Ondrais Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) Abych přečkal dobu šetření a vybírání svých druhých pořádných automatů, rozhodl jsem se trochu uhasit hlad po pěkných hodinkách těmito nenápadnými EcoDrive Citizen. Po sedmi letech bezproblémového chodu se SWATCH irony chrono se už rozpadl tah a přišlo na výběr něčeho pořádného. Vím že těmito hodinkami ( swatch ) bych zde vzbudil spíš posměch, ale musím uznat, že jako hodinky za tehdejších 3500,- drželi a tikali mi na ruce každý den! Ve dne, v noci, v bazénech, v saunách, v mořích, řekách, sportech. Potápěl jsem se s nimi několikrát do 20m aniž bych věděl jakou vlastně mají vodotěsnost, měnil jsem křáplý sklíčko... Musim říct, že to jsou fakt držáky :-) Pak přišli na řadu jedny "módní" hodinky zn. Vestal. Moc hezký, ale stačilo si s nimi jednou opláchnout ruce v moři a šlo to s nimi strmě z kopce. Okamžité zarosení se solí a pak už jsem si s nimi nemohl ani mýt ruce až mi do roka a do dne odpadla urezlá korunka. Tak jsem je s hlasitým smíchem poslal na jejich poslední cestu začínajíc odpadkovým košem ve své kanceláři. Ale o těch tu mluvit nechci. Nedávno jsem se rozhodl, že si pořídím konečně pořádné hodinky. Výběr se vlastně dlouhou dobu vyvíjel. Nejsem moc velkej hodinkovej fanatik, ale mam rád poctivé mechanické věci. Skončil jsem u automatickejch potápek. Pak jsem navštívil toto fórum a už to jelo... ještě by to chtělo "letecké" a "společenské" a pro tuhle a pro tamtu příležitost. No... :-) Tyto Citizen mi tak trochu nahrazují tu chuť po leteckých hodinkách a zároveň plní funkci společenských, ikdyž vím, že do leteckých mají daleko. Už jsem nemohl vydržet to neustálé vytahování mobilu abych se koukl kolik je hodin a taky mi přítelkyně dávala pěkně najevo že chodím pozdě. To ještě chudinka neví, jaké automaty jsem si vybral a že letos nepojedem k moři :-))) ( joke ) Vubec nevím, jestli jsou ty Citizeny dobré nebo ne. S Eco Drive nemam žádný zkušenosti, ale obecně strašně fandím věcem na nezávislý pohon, tak se mi to zamlouvá. No co o nich dál říct... moc o nich nevím, snad jen že mají 43mm bez korunky a na ruku jsou akorát a že se mi líbí :-) Pár fotek, jen kompaktem, snad moc neurazí... Příště si s tím víc pohraju. Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem Ondrais
emba Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Tak konečně jedny Citizen co vypadají jako "normální " hodinky. Hezké fotky. Gratuluji.
Petr Svenda Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2012 Hodiny dobry. Ale ty aparaty... Co je zac ten kousek na druhe fotce, prosim? Zacinal jsem s focenim pod vedenim dedy na mechovem aparatu a neco podobneho jsme meli doma taky, kam se chudak podel, uz bohuzel nevim.
Zelus Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Jsou vážně moc pěkné, ECO-drive je super věc i když asi nevydrží tak dlouho jako poctivě udělaný mechaniky. Každopádně super výběr
Pavel K. Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Na Citizeny dobrý. Gratuluju. A ty foťáky jsou super
hejdik Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Pěkné hodinky ,docela mě zaujaly A k fotkám,kompakt nekompakt,je vidět,že máš na focení cit!
semhamforas Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 (upraveno) mne sa tiež veľmi páčia. Fakt dobré oblekovky Upraveno 1. února 2012 uživatelem semhamforas
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se