Přejít na obsah

Patek Philippe & Co Geneve


Gulagg

Doporučené příspěvky

S trochou nadsazky by som sa chcel spytat: co nosis ked pateky maju lezat v supliku? :-)

 

neviem ci to vobec mozem povedat tak dufam ze ma nezavrhnete :D ... ale hodinky vobec nenosim, pridu mi tazke a trosku obmedzujuce

Upraveno uživatelem Gulagg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

DOSLEDNE ZDORAZNUJEM - ANI SA ICH NEDOTKNI A ANI NEDAJ DO ZIADNEHO SERVISU. POVODNY STAV VINTAGE HODINIEK JE TO O CO PRI NICH IDE.

 

:wallbash:

:rolleyes: voni chudáci třeba u Pátků neví co blbnou, když rozeberou stroj a znovu ho dají do kupy, to je jistě lepší to nechat takhle a ideálně s vlhkostí uvnitř..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PPlus je Pop+shop? :D Trochu trapné ne?

 

K hodinkám, pokud jsou pravé, tak bys měl asi udělat revizi stavu u někoho, kdo tomu rozumí. Asi ne u venkovského balíka, který neumí za 10 vteřin otevřít takové pouzdro bez poškození a zjistit, zda je to fake nebo originál. A pokud to je fake, tak asi nemá smysl ze sebe dělat před dětmi nebo profíkem, u kterého budeš řešit revizi a případnou opravu hlupáka, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

90% mých hodinek je z období 1900-1930 + 1940-1970 a až na jeden novodobý "reprint" ani jedny nedostaly v poslední době (tj. 10 let, aby to bylo poznat) před prodejem adekvátní servis. Když se nějaký jouda obětoval, tak přeleštil pouzdro a ze zadní strany domazal co viděl (nesnáším, raději si vyčistím sám).

V žádném případě mi neprošlo rukama tolik strojků jako mechanovi a spol, ale tak od boku - zbytečně nenatahovat a kompletně vyčistit. Jestli je chceš na denní nošení, tak novou pružinu (klidně swiss-aftermarket) a jinou korunku. Původní díly zatav do krabičky a zachovej.

Jedna věc je patina na cifru a ručkách, která nemá na funkci nejenom živočicháře vliv, věc druhá je obrušování čepů chodem na sucho nebo v brusné pastě z ztuhlého oleje, otěru a prachu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...