Jump to content

Kolikery máte hodinky?

safi

Recommended Posts

Jsem tu s vámi necelý rok a už sem pár hodinek protočil. Tohle je moje aktuální partička, podivná sešlost ... :D V rámci otestování fáze začínajícího chronobundusu zkusím letní absťák a do konce srpna vydržet s těmito kousky a nic dalšího nepořizovat. Vím že to není moc vznosná sbírka, ale baví mě, líbí se mi že tohle hobby se dá vzít všude s sebou :D Zatím to mám jednoduché a na dovolenou si můžu vzít všechny kousky, členové s Casio vitrínkou v obýváku mají rozhodování o poznání těžší :D :D

post-59273-0-99232900-1529522127_thumb.jpg

Čekám na Jubilee ze Strapcode, to si myslím že želvákům taky sedne, jinak nejblíž na odpis jsou ty GBA 800 géčka, měl jsem radši GA 800, přišly mi víc čitelné. BT stejně nepoužívám. K Rangemanům mi jede modrý bezel, tak možná ty GA 800 zas černé. Pro mě jsou to tvarem pouzdra ideální hodinky na spaní :-)

Ahoj, aktuálně 4 - Tridenty, Fenix 3, Prim Sport 1 (pokračovatel rodinné tradice), a Sport 2. Jedny definitivní mám vyhlédnuté, až bude příležitost, snad brzy, přibudou do sbírky.

• 3 months later...

tak kdyby nekdo prisel a rekl: dej sem tu krabici, tady mas Rolby, tak bych mozna kejvnul :-D

a zacal bych zase shanet nejake SMP :-) ale uz s Roladama na ruce

Beemame, beemane. Vystrilej to a porid oystery :)

Masakr hodinkovou pilou.. Trvalo mi rok, nez jsem se dostal se sedmi na dvoje. Nechal bych SKX a ty bílý SARBy. Ale uznávám, jsem ve zdejších poměrech spis minimalista. :-)

AKUC: dobra prace, moc hezky to mas!!! :cheers:

Jsem tu jedinej, kdo nema hodinky zadny? Libi se mi jich hodne, ale na ruce nic nesnesu, tak jen se jen kocham a ctu po webech vyrobcu, forech a ruznejch recenzich. Jo a sem tam vocumuju po obchodech...

Asi jo, vetsinou se tu lidi chlubej svejma prirustkama, ne prazdnym zapestim.

Me dalo strasnou praci sundat to na 6 ks a uz jsem zase na 9.

Jsem tu jedinej, kdo nema hodinky zadny? Libi se mi jich hodne, ale na ruce nic nesnesu, tak jen se jen kocham a ctu po webech vyrobcu, forech a ruznejch recenzich. Jo a sem tam vocumuju po obchodech...

Tak ja taky umim fungovat nejakou dobu (i v radu mesicu) bez hodinek, hlavne v obdobi ocisty, restartu. Ale kdyz je ma clovek opravdu rad, tak si driv nebo pozdeji neco na ruku poridi :)

Edited by Ondra