Bohdan Kocharowski Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 Tak ja taky umim fungovat nejakou dobu (i v radu mesicu) bez hodinek, hlavne v obdobi ocisty, restartu. Ale kdyz je ma clovek opravdu rad, tak si driv nebo pozdeji neco na ruku poridi No jo, jenze ja takhle funguju uz od stredni skoly, kdy jsem si poridil prvni mobil a s radosti zahodil do te doby pouzivana Casia...takze u mne ta ocista trva uz nakejch 20 let :-D A nemuzu rict, ze bych mel chute si neco porizovat. Mne proste prekazi cokoliv na ruce...nesnesu naramky, prsteny, hodinky, proste nic. Takze i kdybych si poridil nejake, ktere se mi fakt libi, budou to je vyhozene penize, protoze by akorat lezely v trezoru a obcas bych se na nej dival...ale na ruce bych je dlouho nesnesl a pak bych byl akorat nasranej :-)Na jednu stranu je to fajn, protoze mi to brani rozhazovat za hodinky, ale na druhou, kdyz vidim nektere ty fotky tady, tak je mi to trosku lito...ale co se da delat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 Ja kdyz par mesicu nenosil hodinky, tak jsem si taky rikal, ze uz to tak bude nafurt. Ale kdyz si koupis takove, ktere se ti fakt libi, s peknym strojkem, tak si na ne na ruce po par dnech zvyknes. A pak uz budes mit jen kazdodenni radost pri kazdem pohledu na zapesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Ja uz si neumím představit, ze bych hodinky nenosil. Nekdy v nich i spím, ale porad se domnívám, ze nikoli ze závislosti, ale z lenosti je vecer sundat. :-) Pamatuju si na tu dobu, kdy jsem jich mel sedm, dorazil jsem vecer z prace a nandaval na ruku ty automaty, který jsem ten den nemel na ruce, aby se nezastavily.. Vim, ze by to vyřešil gril, ale nejak se mi do nej nechtělo. Do toho jsem natahoval ty, co byly na ruční natah, byly to dostihy, co vám budu povídat. :-) Ted mam dvoje a jsem spokojenej, ale kdybych si neprošel tim šílenstvím, asi bych tak spokojenej nebyl. Je treba se k tomu proste prožít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Bez hodinek na ruce nevydrzim ani minutu, proste to nedavam. A ani jsem nikdy hodinky na delsi dobu nesundal, drzi se me to asi od 5-ti let ( jen na zakladce na telak jsem je ze zacatku sundaval, pak dostal ty prim formule- tusim a uz nesundal ani na telak ). Je to nyvykove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liqid Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Jsem tu jedinej, kdo nema hodinky zadny? Libi se mi jich hodne, ale na ruce nic nesnesu, tak jen se jen kocham a ctu po webech vyrobcu, forech a ruznejch recenzich. Jo a sem tam vocumuju po obchodech... Já to mám takhle s veteránama. Rád si o nich čtu, rád na ně koukám, ale na vlastnictví se necítím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderer Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Mam jedny a staci mi to Link to comment Share on other sites More sharing options...
fijo Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Aktuálně g-shock Gravity master, g-shock gulfmaster, pracovní obyč ručičkové g-shock, Cimier, longines lungo mare, Tissot t touch a prim soudek. Na každý den jedny :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 uzto zas nemam kam davat. a to mam este neco v bance Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 Pěkná sbírka. Ty Pelagosy más dvakrát aby jsi nemusel pořád měnit tah/gumu? :-) nebo je tam jiný rozdíl, který mi uniká? Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 Ty Tudory 2x, abys nemusel přezouvat? nebo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 Nacelniku, to je ficura s tema Tudorama. Ostatni smrtelnici meni remen a tah na jednech hodinkach, Tys to vyresil dvema hodinkama :-D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 uzto zas nemam kam davat. a to mam este neco v bance 20181026_121129.jpgAle jo.. vybral bych si Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 pelagosy sou extremne nedoceneny. a nebavi me menit tah. a na gume sou taky supr. tak mam dvoje, no Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 my si to mysleli, na kůži si je nezkoušel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 nezkousel, to mi k nim moc nesedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 A taky na natu by si je mohl mít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecenator Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 a potom to cele vynasobit tromi a mat set v ciernej a dalsi s korunkou na 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davisimus Posted October 31, 2018 Report Share Posted October 31, 2018 Idealni pro me jsou dvoje. Jedny sportovni a jedny spolecenske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenik77 Posted November 1, 2018 Report Share Posted November 1, 2018 nezkousel, to mi k nim moc nesedi.ale jo, i kuze se k nim hodibtw - libi se mi tve elegantni reseni toho opruzu s menenim tahu za gumu:) takove out of the box:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vera8888 Posted November 1, 2018 Report Share Posted November 1, 2018 (edited) Cirka okolo 10-20.(breitling,zenith,seiko,vostok,davosa,oris,rolex,ulysse nardin,omega,sector,tissot,fortis,invicta,buti,certina) Foto časem dodám. Edited November 1, 2018 by vera8888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts