Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Od Tondy jsem kupoval Moonwatche. Jiz predobchodni komunikace pres SZ probihala v takovem duchu (napr. doplnujici fotky, ktere kolega posilal i bez meho vyslovneho prani), ze mi nedelalo mentalne problem provest obchod na dalku a prevest nemaly peniz na ucet. Komunikovali jsme spolu celou dobu, co obchod probihal, velmi pratelsky, a je mi lito, ze jsme se nemohli potkat osobne, jiste by to bylo prijmne setkani nad hodinkami. V pondeli dopoledne jsem prevadel prachy, hodinky prisly ve stredu dopoledne. Perfektni baleni, ve kterem by Moony prezily cestu na Mesic a zpet, i kdyby je Apollo tahlo na spagatu za sebou. Hodinky po rozbaleni ve stavu presne podle popisu, dokonce bych rekl i lepsim, Tonda strasil nejakym skrabaneckem, ktery vyfotil na makro, dosud jsem ho nenasel. Takze jeste jednou diky za naprosto korektni obchod a za skvele hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Dnes dorazily Hamilton Seaview a nemůžu jinak, než se jen podepsat pod to co napsali kolegové přede mnou. Naprosto parádní "obchodování" - to totiž nebylo obchodování, ale spíše radost... Proto mám tohle fórum tak rád, tady ještě člověk potká slušný a poctivý lidi. Moc děkuji!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
  • po měsících...
  • Po letech...

Přidávám pozitivní hodnocení Tondy. Jasná komunikace, fér přístup, co řekl, to platilo, prostě slovo chlapa. Žádný "možná, nevim, kdyby". Rychlý a rovný jednání. Z obchodu jsem měl dobrý pocit, vždycky mám radost, když se ukáže, že na CHMG jsou takovýhle fajn lidi, kterým můžeš věřit. Děkuji a Tondu 100% doporučuji. Hodně radosti s novýma hodinkama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...