mr7 Posted December 25, 2018 Report Share Posted December 25, 2018 já mám také jenom jedny, ty co právě nosím Link to comment Share on other sites More sharing options...
deafslap Posted December 27, 2018 Report Share Posted December 27, 2018 no, za dva roky postižení 35... mohly to být jedny omegy, ale mě to zatím takhle baví Je to samý low end, do 10 max ale i starý primky, Vostoky a tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlcacka Posted December 28, 2018 Report Share Posted December 28, 2018 S těmi posledními vraky už osmery. Od září. To je strašný to přiznat. A jinak jako kolega deafslap - baví mě lowcosty a starý havárky, do kterých si pak zainvestuju, až bude čas, nálada a peníze. :-) A čas od času něco ne úplně finančně zničujícího jako ty Bulovy. Nebo příští rok... ale to se pochlubím, až bude ruka v rukávě. A hodinky na zápěstí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fijo Posted December 28, 2018 Report Share Posted December 28, 2018 Deset Link to comment Share on other sites More sharing options...
liskus Posted January 2, 2019 Report Share Posted January 2, 2019 1x Prim pamatka na dědu1x modry Gshocky od Bellse1x Festiny z Prazdroje1x Poljot Blue Angels Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KPX Posted February 2, 2019 Report Share Posted February 2, 2019 Já to mám nahoru dolu nejvíc jich bylo 12 nejmíň 3, teď jsem se ustálil na devíti kusech, ale začínám mít pocit že je potřeba redukovat a posunout se vejš. Hodinky na furt jsem zatím neobjevil teda až na PP Nautilus :-), to bude ale dlouhá cesta s nejistým koncem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KPX Posted February 2, 2019 Report Share Posted February 2, 2019 DesetSpíš devět :-) ty SF jsou už u mě :-) teda jestli si za ne nepořídil nějakou náhradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted February 2, 2019 Report Share Posted February 2, 2019 potápkypilotkypo tátovipřesné satellite wavepár kousků limitka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fijo Posted February 2, 2019 Report Share Posted February 2, 2019 Spíš devět :-) ty SF jsou už u mě :-) teda jestli si za ne nepořídil nějakou náhraduOna je ta fotka už starší, dneska je všechno jinak, další hodinkovnice, některý kusy jsou pryč, hodně přibylo a jedny dostaly šlehu na ukončenou :-) jinak ten černej řemen co jsi pořídil na SF jim jde víc než ta bejzbolka...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KPX Posted February 2, 2019 Report Share Posted February 2, 2019 No je to taková znouzecnost:) v 28mm je fakt omezenej výběr asi to stejně dopadne tak, ze objednám nejakej origo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykan Posted February 3, 2019 Report Share Posted February 3, 2019 Už se asi taky můžu považovat za pacienta , ale za necelých 8 let na fóru to ještě držím na uzdě Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenglis Posted February 7, 2019 Report Share Posted February 7, 2019 Za dva roky chronoblouzneni jsem se zastavil na číslu 8. Ale nic velkého, základ je Longines hydroconquest, pilotky Tisell a hranaté G-Shocky. vlastně všechno má charakter spíše tool watch. Ale cítím, že by bylo třeba se už posunout dale...vyse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahul Posted February 9, 2019 Report Share Posted February 9, 2019 jedny, nemohl bych mít víc hodiněk v domění že ty lepší stojí doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKUC Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 je to normálne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 je to normálne?Nevidim ziadny problem;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Též to vidím normálně :-). Jen přidej v těch remenech, těch je málo :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fil69 Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Prim Soudek zlaté -po dědoviPrim Sport - Hulk - po tátovi (Jako děcko jsem je hrozně obdivoval a vždycky mi přišly takové MACHO hodinky. Asi proto mám dodnes nejvíce rád potápky - ten design mi to evokuje, či co.....)Casio oceanus GMTna tahu kupované před 18 lety (dodnes je nosím na takové to domácí žvýkání a na práci)Swiss military chrono na gumě - koupeno před 10 lety na sportSeiko Sumo - černé pre X, první opravdové hodinky - koupeny před 6 lety Seiko Alpinist - libová záležitostSeiko Želvy na uncle seiko gumě - fakt mě hodně baví Seiko SARY černé - na SARXY nebylo, ale překvapivě moc povedené hodinky... Takže 8 kousků, no ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fil69 Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Jedny. Vždycky jenom jedny. Jako že né že bych si jiné neponosil, ale takovou investici kvůli pár ponošení večer k obleku si nedokážu ospravedlnit. A nějak mi to narušuje intimitu vztahu k mým "hlavním" hodinkám, tekže s více hodinkama nemám klid. Mám to se vším, s autama, telefonama, zbraněma. Je to hodně vzácná pošahanost, nebo tím tady taky někdo trpí?Mě vždycky těšilo toho mít víc a užívat si to podle nálady... Ale zase ty věci nějak nestřídám, prostě si užívám ten pocit, že si můžu vybrat.Někdy mám období, kdy třeba nosím pořád jedny hodinky, jezdím v mým oblíbeným autě atd.. ale pak nějak přepnu a užívám si jiné dlouhé období s jinými... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eiffel08 Posted February 15, 2019 Report Share Posted February 15, 2019 No ještě před 14 měsíci sem neměl žádný, stačil mobil, no pak sem tu začal víc brouzdat a už je z toho tohle, kapesni nepočítám, těch je trošku víc Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin2006 Posted February 15, 2019 Report Share Posted February 15, 2019 Jedny automaty na denní nošení a pak jedny sportovní s GPS. A nedovedu si moc představit jich mít víc a nějak zásadněji to střídat. Teď mám doma dvoje automaty a stejně nosím jen jedny jelikož ty druhý bych musel nařizovat. Ano chtělo by to vrtič ale takhle sem spokojenej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts