Přejít na obsah

Hodinářství Brož


jacob

Doporučené příspěvky

Musím pochválit světlovlasého Jiřího Fáberu, který je v Brožově budce často k nalezení a příjemný byl zatím vždycky. Naposledy jsem u něj dělal kámošovi doprovod při nákupu, jen tak mezi řečí se zeptal na test vodotěsnosti a hned byl pro mě jako bonus zdarma ke kámošovo novým Eposům. Ani ne přede dvěma lety nové Seika SKX013 prošly při zkoušce podtlakem, přetlak kupodivu nedaly, pan Fábera je bez řečí okamžitě přetěsnil, zkoušku zopakoval beze ztráty kytičky a popřál pěkný den. Jinak má tlakovou zkoušku do 10 ATM na počkání za podle mě rozumných 250,-

Upraveno uživatelem chose
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno jsem si tam dal opravit svoje Zeppeliny, kde chronografová ručička nebyla při startu přesně na 12 a do týdne opraveno za rozumný peníz. O skvělém přístupu nemluvě. Když jsem chtěl zaslat vystěžejkovač domů, tak nebyl problém stejně tak hned předvedl jak se s nim zachází. Za mě můžu jedině doporučit!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Tentokrát jsem docela namíchnutý. U SKX007 mi nešla otáčet luneta. Po opravě drží luneta volněji, chod je lehký, ale ne tak hladký a plynulý, jak má být. Nedali dovnitř těsnění, které tam má být, ani mě na to neupozornili, celkem mě to štve. Přijde mi, že akorát vyndali staré těsnění a nasadili lunetu (a na to jsem týden čekal). A právě díky absenci těsnění drží luneta volněji a chod je jiný. 

V pondělí se tam chystám, tak jsem zvědavý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem tam byl znova. Bylo mi řečeno, že tam těsnící kroužek dali. Poté, co jsem pána přesvědčil, že nikoliv, jelikož jsem lunetu sundal a nic pod ní nebylo mi slíbil opravu do dvou dnů a zdarma.

Tak zítra uvidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

V srpnu r. 2013 jsem dal me omega seamaster professional chronometer  na kompletni servis . Koupil jsem je od znameho ktery mi rekl  , ze servis dlouho nedelal a  upozornil me, ze jdou kazdy den 5.s do minusu . Toto jsem rekl pri predani hodinek na kompletni servis .Na to mi bylo receno  ze 5.s za den  je v toleranci , a pro velke mnozstvi prace bude servis trvat cca 1.mesic . Hodinky jsem opet videl az po 2. mesicich , a tim to zacalo ... (udajne vse O.K) do minusu za den 20.s - reklamace , po mesici (udajne vse O.K) do minusu za den 17.s - reklamace ,po mesici ( novy vlasek , udajne vse O.K) rozhozeny chod , na ruce do plusu a na stolku do minusu - reklamace , po cca 14 dnech ( nove kolecko chodu , udajne vse O.K ) stale rozhozeny chod . Po tom Vsem jsem ja absolutni flegmous uz nevydrzel a zavolal na tel. cislo ( ne pevna linka , ale mobil ) , tak jsem se nejak dostal k rozhovoru s p.Brozem . Ten mi rekl , ze se moc omlouva a ze se na hodinky podiva osobne . Udajne je nevidel tak ze se do toho pusti osobne a udela mi je co nejrychleji . Nicmene p.Brozovi jsem i jeho udajnou praci jeste asi 4x reklamoval jelikoz po posledni predavce hodinky uz sli o 1.min a 30.s napred . Po tom Vsem jsem to uz vzdal a hodinky odnesl k Dusakovi . Po kontrole mi rekli , ze jesou hodinky uvnitr cele spinave a  spatne promazane !!! To mi nedalo a opet jsem volal p. Brozovi abych mu zdelil co mi rekli u Dusaka . To ho rozcililo , a rekl mi ze si za svoji praci stoji a, a ze si to obhaji . Nakonec mi nabidl, ze ma znameho ktery se specializuje na Omegy , a  jestli chci tak je da k nemu . Tak jsem souhlasil a tak ucinl .Pri predani mi p.Broz se zlou rekl , ze to byl podraz kdyz jsem dal hodinky k Dusakovi. Na to jsem se snazil oponovat , ze me neustale nabavi litat s hodinkama sem a tam , a ze nechapu jak je mozne ze mi davaji hodinky udajne jiz v poho. a pritom jdou neustale spatne.  Nebudete tomu verit , ale po roce srpen 2014 se mi hodinky vratili jiz opravdu O.K. Jdou mi konecne o 5.s do plusu . Ani nevim cim to ve finale bylo ! Dostal jsem k hodinkam listecek s testem vodotesnosti a testem presnosti chodu .Tak to byl muj pribeh.

 

Jinak az na zminovany rozhovor s p. Brozem na me p.Broz pusobil velice prijemne a ochotne. Sice doba 1. rok mi pripada docela dosat dlouha, ale zase to mozna bylo vykoupeno cenou ..u p. Broze mi komplet udelali za 5.000,-(a rikali cca 1.mes) kdezto u Dusaka mi to chteli udelat za 13.000,-(a rikali 3.mes). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Nechal jsem tam tátovi opravovat Zena a teď v hodinářství vypomáhá bývalý hodinář z Eltonu. Při předání hodinek mi detailně popsal opravu a zároveň ukázal pod lupou, předal grafy z vibrografu před opravou a po opravě. Hodinky jako nový. Skvělá práce i následný pokec. Já na doslova jen čuměl. Kdyby někdo měl zájem, ptejte se po Jardovi....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, mám staré Speedmastery mark II a chtěl bych je nechat přeleštit a doladit nějaké detaily, co nedoladili u Dušáka, což je důvod, proč se mi tam už nechce, můžu je svěřit do servisu k Brožovi, abych se nemusel bát o výsledek?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...