gandalf Odesláno 4. července Autor Nahlásit Odesláno 4. července Já si dělám chu-nan - recpet je na netu.
gandalf Odesláno 4. července Autor Nahlásit Odesláno 4. července Starfisch s vysokou pravděpodovností. Ta koruna je stejného rodu, jako příklad.
Tikal Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července U nás to už začalo a to mi teprve nedávno dorazili sazenice ze Semínka-Chilli. Moje oblíbená odrůda Ring of Fire, odolná kytka pro pěstování venku /nemám skleník/s bohatým výnosem a rozumnou pálivostí, bez ovlivnění chuti jídla. Na 4-5 l guláše stačí dvě a je to príma pikant. 1 2
Návštěvník eloga Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) Zahlédl jsem díl Clarksonovy farmy, díl 2/2, mimo různé "aktivity" farmáře Jeremyho bylo zajímavé shlédnout jeho pěstování a ochutnávání chili a poté čatní z papriček. Intenzita pálivosti se dala vyčíst z tváří publika dost dobrý, velmi zábavné... Tedy nejen volantem je člověk živ. Upraveno 20. srpna uživatelem eloga ed
gandalf Odesláno 11. září Autor Nahlásit Odesláno 11. září (upraveno) Trochu to oživím. Moji kříženci na záhon. dále Aji Charapita ze samovýsevu, kříženec Aji Charapita a Trinidad Perfume, Velká černá máma, Habanero Big Bullet, 7 POT, Bhutlah a Roxa Upraveno 11. září uživatelem gandalf doplnění textu 3 2
nazdarhodiny Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září @gandalf nadherna uroda me letos sice hezky rostly kytky, ale papricek se v te zelene jungli moc neurodilo Na foto me ubohe 3 cokoladicky, tu ctvrtou uz sem slupnul - a vic jich letos nebylo Kdyby nekdo tusil, co sem udelal spatne, tak dejte vedet 1
Bert Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Mám takový pocit hraničící s jistotou, že pořadatelé některých golfových klání by měli být opatrnější. Má bývalá dorostenka, nyní již zákonná manželka, hrála jakýsi turnaj. A docela dobře. Druhá. Jednou z odměn byl potravinový dárkový koš. Myslím, že nastražit do koše nepoučenému konzumentu naložené Trinidad Scorpion Moruga, není dobrý nápad. Což o to, já si (opatrně) pošmákl, ale netrénovaného jedince si raději nepředstavuji 1 1
gandalf Odesláno 15. září Autor Nahlásit Odesláno 15. září Je to, slušně řečeno, bejkárna! TSM je pro nezkušeného a neznalého skoro vražda .... 1 1
busdriver Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září Klucka, nechce někdo na trase D4 pár čerstvejch papriček? Cena 0,- , já to jíst nemůžu, ale docela dost mi toho vyrostlo.. Jsou tam spíš slabší odrudy jako Jalapeňa a jim podobně pálivý. Kdyby někdo chtěl, dejte klidně vědět.
Tikal Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září Letos to jede slušně, třetí sklizeň podobného rozsahu. 3
Návštěvník eloga Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září před 47 minutami, busdriver napsal: Klucka, nechce někdo na trase D4 pár čerstvejch papriček? Cena 0,- , já to jíst nemůžu, ale docela dost mi toho vyrostlo.. Jsou tam spíš slabší odrudy jako Jalapeňa a jim podobně pálivý. Kdyby někdo chtěl, dejte klidně vědět. Dobrá nabídka, kde se to nachází okolo D4? Do SZ, díky.
busdriver Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září před 52 minutami, eloga napsal: Dobrá nabídka, kde se to nachází okolo D4? Do SZ, díky. Od Prahy po Příbram, ideálně Dobříš.
Bert Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září No to je ale nabídka Pokud do toho promítnu svou spotřebu a malou vzdálenost Černošice - Dobříš, jdu psát SZ!
gandalf Odesláno 18. září Autor Nahlásit Odesláno 18. září Nezapomeň, že u mně je máš taky - stačí jen odbočit ...
Návštěvník eloga Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Gandalf tady jsem použil tvůj obrázek na této stránce pro usnadnění identifikace. Já má doma pár podobných rostlin a pořád to tady porovnávám s tvými fotografiemi co to je. Problém je, že to ještě mám celé zelené, dával jsem to pozdě, ale tvarově to možná sedí na toto foto. Semena jsou od dávného kamaráda kaktusáře, který různé exoty vozi z Mexika, USA i Argentiny a Chile. Bude to něco v divokém stylu tak mi jen zkraje zajímá, jak se tento tvůj druh přesně jmenuje. Díky, a měj se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se