Přejít na obsah

Obytný automobil


Doporučené příspěvky

Nainstaloval jsem si tu wikiloc apku. Jak v ni vyhledavas ty offroad cesty? Kdyz zafiltruju auto a treba okoli Cortiny, tak mi to ukazuje klasicke asfaltove trasy

Tam je to zrovna bida myslim, ja dal pesi turu okolo cinque terre a pak dve refugio podle knihy, ktery byly off. Chce to prohledavat a porovnavat se satelitem a tak no. U toho sauris di sotto mi to wikiloc nasla treba supr off cestu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

Nastal čas kdy si plním sen a stavím si vestavbu do dodávky. :)

Aktuálně řeším ale problém osvětlení v autě. Chci do stropu LED bodovky, máte nějaké doporučení? S tím, že je to na nízký strop, tak aby mě z toho neboleli oči. O to mi jde asi nejvíc. Určitě bílé světlo. 

Taky hledám USB nabíjecí konektory, které bude po zadní části auta, ale nemůžu najít žádný, který za A budou mít dvě USB za B aspoň 2,1A na každý USB a za C nebudou mít diodu nebo svítit jako diskotéka. Nějaký tip?

Díky, Z.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z.Paul - máme v Důře napříč na stropu LED pásek s dálkovým ovládáním a plynulým nastavením intenzity, takže si vždycky vybereme aby bylo světlo tak akorát. Cenu nevím, dělal nám to nějaký elektrikář. U postelí máme 2 LED lampičky s ohebným ramenem, každá stála asi 200,-. No a pak tam je ještě spousta původního osvětlení s možností několika kombinací, tím si minimalistické verzi děláme sem tam intimní atmosféru..

FB_IMG_1504448172033.jpg

FB_IMG_1510782973586.jpg

GMCdetail26.jpg

GMCdetail27.jpg

GMCdetail28.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ivane děkuji za odpověď :)

Zajímá mě spíš jako vybrat led žárovky do bodovek ... chtěl bych bílý čistě, ale parametry nevím (lm/stupně) aby to nebylo mocXmálo a aby z toho nebolela hlava. Blbý je, že tyhle 12V není v hobymarketu jak zkusit, protože tuhle patici na tý zkoušečce nemají :( tak by se mi hodilo doporučení ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz se to tady ozivilo, tak se rovnou optam. Dnes jsem cestou domu hned za vsi uvidel campovat Caddy se stresnim stanem. Akorat me prekvapil ten previs. To drzi jako jak? Ja myslel, ze to vicemene kopiruje strechu a previsy jsou celkem maly. Tady to pusobilo dojmem, jak kdyby cca polovina podlahovy plochy byla mimo strechu. 

IMG_20200529_1406398~2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bude asi Thule, nebo podobný - tady je hezké video jak se to staví: https://youtu.be/--oVaPkhDcE . Docela mazec, ale jednak to teda stojí raketu, jednak bych asi neměl dobrý pocit, ležet takhle v podstatě ve vzduchu. Já věřím, že to mají dobře spočítaný, ale stejně, co když se ten žebřík třeba zaboří do země?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, mně až dodatečně napadlo zkusit si tu fotku zvětšit a přes mizernou kvalitu to jde přečíst. Takže je to na 100 % značka Front Runner, čili by to mohlo být toto: https://www.frontrunneroutfitters.com/en/de/camping-gear/tents-awnings/front-runner-roof-top-tent.html

Jinak s tím zabořením žebříku do země mě napadlo taky.

Jo a náhodou jsem zrovna narazil na tuhle věcičku: https://www.garaz.cz/clanek/revolucni-karbonovy-autostan-ma-vlastni-topeni-i-baterii-21004092#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=MLxu9GyaQuX-202005291630&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovedete si představit, že by ten žebřík v průměrném českém kempu nepodkopla tak 3 z 10 ožralých hovad vracejících se po zavíračce z bufetu, čistě pro tu haha supr prdel, jestli to spáče katapultuje ven střechou, až se to propadne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, rtt tohoto typu vozim od 2011...,konkretne ARB Simpson... Nikdy zadnej problem, i kdyby Vam to nakrasne nejake hovado ukoplo, nic se nedeje. Nad zebrikem jsou v podstate jen nohy, vetsina vahy lezi na strese... Muj ma rozmer matrace  220x140cm a fakt se tam vyspim jako nikde. A pokud jeste trefite super misto, probuzeni s vyhledem na treba zasnezene hory je bozi. Do predlonska uplne v pohode s detma, dva dospeli, dve deti... Ted uz jen jeden dospelej a dve deti(8, 10let). Ja uz na rodinejch akcich mam misto vedle auta:). 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...