Přejít na obsah

Rolex Milgauss

Doporučené příspěvky

....krásná anabáze,šťastný konec :-)....blahopřeji D.

....tyto hodinky jsem si měl pořídit,když jsem po zranění docházel na magnetickou rezonanci,....mým tehdejším Submariner se to nelíbilo a museli pak na "demagnetizaci".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Každému gratulantovi spokojne oznamujem že hodinky slúžia skvele, zatiaľ bol den riflovy a pocit super. Uvidíme keď bude den oblekovy, ale matne tuším že to bude ešte lepší pocit :)

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Neuvěřitelně působivě jsi popsal můj příběhPosted Image Já začal s DJII, za dva měsíce jsem koupil Suby a teď už bezpečně vím, že jsem nevyléčitelně postižen Rolex virusem. Takže prodám vše ostatní (dokonce i mé oblíbené IWC Ing.Vint.) a do třetice to budou GMT. Milgausy mi sice na ruce moc nesedí, ale po přečtení recenzí a nakažení Tvou radostí už vůbec nevylučuju, že do nich nepůjdu...

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Dnes som zistil, ze mi chyba datumovka. Dost casto pocas dna potrebujem vediet, kolkateho je, od planovania mitingov az po nakup cerstveho chleba. Zvykol som si hodit ockom na hodinky, ale uz hadzem zbytocne. Holt, pre krasu a estetiku treba aj nieco obetovat :) Ale inak super, pristihol som sa ze dost casto si obzeram zapastie, aj ked prave nepotrebujem vediet, kolko je hodin :)

Odkaz ke komentáři

ja tenhle problem resil s mistnim clenem Lib, protoze moje prvni Rolex byly Milgaussy, ktery sem pak prodal kvuli absenci datumovky. Lib ma 14060, tzn. Submariner no date, a taky potrebuje datum. Rikal, to je jednoduchy, rano se podivas na kalendar, sednes na hajzl, reknes si neska je sedumnactyho, a zatlacis. A uz to celej den nezapomenes :) No, a ted, protoze mam nekolikery Rolexy, tak jsem si koupil Milgaussy zpet, protoze jsou nej, a pokud potrebuju vedet datum, vezmu si na ruku jiny. A zjistil jsem, ze uz ani ten datum vlastne vedet nepotrebuju, nehlede na to, ze ho mam v mobilu :)

Odkaz ke komentáři

Kdyby mely tlustsi rucky, misto oranzove byla zelena, uz je davno mam. Jen to hnusne zeleny sklo bych si odpustil.

Datumovka je k nicemu, jen narusuje symetrii a kolem nas je tolik elektronickejch hracek, kde se datum ukazuje...

A az budu starej a senilni tak, ze mi jedno ranni zatlaceni a 'vtisknuti' data do pameti nebude stacit, pak zrejme budu stejne chodit na velkou víckrát za den a holt si to vtisknu častěji :D

Edit: Jsem to ťukal na mobilu a odeslalo se mi to uprostřed, tak jsem to musel upravit :)

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

Model Rolex Milgauss z řady Oyster Perpetual byl poprvé představen v roce 1954 a vůbec není náhodou, že to bylo ve stejný rok, jako bylo otevřeno poblíž Ženevy nové Evropské středisko jaderného výzkumu - CERN (Counseil European pour la Recherche Nuclearire, v tomto středisku si například hrají s tím obřím urychlovačem částic LHC ? Large Hadron Collider). Šlo o zakázku CERNu, který si u Rolexu objednal antimagnetické hodinky, které by mohli používat jeho vědečtí pracovníci v laboratořích. Jak již vyplývá, první model (alespoň ze začátku) nebyl určen pro širokou veřejnost.

..

Super sibirnaya, dekuji, o druhem vnitrnim vicku jsem nevedel.

Odkaz ke komentáři

Dnes som zistil, ze mi chyba datumovka. Dost casto pocas dna potrebujem vediet, kolkateho je, od planovania mitingov az po nakup cerstveho chleba. Zvykol som si hodit ockom na hodinky, ale uz hadzem zbytocne. Holt, pre krasu a estetiku treba aj nieco obetovat :) Ale inak super, pristihol som sa ze dost casto si obzeram zapastie, aj ked prave nepotrebujem vediet, kolko je hodin :)

prvy naznak pochybnosti ci to bola spravna volba?

kasli na datum...

Odkaz ke komentáři

A az budu starej a senilni tak, ze mi jedno ranni zatlaceni a 'vtisknuti' data do pameti nebude stacit, pak zrejme budu stejne chodit na velkou víckrát za den a holt si to vtisknu častěji

stary nie som, ale senilny asi uz ano. Dnes rano som si sadol, zatlacil a zamyslel sa: kolkateho je to vlastne dnes ? :)

to: obchodnik-o3: nenene, pochybnosti nie su ziadne, len som si to uvedomil, ked som sa zo zvyku pozeral na datum,. ako fakt. Ale samozrejme ze to na mojej radosti nic nemeni.

Odkaz ke komentáři

tento tyzden som zaregistroval viackrat, ze osoba sediaca pri stole oproti mne ma lahko vychylenu hlavu nabok a intenzivne predstiera, ze sa mi nepozera na zapastie :guitar: teeeeeda, tento poocit je pre mna novy :) asi takto sa citia zeny, ked im cumime na kozy predpokladam....

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Oteplieva sa, je normalne ze sa potim, a asi je aj normalne, ze aj ked som cistotny, tak sa nejaka spina za cely den v pote skoncentruje. A nachyza na hodinkach. Myslite, ze je vhodne Milgaussy obcas strcit pod prud vlaznej vody, oplachnut a vysusit papierovym obruskom ? Alebo radsej ich vykupat v miske, kvapnut tam nejaky eko cistiaci prostriedok ? A zlahka tah a dienko vykartacovat makkou zubnou kefkou ? Dakujem za rady vopred.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...