Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

...tak ho večer prubnu...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V baru čeká ještě tenhle kousek Aňejo Especial,ale není tak stařený jak Aniversario,tak uvidíme jestli taky překvapí ???  :eek:

Odkaz ke komentáři

Tak teprv dneska jsem se dostal k tý dvanáctce, a musím říct, že opravdu dobrý. Škoda, že jsem nevzal i ten ALE 13°.

Cena je trochu vyšší, těžko posoudit, jestli to za ty prachy stojí, ale fakt jsem si pošmákl. Cena za litrovku přes 50 Kč.

Odkaz ke komentáři

No,fotka je někdy z listopadu,měl jsem je pak otevřený současně. Už ti úplně detailně neřeknu,ale to ED mi přišo takový jemnější, uhlazenější, naproti tomu bylo Pampero takový drsnější, ostřejší pití (nevím, jakto přesně popsat).

Odkaz ke komentáři

No,fotka je někdy z listopadu,měl jsem je pak otevřený současně. Už ti úplně detailně neřeknu,ale to ED mi přišo takový jemnější, uhlazenější, naproti tomu bylo Pampero takový drsnější, ostřejší pití (nevím, jakto přesně popsat).

vdaka, myslim ze viem kam smerujes......ktory bol podla teba sladsi, a kde viac prerazala chut liehu, pamatas si ?

Odkaz ke komentáři

Sem radsi vzal Cubaney solera 8yo... Sladky to teda neni vubec, chut srovnatelna s diplomatico anejo ci santiago de cuba, ktere je i pres stejnou voltaz 38% jemnejsi... Za mozna 450 bych to koupil podruhy, za 540 urcite ne... No nic jedem dal...

Neco sladsiho, ovocnyho v chuti pyrata tak cca za 500 neni? Zvazuju jestli dat druhou danci a vzit cubaney orangerie

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...