Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

koupil jsem ho v mistni vinotece v Chebu, tohle bylo 3-lety, jinak eshop nemaji, tak snad neva, kdyz sem dam link http://www.napojevineta.cz/portske-madeira pokud bys neco chtel, napis mi SZ, nejak se domluvime...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...to je asi něco podobného jako je Tatranský čaj,ne ? :wine:

Podla mna skor nieco ako Underberg. Ked som bol maly mama mi Underberg obcas nakvapkala na kocku cukru ked mi bolo tazko. Ake velke bolo moje prekvapenie, ked som to uvidel v ponuke jednej pivovarskej restauracie. Su to take male flasticky, balene v takom papierovom kartone tusim po 3ks. Kedysi to bolo v Tuzexe.

Underberg_433.jpg

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

...to je asi něco podobného jako je Tatranský čaj,ne ?  :wine:

Tatranák je proti tomu sladká meducína...teda mám na mysli toho 52vol. Jo, k tomu Underbergu bych to přirovnal...

mno a abych nebyl ot, tak já dnes takle...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Podla mna skor nieco ako Underberg. Ked som bol maly mama mi Underberg obcas nakvapkala na kocku cukru ked mi bolo tazko. Ake velke bolo moje prekvapenie, ked som to uvidel v ponuke jednej pivovarskej restauracie. Su to take male flasticky, balene v takom papierovom kartone tusim po 3ks. Kedysi to bolo v Tuzexe.

Underberg_433.jpg

tak underberg má 44vol, tak se nediv  :mobile:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

V restike som to videl normalne v napojovom listku. Je fakt ze ked sa clovek v pivovarskej poriadne napraska, tak to dobre posluzi na pretravenie.

To určitě,bude to takový dobrý vyprošťovák,zrovna jsem vygooglil,že to prodávají po 3,12,15 a 30 ks balení,asi to bude třeba po delší době vyzkoušet...jestli kvalita zůstala zachována... :D

Odkaz ke komentáři

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odpoledne... Nákup v Albertu... Beru kýženou mrkev, cibuli... Bloumám mezi zbožím... Myšlenka na portské, následně si prohlížím lahev, nakonec ji i dávám do košíku... No a teď už vím, že jsem měl vlastně chuť na Nutellu... To kdybych tušil, mohl jsem třebas vzít o regál výš stojící Laphroaig 10 yo, kterou jsem dodnes neochutnal, neb byla před mnoha lety po přečtení první knihy o whisky zařazena na moji pomyslnou černou listinu... A oni ji povětšinou všichni tááák chválí...

Odkaz ke komentáři

Po náročném dni jsem ten litr vytáhnul během půl hodiny. Pít se to dá, dost sladký, pěna nedrží vůbec.

Odkaz ke komentáři

Sedmý schod dobrý, záviš moc sladký. Pění to jako prase. Nevím co do toho sypou, ale je to lepší než dvakrát zlomené víno. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...