zceyee Posted June 12, 2019 Report Share Posted June 12, 2019 (edited) Jedny cerny G-Shocky, jedny Alpinisty. Uz me nic hodinkoveho nebavi, nevim ani co bych chtel za dalsi hodinky, sem s timhle kombem spokojenej. Edited June 12, 2019 by zceyee Link to comment Share on other sites More sharing options...
rison78 Posted July 1, 2019 Report Share Posted July 1, 2019 Za nieco vyse roka 9 kuskov tuho ale rozmyslam zredukovat na 2-3 poriadne a nosit len tie... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman-ZA Posted July 1, 2019 Report Share Posted July 1, 2019 Za nieco vyse roka 9 kuskov tuho ale rozmyslam zredukovat na 2-3 poriadne a nosit len tie... Sent from my iPhone using Tapatalkpresne ako vravis. mal som 8 a nechavam si len 2-3 ks, zvysok predavam. ma to nejako prestalo bavit, asi som vyhorel, ci co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZZalesky Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 No všechno tam neni, ale vetsina z toho co aktualne nosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoyStick Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 A ze mas keramicky APcka se nepochlubis Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAJA Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Pěkná sestava. Vybral bych si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted July 14, 2019 Report Share Posted July 14, 2019 Moje "sestava" v r. 2013, kdy jsem si pořídil první swiss automaty Fortisky... přes další koupě, prodeje a výměny moje současná sestava - Rakety mám po tátovy, Primky jsem koupil jako vzpomínku na svoje kdysi nejoblíbenější Tyhle troje střídám podle situace, nejvíc nosím Seika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violoncello Posted July 28, 2019 Report Share Posted July 28, 2019 presne ako vravis. mal som 8 a nechavam si len 2-3 ks, zvysok predavam. ma to nejako prestalo bavit, asi som vyhorel, ci co. To přejde! Byla by to škoda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted July 28, 2019 Report Share Posted July 28, 2019 Pěkné kolekce máte, kluci! Já si vůbec nejsem jistý, zda bych dokázal mít 5 a více hodinek. Už teď mám "citové dilema", jak střídat Seiko PADI želvy a Oris Aquis Date . Jsem takový typ člověka, který má rád jedny hodinky (i zaměřením - diversky) a ty nosí každý den (v práci mám žluto-černé Timex Command Shock). Je pravda, že nemusím řešit oblek (většinou džíny, triko a mikina), apod.. Asi i proto vždycky nadělám kolem nákupu toho konkrétního modelu tolik humbuku, analyzuji, pročítám, okukuji a snažím se o TOP výběr v rámci mých možností...i finančních. Moc se mi líbí třeba Omegy Seamaster Planet ocean 43,5 mm - to je můj sen. Ale co pak se želvama a Oriskama?! ...určitě bych je neprodal. Ale Vaše sbírky opravdu chválím !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jožko Posted July 28, 2019 Report Share Posted July 28, 2019 Viac než potrebujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted July 28, 2019 Report Share Posted July 28, 2019 ,no potěš koště ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted July 28, 2019 Report Share Posted July 28, 2019 Jožko, to je soukromý Koscom :lol2: ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jožko Posted July 28, 2019 Report Share Posted July 28, 2019 Postupne prechádzam z kvantitydo kvality Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladino125 Posted July 28, 2019 Report Share Posted July 28, 2019 Viac než potrebujem IMG_20190714_101133.jpgVau...mozes konkurovať aj obchodom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spok Posted August 13, 2019 Report Share Posted August 13, 2019 Trochu jsem hromadil:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spok Posted August 13, 2019 Report Share Posted August 13, 2019 A digi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 8 skutečných, mechanických kousků, 1 čínské "homážky", 2 smartwatche, 1- gshocky. Po redukci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 Ako niektorí borci tu majú pekne naložené zbierky Ja s mojimi 4 kúskami (áno viem, jedny z toho sú Festinky) som ešte nedorástol ani na to, aby som sa mohol označovať za začiatočníka Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 před 5 minutami, Willie McBride napsal: Ako niektorí borci tu majú pekne naložené zbierky Ja s mojimi 4 kúskami (áno viem, jedny z toho sú Festinky) som ešte nedorástol ani na to, aby som sa mohol označovať za začiatočníka Jasne, Vacheron su take bezne zaciatocnicke hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted October 14, 2021 Report Share Posted October 14, 2021 před 1 minutou, EpsteinBarr napsal: Jasne, Vacheron su take bezne zaciatocnicke hodinky Ale spolu s tými Festinkami keď ich spriemerujeme, tak dostávame zase len nejaký priemer A majú iba dve ručičky, viac začiatočnícky dizajn snáď ani nemôže byť Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts