Přejít na obsah

Co pijete?


31682

Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...

Tak jsem si ze své oblíbené třeboňské vinoteky přivezl lahvinku Bulharského červeného. Z počátku jsem tomu moc nevěřil, ale když mi tam něco doporučí, vždy to stojí za to... Musím říct, že víno je naprostá bomba :smile_anim:  Tak si říkám, že se s Vámi o to musím podělit. Je to cabernet sauvignon od vinařství Boshkilov, oblast Laskarevo (to je uvedeno, jako název na etiketě), ročník 2007, suché, 13,5%. Cena kupodivu jen 199kč. Odkaz na onu dobrůtku zde, bohužel bez fotografie a u jiného prodejce.

 

Jinak jezdíte-li do Třeboně a máte-li rádi víno, doporučuji Vám tam Vinotéku Müller v Novohradské bráně, je to v blízkosti restaurace Šupina, směrem k hrázi Světa. Majitel vinoteky je můj dobrý známý. Dalo by se říci, že onu vinoteku považuji za svůj domov, jsem tam více, než doma :speak_cool:  Když už hovoříme o Třeboni, kdyby někdo z  Vás chronomagorů hledal ubytování v tomto ráji jižních čech, neváhejte mi napsat. Moje sousedka má velmi příjemný penzionek asi 10min. chůze od centra a fantastickou restauraci, kde dělá ryze českou kuchyni, ale pozor, její kachna je prudce návyková :whistling: Rád Vám předám kontakty a zařídím ubytování za lepší ceny ;)

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera večer, návrat ke kořenům...

 

Fujtajbl! Ja k tomuhle obrazku pridam jeste dalsi vikendovou... Ja jsem nastesti zustal u pivecka a Tullamore, na tyhle rakosnicky moc nejsem :). Ale Lobkowitz neni vubec spatnej, i kdyz zrovna ted doplnuju ionty a leju do sebe lahvovyho homemade rezaka - cerny kozel + svetly krusovice (2 lahve --> dva kousky).

 

post-3049-037539900 1286306676.jpg

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Já si dal právě groček po službě(dnes byla opravdu vypečená....nezastavili jsme se celou dobu.....najezdili jsme cca 200 km jen po Jihlavě a okolí :( ) a jdu na chvilu pod duchnu. Odpo odjíždím do Práglu.....buĎ tam zkejsnu jen do soboty večera,nebo to protáhnu do neděle. Ještě uvidím,jak budu zejtra vypadat......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...