

 

post-20230-0-17869600-1513156244_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Delawer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...