Michelin Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Ty máš ještě stromeček??? Rumy a štajny - moc dobrý.Na chate jeste zustal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 ...tak ho večer prubnu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Pampero je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Já myslím, že budeš spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 ...tak ho večer prubnu...moj oblubený... asi si dám večer tiež, si mi spravil chuťky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 moj oblubený... asi si dám večer tiež, si mi spravil chuťky :-)...tak ať nám chutná pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 A pozerám že aj príjemná cena. Dík za ďaľší tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Pampero je podla mna (nerumoveho) asi najlacnejsi pitny rum. Naozaj vyborny pomer cena/kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 tak som neodolal :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 tak som neodolal :-)...výsledek po včerejší degustaci je myslím velice pozitivní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 V baru čeká ještě tenhle kousek Aňejo Especial,ale není tak stařený jak Aniversario,tak uvidíme jestli taky překvapí ??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Výměna stráží. Musím říct, že mě chutná víc El Dorado. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Jak je na tom Cubaney? Idealne Orangerie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Tak teprv dneska jsem se dostal k tý dvanáctce, a musím říct, že opravdu dobrý. Škoda, že jsem nevzal i ten ALE 13°.Cena je trochu vyšší, těžko posoudit, jestli to za ty prachy stojí, ale fakt jsem si pošmákl. Cena za litrovku přes 50 Kč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Výměna stráží. Musím říct, že mě chutná víc El Dorado.To ma zaujima lebo Pampero nepoznam. Pls rozpis sa viac preco ti chuti viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 No,fotka je někdy z listopadu,měl jsem je pak otevřený současně. Už ti úplně detailně neřeknu,ale to ED mi přišo takový jemnější, uhlazenější, naproti tomu bylo Pampero takový drsnější, ostřejší pití (nevím, jakto přesně popsat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 No,fotka je někdy z listopadu,měl jsem je pak otevřený současně. Už ti úplně detailně neřeknu,ale to ED mi přišo takový jemnější, uhlazenější, naproti tomu bylo Pampero takový drsnější, ostřejší pití (nevím, jakto přesně popsat).vdaka, myslim ze viem kam smerujes......ktory bol podla teba sladsi, a kde viac prerazala chut liehu, pamatas si ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Pampero byl pro mě jednoznačně "lihovější", ED jen hladil patro a jazyk, ale který byl sladší už si nepamatuju..Ale každý máme tu hubu jinak nastavenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Sem radsi vzal Cubaney solera 8yo... Sladky to teda neni vubec, chut srovnatelna s diplomatico anejo ci santiago de cuba, ktere je i pres stejnou voltaz 38% jemnejsi... Za mozna 450 bych to koupil podruhy, za 540 urcite ne... No nic jedem dal... Neco sladsiho, ovocnyho v chuti pyrata tak cca za 500 neni? Zvazuju jestli dat druhou danci a vzit cubaney orangerie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Je to dobrý, je to dobrý, je to dobrý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se