Přejít na obsah

Co pijete?


31682

Doporučené příspěvky

Víno taky můžu. Moje nej nej, co jsem kdy asi pil, bylo španělský červený, Palacio de la Vega, Navarra. Už mi tedy vypadl ročník a druh, ale pokud bych na něj někde narazil, tak se nerozmýšlím a sáhnu po něm. Akorát jsem ho před lety koupil v Anglii a tady po něm není ani vidu, ani slechu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Teda stanley mě navnadil a šel jsem si taky dát něco pro chuť. Nedávno jsem koupil speciální Laphroaig, uváděný jako "quarter cask". Neskutečná dobrota!:)

Laphroaig Quarter Cask je podle mě jedna z nejlepších single malts. Kupuju ji v 1 l láhvi, spousta fenolů v chuti a ta olejnatost mě fascinuje. Je ale pravda, že po pár kapkách vody se daleko víc uvolní vůně, ta olejnatost se však ztratí. Další z mých oblíbených je Ardbeg. A dále Talisker a samozřejmě Lagavulin, obě firmou UDV zařazeny do série Classic Malts.

Co se týká rumů, ta jednoznačný pořadí mám El Dorado 12 y.o. (Guayana), Malteco (Guatemala) a Angostura (Trinidad & Tobago).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2tomasek k tomu rumu dají se sehnat u nás? protoze Ron Varadero jsem už u nás viděl :P

Podívej se na www.joy.cz - tam je opravdu obrovský výběr, a nejenom rumů :) Jsou tam prakticky všechny dobroty, taky se to oddělení jmenuje "Vybraná chuť". Zkusil jsem např. vodku Grey Goose a ačkoliv nejsem znalec vodky, lepší jsem dosud nepil.

A když čaj, tak jedině Ronnefeldt (Winterdream, Roibosh Vanilla), pokud vím, tak tohle je jediný obchod, kde se dá tento Rolls Royce mezi čaji koupit, jinak se dodává pouze do hotelů a lepších restaurací. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A když čaj, tak jedině Ronnefeldt (Winterdream, Roibosh Vanilla), pokud vím, tak tohle je jediný obchod, kde se dá tento Rolls Royce mezi čaji koupit, jinak se dodává pouze do hotelů a lepších restaurací.

Tak trošku zvláštní Rolls Royce.........

 

Bratr je čajomil, takže vím, že krom dobré čajovny se dobře nakupuje zde: http://www.tea.cz/cajovna/index.php?toc=fullshop

 

Osobně dávám přednost čajům japonským.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...