Přejít na obsah

Kolikery máte hodinky?


safi

Doporučené příspěvky

S těmi posledními vraky už osmery. Od září. To je strašný to přiznat. A jinak jako kolega deafslap - baví mě lowcosty a starý havárky, do kterých si pak zainvestuju, až bude čas, nálada a peníze. :-) A čas od času něco ne úplně finančně zničujícího jako ty Bulovy. Nebo příští rok... ale to se pochlubím, až bude ruka v rukávě. A hodinky na zápěstí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 5 týdnech...

Já to mám nahoru dolu nejvíc jich bylo 12 nejmíň 3, teď jsem se ustálil na devíti kusech, ale začínám mít pocit že je potřeba redukovat a posunout se vejš. Hodinky na furt jsem zatím neobjevil teda až na PP Nautilus :-), to bude ale dlouhá cesta s nejistým koncem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš devět :-) ty SF jsou už u mě :-) teda jestli si za ne nepořídil nějakou náhradu

Ona je ta fotka už starší, dneska je všechno jinak, další hodinkovnice, některý kusy jsou pryč, hodně přibylo a jedny dostaly šlehu na ukončenou :-) jinak ten černej řemen co jsi pořídil na SF jim jde víc než ta bejzbolka...:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za dva roky chronoblouzneni jsem se zastavil na číslu 8. Ale nic velkého, základ je Longines hydroconquest, pilotky Tisell a hranaté G-Shocky. vlastně všechno má charakter spíše tool watch. Ale cítím, že by bylo třeba se už posunout dale...vyse...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prim Soudek zlaté -po dědovi

Prim Sport - Hulk - po tátovi (Jako děcko jsem je hrozně obdivoval a vždycky mi přišly takové MACHO hodinky. Asi proto mám dodnes nejvíce rád potápky - ten design mi to evokuje, či co.....)

Casio oceanus GMTna tahu kupované před 18 lety (dodnes je nosím na takové to domácí žvýkání a na práci)

Swiss military chrono na gumě - koupeno před 10 lety na sport

Seiko Sumo - černé pre X, první opravdové hodinky - koupeny před 6 lety 

Seiko Alpinist - libová záležitost

Seiko Želvy na uncle seiko gumě - fakt mě hodně baví 

Seiko SARY černé - na SARXY nebylo, ale překvapivě moc povedené hodinky...

 

Takže 8 kousků, no ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedny. Vždycky jenom jedny. Jako že né že bych si jiné neponosil, ale takovou investici kvůli pár ponošení večer k obleku si nedokážu ospravedlnit. A nějak mi to narušuje intimitu vztahu k mým "hlavním" hodinkám, tekže s více hodinkama nemám klid. Mám to se vším, s autama, telefonama, zbraněma. Je to hodně vzácná pošahanost, nebo tím tady taky někdo trpí?

Mě vždycky těšilo toho mít víc a užívat si to podle nálady... Ale zase ty věci nějak nestřídám, prostě si užívám ten pocit, že si můžu vybrat.

Někdy mám období, kdy třeba nosím pořád jedny hodinky, jezdím v mým oblíbeným autě atd.. ale pak nějak přepnu a užívám si jiné dlouhé období s jinými...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedny automaty na denní nošení a pak jedny sportovní s GPS. A nedovedu si moc představit jich mít víc a nějak zásadněji to střídat. Teď mám doma dvoje automaty a stejně nosím jen jedny jelikož ty druhý bych musel nařizovat. Ano chtělo by to vrtič ale takhle sem spokojenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...