honzyk Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Vypadá, že 30 letá je bez hvězd http://www.worldwidespirits.de/en/Metaxa+Private+Reserve+30+years+old.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Běžně mají tu 30 letou v Makru. Kupoval jsem ji tam již 2x jako dar a obdarovaný (zná cognac) vždy upřímně chválil i s ohledem na fajnovou cenu lehce nad tisíc korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 A abych se činil, tak si dávám sklenku medicíny. Dal jsem si 15km se psem podél řeky, kde foukalo jak na Sibiři. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 A abych se činil, tak si dávám sklenku medicíny. spravne ! Ja mam hentej tvojej mediciny uz iba na dne tak za chvilu dviham prdel a idem do Metra...Na zajtra treba volake syry, klobasy, olivy, prosciuto, dake carmenere, champagne...a uvidim, co sa na mna este nalepi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Mě ten nákup čeká až zítra dopoledne, tak doufám, že už budou mít všichni nakoupeno :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Tak jsem si poridil svuj prvni rum - Doorly's 12yo a zatim dobry. Ochutnal jsem i Diplomatico, ale na me moc sladke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Znáte La hechicera? Stojí za vyzkoušení? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Nějak jsem se na tý myšlence hezkýho skříňkovýho minibaru zasek a asi si ho v průběhu roku sešroubuju. Hodila by se inspirace; jestli někdo takovej baříček má, mohl bych požádat o fotku a klidně i popis plniva?Tipy na nějaký povinný pitivo taky uvítám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 ja sel dnes kolem zasob a vybral jsem toto snad dobre :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 tag štastný a veselý synci .... pařím s dvouměsíčním votravou .... tak si to trochu osladím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 K zeleným hodinkám zelené pití. ČEKÁNÍ NA LOUCHE EFEKT: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Čisté a poctivé trnky od Olómóca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Dostal jsem dnes od babičky neotevřenou flašku z roku 1970, kterou koupili ještě s dědou na dovolené v Rumunsku. Na štítku se píše "whiskey", tak uvidíme Jinak všem přeji VŠE NEJ DO NOVÉHO ROKU, ať Vám ty strojovny (nejen hodinkové) spolehlivě tikají! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Takovou kouzelnou babičku bych chtěl taky mít Jinak,nápodobně .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Dnes piju všecko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Dostal jsem dnes od babičky neotevřenou flašku z roku 1970, kterou koupili ještě s dědou na dovolené v Rumunsku. Na štítku se píše "whiskey", tak uvidíme Jinak všem přeji VŠE NEJ DO NOVÉHO ROKU, ať Vám ty strojovny (nejen hodinkové) spolehlivě tikají!buď rát, že to babička nevotevřela .... možná bys nebyl na světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Roura : Hmm, to neděláš dobře ("Jaromíre") Míchat to , to není zrovna moc dobrééé..... Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Asi si dam panaka dneska . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Asi si dam panaka dneska .tos mi zatajil .... wole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Zatím cucám "šeďák", později co mi přijde pod ruku Včera jsem to "předslavil" s kumpány a už jsem se trochu zmátořil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se