Přejít na obsah

Rolex butik Praha Pařížská


zacatecnik98

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 105
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Spíš tipuju Flagship Store Rolex ( tedy jeho licenci, protože vím že Rolex obchody ,snad až na jeden, nevlastní ) , se vší parádou otevřený na podzim 2012. Tiffany otevře v Pařížské v průběhu roku 2012, a je jen otázkou roku, dvou, kdy sem zavítá Wempe. Už dnes u Wempe nakupuje mnoho lidí, obzvláště pak když bylo euro za 24 Kc, a Carollinum přepočítávalo ceny v kurzu 26,50Kc/ euro. No každopádně Carollinum vyloučit úplně nelze, ale smysl mi to moc nedává.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já byl včera v Carollinu a tam je to jako vzorková prodejna. Na vše co jsem se ptal řekli nemáme, bude nebo je pořadník. Nejdříve si ke mě sedla nějaká tmavá, hůře česky mluvící paní, pak pán, který mi povídal o IWC hodinkách a mezi slovy utrosil "o něco dražší" což znamenalo 300 tisíc. Nakonec mi doporučil IWC Portuguese Eight Days, tak nevím co si o tom mám myslet..... :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem na to zvědavej, z pražských prodejců mám lepší pocit z Bechyně, Carollinum mi připadá víc jako supermarket. Pokud to bude jako butik Tag Heuer kde moc ani neví co maj ty hodinky uvnitř tak nic moc...

Upraveno uživatelem parre
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, souvisí to asi hlavně se současným trendem, kdy se dost firem snaží mít svoje vlastní butiky. Jednak si alespoň trochu lépe mohou ohlídat ceny (viz slevy v USA) a taky to zvyšuje jejich prestiž (viz cenový postup Omegy o stupínek výš). A Praha je celkem dobrou lokací, vždyť těch prodejen tu už je víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....potvrzuji,že je to tak....a alespoň tam ty Rolexky budou mít klid a nebudou se muset tlačit ve vitrýně s jinými ne tak "hezkými" hodinkami :-)))))))))))))))

 

Jo jo bude to otvirat Carollinum. Rikal mi to prodejce pred zhruba mesicem v Carollinu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...