martinzberatel Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 A vzdy ked to pijem, si spomeniem na velkeho bernardina v alpach s podobnym krizom na drevenom sudku pod krkom :-) ... popravde spomienky siahaju este do cias nealko detstva, konkretne sem http://www.tomandjerryonline.com/characters_view.cfm?CharID=27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Ďakujem za dobré správy. Ešte som si doplnil nejaké info z netu. Určite niekedy vyskúšam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Je dobrý Unicum. Asi jako kdybys smíchal Jägera, bechera, drsoně a jasoně. Dneska mi docela hučí v kebuli, ale od žaludku mi špatně není Je to určitě lék. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Dnes Madeira... klidny vecer vsem...doviezol si si alebo sa to da kupit niekde v CR/SR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 koupil jsem ho v mistni vinotece v Chebu, tohle bylo 3-lety, jinak eshop nemaji, tak snad neva, kdyz sem dam link http://www.napojevineta.cz/portske-madeira pokud bys neco chtel, napis mi SZ, nejak se domluvime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Unicum unicum je nářez... dobrej lék Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 unicum je nářez... dobrej lék ...to je asi něco podobného jako je Tatranský čaj,ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 (upraveno) ...to je asi něco podobného jako je Tatranský čaj,ne ? Podla mna skor nieco ako Underberg. Ked som bol maly mama mi Underberg obcas nakvapkala na kocku cukru ked mi bolo tazko. Ake velke bolo moje prekvapenie, ked som to uvidel v ponuke jednej pivovarskej restauracie. Su to take male flasticky, balene v takom papierovom kartone tusim po 3ks. Kedysi to bolo v Tuzexe. Upraveno 19. března 2016 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 ...to je asi něco podobného jako je Tatranský čaj,ne ? Tatranák je proti tomu sladká meducína...teda mám na mysli toho 52vol. Jo, k tomu Underbergu bych to přirovnal... mno a abych nebyl ot, tak já dnes takle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Podla mna skor nieco ako Underberg. Ked som bol maly mama mi Underberg obcas nakvapkala na kocku cukru ked mi bolo tazko. Ake velke bolo moje prekvapenie, ked som to uvidel v ponuke jednej pivovarskej restauracie. Su to take male flasticky, balene v takom papierovom kartone tusim po 3ks. Kedysi to bolo v Tuzexe. tak underberg má 44vol, tak se nediv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Underberg je výborný lektvar,taky ho pamatuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Underberg je výborný lektvar,taky ho pamatuji...V restike som to videl normalne v napojovom listku. Je fakt ze ked sa clovek v pivovarskej poriadne napraska, tak to dobre posluzi na pretravenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 V restike som to videl normalne v napojovom listku. Je fakt ze ked sa clovek v pivovarskej poriadne napraska, tak to dobre posluzi na pretravenie.To určitě,bude to takový dobrý vyprošťovák,zrovna jsem vygooglil,že to prodávají po 3,12,15 a 30 ks balení,asi to bude třeba po delší době vyzkoušet...jestli kvalita zůstala zachována... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odpoledne... Nákup v Albertu... Beru kýženou mrkev, cibuli... Bloumám mezi zbožím... Myšlenka na portské, následně si prohlížím lahev, nakonec ji i dávám do košíku... No a teď už vím, že jsem měl vlastně chuť na Nutellu... To kdybych tušil, mohl jsem třebas vzít o regál výš stojící Laphroaig 10 yo, kterou jsem dodnes neochutnal, neb byla před mnoha lety po přečtení první knihy o whisky zařazena na moji pomyslnou černou listinu... A oni ji povětšinou všichni tááák chválí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 . A oni ji povětšinou všichni tááák chválí...ja ju nechvalim a na mojej ciernej listine je celkom vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Pánové, je to bída, už se těším zpátky do Evropy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 aby bylo cim ty nakladane hermeliny a utopence pres svatky zapijet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Po náročném dni jsem ten litr vytáhnul během půl hodiny. Pít se to dá, dost sladký, pěna nedrží vůbec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Sedmý schod dobrý, záviš moc sladký. Pění to jako prase. Nevím co do toho sypou, ale je to lepší než dvakrát zlomené víno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Jel jsem do Makra pro Diplomatico a měli poslední flašku. Tak jsem kombinoval. A když už jsme byl v Olomouci tak jsem to vzal přes pivotéku. Velikonoce můžou začít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se