Přejít na obsah

NOVY MODEL Omega Seamaster Professional 300


chronotimer

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...

Chlapi, dnes jsem byl v Brněu Hanáka pokusit si utvořit definitivní představu. Měl jsem na ruce modré SMP starší typ, černé nový typ a POčka. Jednoznačně vítězí nový typ černých SMP, Na pohled jsou hezčí PO, ale jen dokud jsem si je nedal na ruku. A to nemám žádnou hubenou hůlku (19,5cm) a měl jsem dojem že mám na ruce kladivo. Nevím ale na POčka bych si asi nezvyknul. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je tam ještě možnost je koupit s titanovým pouzdrem, ale cena je + 50 a to už se mi příčí, Váha je potom snesitelná ale ta cena :sad01_anim:

Já si ale nemyslím, že u nových PO je problém váha, ale ta výška pouzdra. Když jsem na ruce porovnával oba modely, tak mi zkrátka starší model seděl lépe. V létě bych to asi ještě tak neřešil, ale v zimě pod hadry už by mi to mohlo vadit.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

musím než souhlasit 2254 jsou dle mého názoru vážně zatím nejvyváženější, každý holt máme svého favorita

stale jsem nevidel hezci a vyvazenejsi cerny SMP nez model 2254. Pekny fotky ne uz tak peknejch hodinek. Predpokladam, ze jde jen o post fotek odnekud, pokud je to pezentace zakoupeneho, je na to jina sekce.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já osobně bych asi velikost skousnul, jsou to krásný hodinky ale tahat sebou od rána do večera kladivo to tedy ne, zajímala by mě zkušenost někoho kdo si je koupil jak dlouho si na ně zvykal.

Trochu mi nesedela vyska pouzdra, protoze mi prijde, ze jsou hodinky opravdu moc vysoke, ale zvykl jsem si. A na hmotnost si zvyknes behem chvilicky. Kdyz mi je dal Rybiz do ruky, tak to bylo opravdu prekvapeni. Mozna bych rekl, ze az neprijemne. Nicmene pokud nejsi tintitko, tak za par (desitek) minut si to uz ani neuvedomis. Mluvim tedy o novych PO big size na tahu.

Upraveno uživatelem Baldic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Jsem hrozně nerozhodnej, měl jsem je několikrát na ruce, beru je jako hodinky nafurt a nechce se mi je po nějakém čase prodávat se ztrátou, že si na sebe nezvykneme. Ale zase nechci kupovat SMP protože si myslím že jsou o třídu níž, za čas by mě to vadilo. To je na palici. :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rybíz má pravdu- pokud to bereš tak, že PO jsou o třídu výš než SMP (což se podle mě tak srovnávat nedá), tak jdi určitě do starších PO s kalibrem 2500, kde je výška v pohodě, dají se sehnat za dobré peníze a pokud ti nebudou sedět tak nebudeš zas tak tratnej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...