Přejít na obsah

Co pijete?


31682

Doporučené příspěvky

Já mám v oblibě 10letého Taliskera a semtam na odlehčení 10letou Bushmills (irská a jemná, když chvilku pijete ty kouřové, tak se vám po Bushmills chce zpívat :lol: a na takové to častější pití Teachers (sice míchaná, ale za cenu 350 za litr je to výborný poměr cena:výkon).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co ty všechno nevíš.:) Dokoukal jsem ruské sci-fi/fantasy na Nově a dostal chuť na skotskou. Je zajímavá, ale znám lepší. Hlavně to neříkej dárci...

 

Jdu si dát doutník, když už jsem překonal spánek (vstával jsem v půlpáté na houby a šel spát ve dvě). Asi si jdu ještě pustit Star Wars.

 

Byl jsi v T..... na houbách. ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

po svatebni ceste po andalusii jsem propadl sherry, ktere jsem do te doby mel v povedomi jenom jako britskou obdobu portskeho. je to mnamozni jak v suche tak polosladke verzi a ukecal jsem zenu (i kdyz po prvnim dni ve sklipcich uz nebylo treba ukecavat :)), ze musime nezbytne koupit kufr s pevnou vyztuzi a nakoupit par litriku na doma. povedlo se a tak si muzu pochutnavat i ted :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si připadám jako Miloš Zeman. Zapomněl jsem v mrazáku lahev Becherovky, před chvílí jsem ji objevil a tak jsem si dal jednoho a pak druhého frťánka a ona, pěkně podmražená, potvora jedna, není vůbec špatná. Já na sladké pití nejsem, ale docela mi to sedlo. Miloši, Miloši, sejdeme se u stromu (ne vykonat potřebu, ale objímat - tady ten strom, ne sebe).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většinou mám rád suchá červená vína, ale...

Vinařství Volařík, Ryzlink Vlašský, výběr z hroznů, 2009, POLOSLADKÉ! "Silně minerální aroma tohoto vína se projevuje svojí slaností až do chorvatského mořského vzduchu. V chuti je opět slaný podtón s příjemnou kombinací zbytkového cukru. Podávejte mírně podchlazené mezi 7-9°c" Alkoholu 13 procent, chutná krásně plně sladce medově, voní svěže, moc zajímavý, moc dobrý :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fiha, prvykrat počujem, že VS vyhrava nad VSOP a Hennessy nad Martellom :blink:

 

tak ja som nepovedal že vyhráva na to sú iný znalci aby to posudili, mne sa javí vs hennessy trosku lepsie ako ten martel aj chut sa mi zdá výraznejšia ale zase vsop je určite jemnejší na ovonanie ale ako keby som tam cítil príliš vela karamelu preto aj ked je to vsop je tá chut taká inšia a v cenovej relácii martell vsop medaillon sa daju poriadit aj ine konaky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...